Tatlım günlükcüm.
Anca gelebildim. İşler tam gaz hızla devam ediyor.
Haftasonu da yeni proje üzerine çalıştık karı koca. Burada çalışırken bile aklım arada oraya kayıyor amma aşamaları beklemeden sonucu bilemiyoruz ki. Herkes için hayırlı olan nasip olur inşallah.
Dün de kocamla uyandık,kahvaltı sonrası bir coştuk ki sorma.
Yatak odası perdelerini indiriverdik.
Beraber giriştik,kocam camları sildi,ben perdeleri yıkadım,ıslak ıslak uzattım,kocam taktı. Ben şarkılar söyledim devamlı.
Yatak odası,2 minik oda bitirebildik,amma çok yorulduk.
Mutfak ve salon kaldı maalesef.
Nasip olursa bu haftasonu da onları tamamlarız.
Yardımcımız bir süredir gelemiyor artık. Tüm işleri kocamla beraber elimizden geldiğince hallediyoruz çok şükür.
Sonra kalkıp duşa girdim,annecime gittim,beraber hava almaya çıktık,ona da birkaç çay ısmarladım. Evine bıraktım,kendi yuvamıza koştum.
Geldim bir baktım,kocacım maç izliyor,"heee dinlenebildin mi canım benim" dedim. Anladı birtanem kocam durumu,"5 dakika sonra bitiyor maç" dedi. "Tamam" dedim. Maç bitti,kalktı birtanem,lahanaları yıkadı,haşladı,oturdu,tek tek sardı canım benim sağolsun,var olsun inşallah.
Bir güzel pişirdik,tabaklara koydu,önce annecime koşup verdim,sonra tüm komşulara dağıttık,en son da kendimiz yedik.
Ayıptır söylemesi muhteşem olmuş sarmacıklarımız.
Neyse az daha televizyon izleyip yatıp uyuduk amma bu sabah uyanıp işe gelmek çok zor geldi tabii ki. O kadar yorgunluğa normal tabii... Çok şükür halimize. Allahım gönül yorgunluğu vermesin inşallah.
Yeni haftamız hepimize huzur ve sağlık getirsin inşallah.
Canım günlükcüm,öper öper sarılırım.