Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıca Gamze Hn a SorarMısın Neymiş O Plan kötükedihüso
Aklımdan Geçense Valla Atlar Giderim İlk Uçakla Yanına sempatiksalakcinni
Özledim Yafru Kuşum Seniii Şeniz
selam günnük...
höfff havalar iyiyden iyiye ısındı laaa..Allahım 12 temmuz gelsin dee denize gidelim kocemle uyuyalım foss foss kumsaldaaboshayallersmile
benim yine saçlarımla başım dertte nan günnük, 2,5 yıldır makas değmediği için artık tarzan stili oldu, şööle çok kısaltmadan katlı bi şekil verdirecem bugün yarın daaa...nan o kadar çabuk beyazlıyo ki saçlarım, 15 günde Ekrem Bora ya dönüyorum saçlar da koyu kestane, kabak gibin çıkıyolar sinir oluyom...kocemin izin verdiği ölçüde açıcam yine saçları o olacak bu sefer de cort diye dipler çıkıcak aeaaeaeaeeaeaaakannehir aman boşver günnük bi derdim saçım olsun çok şükür...
bu arada Gamzem yapabileceğim herhangi bişey olursa, haber et mutlaka, çok geçmiş olsun ferah tut içini beybiolumunekankayizsmile
hadi baş baş
sen seni bil sen seni sen seni bilmezsen patlatırlar enseni
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni ozaman, hayvanlar bile senden daha medeni kötükedihüso
içimden geldi anlayana işte. sırnaşık şey
günnüş söyle şu gizeme kim canını sıktıysa boşkoysun, densizide çok patavassızıda kendini bilmezide İKİ YÜZLÜSÜDE çok bu memlekette... ve şunu bilsinki anlık günlük yada haftalık aylık dostlar değiliz biz sadece iyi seçsin çevresindekileri ve öyle aman canım cicim diyenlere pek kanmasın inanıyormuş gibi yapsın denesin ve gerçek yüzü ortaya çıkıncada ayakkabı numarasını şöyle bi göstersin , zaten sancılıyım ağrılıyım birde bu kızın çevresindeki o sinirlendirdiği iki yüzlü insanlar benim sinirimi zıplatmasınlarlmaz: