Popüler Konu Sevgili günlük...

Zaman su misali günlük ...
Bi seneye neler sığdırıyoruz mutlu anılardan çok mutsuz anılar sığdırmış olmak çok acı gerçekten
Geçen sene bugün KENDİM dim mesela herşeyden çok eski kendimi ben çok özlüyorum o yaşama sevinci, iyimserliğim, çalışma azmim sevdiklerim sevdiğim sandıklarım , güne gülerek başlayıp gülerek kapattığım şükredip uyuduğum günler geceler , hayatı dolu dolu yaşıyor olmam ... ve bu geçen senenin benden bu saydıklarımı ve daha sayamadığım nice şeyi almış olması geriye dönüp bakıyorum en azından biri kalsaydı keşke diyorum ama yok maalesef hiç kendimi böyle düşünmemiştim hiç bu durumlara geleceğimi hayal bile edemezdim tabi ki yine şükrediyorum herşeye rağmen hala nefes alabildiğime elimin ayağımın tutuyor olabilmesine yine de sahip olabildiklerime şükrediyorum herşey senden Allahım ama kimseye dermansız dert verme ...

Yine bir rüya.. Acaba tamamen bilinçaltı mı yoksa anlamı var mı? Bilemiyorum...

İstemediğim şeyleri yapmak zorunda olmak.. Hayat bu.
İstemediğin, sevmediğin şeylere alışmak.

Birini dolu dolu, tüm kalbimle, tüm içtenliğimle sevdirmediğin, özletmediğin, iyi ki var dedirtmediğin için teşekkürler hayat. Bazen bunları yapmayı çok özlüyorum. Ama tetikte olanından değil, dolu dolu olanından, emin, güvenerek, hayal kırıklığı yaşamadan...

insanlar çok bencil be günlük.

kimseye acıyasım gelmiyor artık. dahası daha da bencilleşmeliyim. sadece kendimi düşünmeliyim. böyle leş bir dünyada başka yolu yok. üzülüyorum valla.

2008 yazında kullandığım ve bana bazı anıları hatırlatan parfümün şişesini atmışım. Ne ara attığımı da hatırlamıyorum ama dün şişeyi bulamayınca canımın acıdığını hissettim.
Artık üretimi de durduğu için bulma imkanım yok. Değişik hissettirdi.

‘Bu neden benim başıma sürekli geliyor diyorsan; bir şaman öğretisi der ki: Ders, sen öğrenene kadar devam eder.’

Bu söz burada dursun günlük.

Seneler seneler önce buraya gelip eski kullanıcıyken yani her gün midem de uçuşan kelebeklerden bahsederdim, buraya gelip mutluluğumu paylaşıp şükredip giderdim 7 sene öncesi tek bi derdim yokmuş sanki varsa bile küçük şeylermiş ben çoooook mutluymuşum
Benmişim, kendimmişim, genç mişim, umutlarım hayallerim varmış , aşık olduğum işim , aşık olduğum adam huzurlu bi hayatım varmış.üşenmedim baaayaa eskilere gidip bi kaç paylaşımımı buldum okudum ve hayat çok acımasız demekten kendimi alamadım
7 sene sonra değişen sadece kullanıcı adım değil de tüm benliğim olmuş , tüm hayatım olmuş. Şuan ; sahi gülmek nasıl bir şeydi ? Mutluluk neydi ? Diye sorguladığım bi hayatı yaşasam da
Hayat sürprizlerle dolu biliyorum ve inanıyorum geçecek yok yok günlük kendimi kandırmak değil bi inanç var bi 7 sene sonra belki başka kullanıcı adı ile buraya gelip bu yazılarımı okuyup neler yaşamışım ayağa kalkmışım hepsi geçmiş vayy be ! Diyeceğim günler nasip olur inş.

Selam gunlukcan...sanirim bunalimdayim...cemreler dustu bahar geliyor diye mi boyleyim bilmiyorum ama agresifim depresifim,...fifim...herbiseyim iste...monotonluktan evde butun gun ayni seyi yapmaktan...esimin ilgisizliginden(bunu abartmis olabilirim)sikildim kisaca herseyden...biraz biseyler dwgjssee...evde elim telde surekli netten alisveris yapasim varr...aliyorumkiii sonra vazgecip iptal ediyorum.nereye gidigorumda giycem diye..anca bebeyi geziriyorum oda esofman yetiyor zaten...keske calisan olaydim...ogretmen mesale hergun giyinip suslenip okula giderdim cocuklara konulari anlatirdim falan filan iste...bide hastayim ustune oksurukten yildim...ayyy bana biseyler oluyor yeter bahar gelsin artik hergun giyinp giyinip cikiyimbiraz kendime geliyim.bu ne yaaaa

bugün 14 hafta 4 günlüksün bebeğim bazen korkuyorum sana birşey olucak diye Allah'a emanetsin inşallah sağ salim gelirsin

Evet. Doğum haritamda transit satürn ayımla kavuşuma başlarken, satürnüme de geliyorum bekle diye göz kırpıyor.
Annemle atışmalarımız artmaya başladı gibi ama kendimi ezdirmeye pek niyetim yok, bu sebeple bol kavga bizi bekliyor olabilir. Bakalım neler olacak?

Ah be günlük nasıl bir gün geçirdim anlatsam inanmazsın. Çok şükür yine de kötü şeyler olmadı. Her şey istediğim gibi oldu. Tek şey dışında. Ne yapalım üzülecek değilim demek ki öyle olması gerekiyormuş olmuş. Olmuşla ölmüşe çare yokmuş. . .

Sevgili Gunluk,

Disarisi bembeyaz. Oyle guzel ve oyle huzurlu ki...

Bu bembeyaz atmosferde kafami onume alip derinlemesine dusunmek istiyorum. Yasadigim olumsuzluklari, mutsuzlugumu, hayattan keyif alamayisimi, yalnizligimi, hedeflerimi... Her seyi...

Bir seyler ters gidiyor ve tum bu terslikleri hayata yuklemek haksizlik gibi geliyor.

Oncelikle su soruya cevap verebilmeliyim: Ben ne istiyorum gercekten?

Aslinda cevabi biliyorum ama hayati zorlastirmak adina ikilemler yaratiyorum kendime sanirim.

Neyse... Bugun 24 Subat ve yepyeni bir baslangicin arefesi olur umarim.

Gunesli gunlere kavusmak dilegiyle...

Başlıyoruz yine anne dimi.. Kavgaya falan... Beni çok bunaltacaksın dimi.
Bir de sorunum var keşke söylemek zorunda olmasam ama zorunda kalacağım görünüşe göre ve canım sıkılacak.

Başlıyoruz yine anne dimi.. Kavgaya falan... Beni çok bunaltacaksın dimi.
Bir de sorunum var keşke söylemek zorunda olmasam ama zorunda kalacağım görünüşe göre ve canım sıkılacak.

Neyse doğru an gibi hissettim ve söyledim, sıkıntı olmadı şuan.

Günlük hep buradaydım ama önümüzdeki zamanlar daha da sık yazabilirim sana. Tahminen zor bir döneme gireceğim. En rahat konuşabileceğim yer de burası olacak...

Biri olsa hiç şüphe duymadığım, güvenilir, sarılsam ağlasam... Ahh ah.

sinirlenip içime attığım ama en ufak bi şeyde patlayacağımı hissediyorum. Saygısız insanlara tahammülüm yok. Cevap bile vermiyorum. Allah akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…