Sevgili günlük, yengemin göğüs kanseri yüzünden vefat etmesinden sonra kendimi hep hasta hissediyorum. Yengemin ölümüne çok üzüldüm, bir süre sonra hayatıma devam etmeye basladım. Ama bende sürekli göğüs kanseriymişimde bilmiyormuşum gibi bir his var. Böyle korkularım var. Yakında doktora gidip bunu çözmem gerekiyor. Kendimi bu konuda gerçekten çok kötü hissediyorum.
Bir de Allah sevdiği kullarına bu hastalıktan verirmiş ki günahları affolsun. Yengem kanser oldugunu öğrendikten sonra Allaha daha çok yaklaştı. Örtündü namaza başladı.. Bende son zamanlarda Allahla olan iletişimimin iyi olmadıgını düşünür oldum. Namaza başlamak istedim bir türlü başlayamadım. Ama çok aşığım Rabbime çok seviyorum onu. O çok güzel çok merhametli. Her zaman içimi dökerim ona. Şimdi psikolojim öyle bir duruma geldi ki bu halim yüzünden Allah ona yaklaşabilmeme vesile olmak için bana bu hastalıgı verebilir mi diyorum. Her an verebilir gibi geliyor. Başka yolu yoksa böyle olabilir diyorum. Yani böyle garip bir ruh hali ve kaygılar içindeyim. Yıne de Allah korusun diyorum, Allah kimseye vermesın diyorum.
Bu arada hayatımda neler değişti, kaynanama alıştım. Bu büyük bir değişim. Gelip gitmesi rahatsızlık vermemeye basladı. Hatta onu sevmeye başladım. Korkunç :/ Bilmiyorum olgunlaşıyorum sanırım. Korkunç şeyler hissediyorum :) İyi oluyor ama.. Yani bu iyi bir değişim.
Eşim çok ponçik. Adamı küçük çocuğu sıkıştırır gibi sıkıştırasim geliyor bazen.
Ha bu arada denyonun biri (eşimin iş arkadası) eşime hitap ederken totoş, yavşak gibi şeyler yazmış, acayip sinirlerim bozuldu. Eşim asla öyle bir adam değildir. O mesajları görünce adamı boğmak istedim resmen. Bu ne ya 35-40 yasında adamsın hiç mi olgunlaşamadın. Eşim cevap vermemiş bunlara. Sonra ağzını aradım, ''Tanıdıkça çokta iyi olmadığını anladım'' dedi o arkadaş için. Bende mesajları okuduğumu belli etmedım ama ''Evet,'' dedim ''Ben 6. hislerime çok güvenirim o adam o kadar iyi biri değil bence'' dedim. Sonra ''Hatta hislerime göre adam 5 para etmez.'' dedim. Dayanamadım.
Bunun dışında oğlumla başım dertte. Aman Allahım durmuyooooorrrr durmuyorr...Gençliğimin 2,5 yılı kayıp. Yok yani. E annelik güzel tamam, tamam ama böyle bir çocuk var mı ya..
Neyse benden bu kadar :)