Popüler Konu Sevgili günlük...

Yeni bir ev almamız tam anlamıyla bir hayaldi
Ama Allah var kullarına hayallerinin bile güzelini yaşatan
Bir hafta sonra taşınacağız inşallah
Bu ev satma ev alma süreci gerçekten çok zorluymuş
6 ay boyunca ev satılmadı satılmadı dedim durdum
Ev alamayacağız diye o kadar korkum ki
Neyse aile dostumuz olan bir abimizin de yardımıyla istediğimiz bir evi alabildik
Yalnız baya kredi çektik allah borcundan kurtarsın
Sağlık sıhhat olsun da ödenir biter inşallah
Şimdi annemin yeni bir evde yaşayacağını düşünmek her şeye değer :)
Bu yeni evle birlikte güzel yeniliklerin de geleceğine eminim... :KK66:

Artık kendimi şımartmam lazım biraz, yoksa bu iş böyle yürümez.
Hayatta bana söylenen bazı sözler bende yer eder; mesela bir büyüğümün çekingen durduğum bir anda "Seni hiç şımartmadılar mı?" demesi. Tek çocuklar şımartılır ya hani.
O da bana düştü.

Günlük öyle tatlı ki... Olmayacak bir şey içten içe biliyorum ama Allah büyüktür umut kesilmez diyorum. Keşke nasip olsa da onunla hayalini kurduğum şeyleri yaşayabilsem. İki gündür görüyorum çok mutlu oluyorum. Böyle sarıldığımızda hiç bırakmasa keşke diyorum. O arkadaşça sarılıyor belki ama ben içime sokmamak için zor duruyorum

İş, eğitim gibi konularda yorulmak istiyorum, hazırım, artık lazım bu. İnsanlar ve ailem konusunda can sıkıntılarım olmasın yeter...

Yaaa günlük ben galiba aşık oluyorum cidden
Tam vazgeçecektim ama yanıma oturması, kollarımızın değmesi, bana içten sarılışı, o bakışı ve gülüşü beni benden aldı. Bugün bir arkadaşıma söyledim sadece. Uzun zaman sonra böyle sırıtık sırıtık geziyorum. Çok istiyorum günlük. Rabbim nasip et olsun, nasip et sana sonsuz şükürlerimi sunayım. Amin.

Dualarımı biliyorsun Rabbim, vazgeçmediğim umutlarımı.. Düşüp düşüp kalkışlarımı.. Kalbime iyi gelecekleri... Huzur ve denge aradığımı...
Kabul et, lütfen :KK200:

Allah'ım, lütfen insanlardan negatif enerji almayayım bu dönemlerde, en çok da annemden.

Merhaba günlükcümm

Çok fazla değişim yaptım ruhuma çok çok iyi geldi. Kendim için en iyisini yapıyorum. Nefes aldığım sürece hiçbir şey umrumda değil. Umrumda olan tek şey benim. Iyi ki varım ve beni seviyorum. . ❤

Sevgili günlük bi kaç güne nişanım var ben deli gibi heyecanlıyım:silah: uğruna ölüp dirildiğim evlenelim dediğimde ailesini bahane eden adam mekanın birinde check’in yaptığı 19 yaşında bi kızı kaçırdı 27’sinde düğünü var..
Başkalarına benim evim yol geçen hanı değil diyodu, gerçekten de değilmiş.. :kahve:
Herşeyi geç öyle bi adam buldum ki allah resmen hediye olarak yolladı bana hiç anlamadım ama resmen evliliğe gidiyorum umarım güzel şeyler olur.. :KK51:

Satürn çalışmaya başladı galiba, yalnızlık hissi is coming gibi bir hava seziyorum.
Biraz acayip bir cümle oldu sanki, neyse.

Günlük sana sır vermeyeli baya olmus be içimi dokmeyeli yanlız kaldim ya ondan geldim kapına dinleyen yok ya hani beni öyle bir slm vereyim dedim yaşlandık be bilgin olsun istedim hani söz uçarda yazı kalır ya anla iste ....

Değişmek zorunda olmak bazen ruhumu çok yoruyor günlük.
Toplumsal, sosyal alandaki konularda oluyor bu. Zorla özünü bastırmaya çalışıyorlar insanın. Aslında eskiye nazaran alışsam da bir isyan edesim geliyor arada.
Stratejik davranmaktan hoşlanmıyorum, böyle dersem böyle anlarlar mı diye düşünmek zorunda olmaktan hoşlanmıyorum.
Sınırlanmaktan hoşlanmıyorum ama yapmazsam da canım sıkılıyor, "mecbursun".

Sevgili günlük an itibariyle çok önemli bir karar aldım.
Buna dayanmaya gücüm olsun istiyorum.
1 haftadır kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum .
Kendim için ama daha da önemlisi evladım için bunu yapmam lazim.
Ben güçlü bir kadınım, bunu basaracagima inaniyorum.
Allah yardimcim olsun

Sevgili günlük yazıp yazıp sildim sanırım yazmak istemiyorum içimde kalmalı kalsın kalacak ....

Yorgun hissediyorum günlük. Tek başıma yaşamak istiyorum. Evden uzaklaşmak istiyorum. Yorgunum.....

sevgili günlükcan

çokça zaman oldu senle gorusmeyeli nasilsin iyisin insallah annengiller nasil?

bem bugun sosyete pazarina gittim. banyo camina stor almak icin, 1.36 cm yani kucucuk stora 140tl istedi. yok dedim daha neler... evde benim boyu az uzun stor vardi kenari biraz küf olmus. onu cifledim çıkmadı. sonra pratik zekam devreye girdi yine altinda bir cubuk varmis onu cikardim, küf olan kismi kestim storu yikadim simdi kurumasini bekliyorum. onu oraya monte edicem insallah tutar:KK70: çünkü küçük oda ve yatak odasinin tülleri yirtilmisti güneşten ötürü biliyorsun, e onlara yeni tül alalim derken masraf oldu. sonra kendime yaptigim o saglik yatirimi o bu şu derken epey harcamişim. 140lirayi cok gormedim aslinda hayir cimri de degilim ama storcu cocugun tavrina sinir oldum. alasim kacti :KK70:

sonracıma 1 posta camasir attim makineye. ya bu eşimin beyazları durduk yerde sarariyor, cok terliyor böbreklerinden ötürü ya ondan sanirim... ah be günlük.

bakma kıl tüy degil mesele. bunlari düşünerek asil düşünmem gereken dertleri bir sure kenara kaldirmis oluyorum aslinda.

kendimle hesabim hic bitmiyor...

Hayda.. Uzun zamandır hasta olmuyordum ben, aniden noldu böyle? Bir anda midem bulanmaya ayakta zor durmaya başladım :KK43:

X