Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok doldum gunluk, Bunu benim icimi bosaltma seansim say cunku ben herseyi kime anlatsam ya beni kullandilar yada oyuncak oldum. Artik etrafimdaki her seye o kadar tepkisizimki sanki bir insan degil bir ruhtan ibaretim. Ayrica basimizdaki kotu olaylari saymak bile istemiyorum. Artik kabus gormek istemiyorum. O yurek sıkışmasıni hissetmek istemiyorum. Ise bile gitmek istemiyorumm. Herseyi canla basla yapmak isteyen ben iyice yalnizlihimin karanligina sokuldum. Anlatamiyorum.
günlük; Artık mutlu olmayı öğretiyorum kendime,mesela hayattan bişey beklemiyorum elimdekiyle yetiniyorum benim olmayan şeyler için üzülmüyorum ben böyle yaşamayı daha çok sevdim sıfır beklenti sonsuz mutluluk diyorlar ya gerçekten haklılar..
Bunalımdayım günlük. Çalışmıyorum hatta işin özü çalışmak bile istemiyorum. Haftasonları cafeye döndüm en azından iş hayatına daha ılımlı bakayım diye. Aşk hayatım desen zaten yok. Kimseyi sevemiyorum kimseye güvenemiyorum. Bir kere kırıldım bir daha toparlanamıyorum. Güzel günler o kadar çok geride kaldı ki. Ya ben niye böyleyim? Düzelmeyecek miyim?
Düşünüyorum gecmışı yasanılan herseyı gerıye tek kalan benım enkazım yıkılıp yerle bır olmuşum gitmenın de kurtulmak olmadıgını anladım uyku gırmıyor gözume ,sankı her yer karanlık ışık yol aydınlık yok hazmedemıyorum hıcbırseyı toparlanamıyorum bır turlu ,guclumuyum onuda bılmıyorum.
Ona bakışınızdan onunla konuşurken sesinizin tonundan onunla ilişki kurarken haliniz ve tavrinizdan çocuk ya kendine tek özel yeri doldurulamaz biri olarak hisseder ya da onlar binler yüz binler den biri olarak anne baba olarak iki şeyin farkında olmanız önemlidir Çocuğunuzu gerçekten değerli görüyor musunuz değerli gördüğünüzü ona hissettiriyor musunuz "_Doğan Cüceloğlu_" alıntıdır Surada dursun diye yazdim