Popüler Konu Sevgili günlük...

Yok ya, hislerimi dinlemem lazım. Kafasında bir şeyler kuruyor gibi geliyor. Saf ayağına yatıyor sanki. Bazen hislerimi dinlemezsem aptallık edeceğimi hissediyorum resmen. Yine de yanılmak isterim de işte...
Sessiz sedasız iletişimi kıssam iyi olur sanırım.
Öff, çok düşünmekten fazla temkinli oluyorum o olmuyor, düşünmeyeyim yaşayayım diyorum bir şeyleri geç anlıyorum iyi niyetim kullanılıyor. Hep bir kontrol, hep bir sınırlama. Neyse bunun dengesi de tutacak elbet.

Kararlarim:
1. Kimsenin beni sinir etmesine izin vermiycem.
2. Sakinlestirici ve demiri 6 ay kullanıcam.
3. Güçlü olucam, dik durucam.

En önemlisini unuttum:
Güneşi üstüme dogurmayacagim, güneşten önce uyanmış olacagim. Az uyuyacagim, egzersiz ve hobilere devam edecegim :KK66:

Astroloji ile ilgilendikçe daha iyi hissediyorum kendimi, gitgide bazı şeyler daha anlamlı gelmeye başlıyor sanki. Anladıkça tatmin duygum artıyor. İlerletebilecek miyim bakalım ya da daha nasıl şeyler farkedeceğim?

sevgili gunluk ne oluyor bana bu gunlerde? Onu bir an olsun aklimdan cikaramiyorum. Acaba hissediyormudur ne kadar sevildigini ?

Yardım et Rabbim. Çok sabrettim artık fiziksel mücadelem başlasın, hazır hissediyorum.

Mesnevi okumayi özlemişim... Mesnevi'nin o kendine has ifade biçimini.

Okula başladı gurur hüzün okadar zorki kimse anlamıyor anlatmıyorumda zaten bitecekmi kemiklerim agrıyor sanki üstümde koca bir dünyayı tasıyorum ve git gide eziliyorum bir nefes isterim taaaaa derinden tüm hücrelerim yenilenecek bir ohhh diyeceğim bahar sabahı kokusu kuşlu çiçekli ve bol güneşli

Uzaklar yakın olsun artık bana lütfen. Artık konum değiştirmek istiyorum.
Önce işim olsun eve az geleyim o bile yeter ama ev hatta il değiştirmek de istiyorum. Hayırlısıyla.

Sevgili gunluk son zamanlarda kafam o kadar karisikti ki sonunda cozume ulaştırdim neyse ki:) Artik duygu dalgalanmalarimi kontrol altina alabiliyorum ama telefonlara karsi hala bu durum devam ediyor. Zamanla azalacagini umut ediyorum. Onceki kaygi seviyem yok en azindan :) hala ankaraya gidemedim gitsem yok iyi olacak biraz toparlanmam lazim ama :)) :)

Bir süre tamamen yalnız kalayım. Kimse seslenmesin, kimse aramasın, merak etmesin beni istiyorum. Hayattan, ailemden izole yaşayayım.
Negatif enerjilerden nefret ediyorum!

Aslında güvenimi kaybettin... Hem de cok... Sana guvenmedigimi biliyorsun gerci. Hassas olduklarimi, değer verdiklerimi ve sakındıklarımı benim kadar sakınmadın ya... Artik iyice gücendim sana.

Ne ekersen onu biçersin. Ve bence en çok ailelerde bu belli oluyor. Çocuklarda.....

Yorgunum. Artık olanları kaldıramayacak kadar yorgunum.

Keşke liseye geçişte istediğim bölümlerde ısrar edebilseydim. (maddi sebepler etkili)
Keşke bu kadar kendimi salmış olmasaydım da üniversiteye geçişte başka bölüm için çabalayabilseydim, direkt geçiş kolay gelmeseydi. (maddi sebepler etkili)
Keşke yine direk geçiş kolay geldiği için aöf işletme okuyacağıma sınava girip istediğim bir aöf bölümü okusaydım.
Bir kere hapsedildim istemediklerime sonra elim kolum kalkmadı...
Şuan da yapamıyorum hiç bir şey. Sevmeye sevmeye bir şey öğrenip meslek olarak sürdüremedim.
Elimde koca bir hiç var.

Aslinda ne yazacagimida bilmiyorum. Birkac gun dinlesem kendimi gitsem bir fareze ucunda otursam ama ben yuksekten korkarim. Yada kalabaliktan uzakta biryere gitsem bagirsam sesim kisilana kadar. Dur soguk bir yere gitsem bogazimi yaksa ayaz. Bayilana kadar icsem bir kosede sizip kalsam. Icime attigim tastan kurtulur muyum dersin. Biliyor musun yaptigimdan cok pismanim. Allah biliyor ya icimi.

En mutlu anımda bile seni sevmeyeceğim hayat, bir rahatlıkla ağzımdan çıksa bile samimiyetsiz olacak. Alışmak bu, mecbur kalmak. Bu mecburiyeti kabullenmek zorunda olmak başka bir şey değil. Başka yolu yok çünkü. Belki bir gün aklıma bile gelmeyecek sevmediğim, derinliklerde kalacak ama işin özü bu. Eğer reenkarnasyon varsa umarım son hayatımdayımdır.

O gün gelecek mi acaba.. Mutluluktan ağlamak istiyorum artık!
Lütfen Allah'ım, bu fırsatım olsun hayatımda.

Bağırmak... En cok icimden gelen buydu... Ama hep icimden bagirdim, icimde kavga ettim seninle...

X