Popüler Konu Sevgili günlük...

Kafama estikçe astrolojiyi kurcalıyorum da.. Bu şiron(kiron da diyorlarmış) ne kadar doğruymuş.
Cuk oturdu resmen.
"Seni yenicem şiron!" diyeyim o zaman. Yenmek lazım bunu.:sopa:
Zaten ezelden beri farkında olduğum bir şeydi...

Hayat ne garip.
15-20 senem çöp sayılır.. Tabi ki her şey bir öğreti, ders ama farklı olsaydı bazı şeyler, engellemeler olmasaydı neler yapabilirdim diye de düşünüyor insan. Herkesin sınavı farklı işte.
Hayırlısı...
Yine de geçmişe bakmayı bırakmalıyım artık.

sevgili gunluk
hic mutlu deyilim hem de hic
zaten bakicimiz gitti gideli ev yemek 4 cocuk uykusuzluk derken artik vucudum iflas etti.basim donuyor belim kopacak sanki sabaha kadar cocuk sallamaktan.2.5 saattir uyanik olmama ragmen hala pijamalarlayim agzima tek lokma koymadim.cocuklarin ucu de hasta yanlarindan kalkmak istesem basbas bagiriyolar.sabah kizima kahvalti bile hazirlayamadim cocuklar yuzunden etegimden tutup ciglik cigliga agladiklari icin.sanirsin ben kagit imzaladim bu cocuklari dogururken bu cocuklarin tum yuku bana aittir diye.adamin umrunda degil.kendi rahatindan baska sey dusunmuyo.artik gercekten biktim yapmamasi bi tarafa dursun benim yaptiklarimi bi kere bile taktir etmeyen birisi.sabah zaten baska sey yuzunden kavga ettik cocuklar zaten bas bas bagiriyo sabahin korunde esim de bagiriyo kapinij onunde.yeter be dedim konser mi veriyosun sabah sabah millete ayiptir yahu.skintilarimiz cok var anlatsam ohoo...ben hic boyle bi aile hayal etmemistim
aradim aksam gel esyalrini topla diye.ne olacaksa olsun gercekten cok yoruldum

Geldım gunluk benı beklıyordun degil mi nezaman ezılıp rezıl olacagım dıye hıc kımsenın saygısı yok herkesın gözunde bır hıcım ,Yalnız kımsesız,ezık .Bu yapılanlar hep cazasız kalıyor kımse hak ettıgını bulmuyor.Benı bırakın artık bırakın ugrasmayın ne ıstıyorsunuz ne mutlu olamıyacakmıyım hak yerını bulmayacak mı yeter hiç mi derdınız yok hiç mi süreklı bır laf sokmalar sürekli ezmeler yazıklar olsun ınsanlıgınız.

Diğeri çok yazılmış sayfaları dolmuş yeni bir başlangıç ....

Eski Günlük için tıklayın...
Şimdi umutsuzluğun,yorgunluğun,çaresizliğin tam ortasındayım!. Ardımda bıraktığım koskocaman ve acı dolu tecrübelerimin yuvalandığı geçmiş olan tam 4 yıl.boş amaçsız,korkakça,cesaretini korkularının yuttugu bir bekârlığun ardından, tüm cesaretimle evet diyip radikal bir karar alıp yurtdişına cıkmak pahasına evlenmek.6 koca yıl sevdıgın güvendiğin birinin yanına yoldaş olup yola koyulalı tam 4 yıl olmuş.gurbet:evleneli henüz bir hafta bile olmamişken monoton bir hayattan hiç bilmediğin bir ülke,bir dil,yanlızlık,kimsesizlik,özlem,hasret,eş ve evlilik hayatı ile yüzleşmek hiçte kolay olmadı hemde HİÇ.... bu süreç yetmezmiş gibi birtürlü teşhisi konulamayan bi agrı ardından yanliş teşhis torbalar dolusu ilaç (12 muayenehane devlet+üni hastanesi+özel hastane 6 branş )ve bütün bunların sonucu pisikolojik travma! Ardından akıl hastanesi +özel pisikiyatri kliniği ve panik atak teşhisi bu teshis koyuldugunda ve agrının sebebi bulundugunda ben tam 1,5 yıllık evli olmustum artık boşa giden koskoca 1,5 yıl .1,5 yılda tedavilerim için kullandıgım ilaçların sakıncalı halleri beni bir buçuk yıl daha uzaklaştırdı senden. insanın en güzel olarak adlandırdıgı evliliğin ılk yıllarını (3) yılını böyle hiç unutulmayacak derinlikte içimde hala kanayarak duran bir yaraya dönüştürdü kader.10 aydır seni beni bekliyorum kendimi dinliyorum herşeyi sana yoruyorum hamile olduğumu ögrensem dediğimde bile kalbim çok hızlı atıyor sanki olmuşta o andaymişim gibi.biliyorum rabbim beni hasretle gurbetle hastalıkla çaresizlikle sınadı sensizliklede sunıyor.gel artık neolursun gel baskalarına özenmekten heycanla beklemekten gelmedıgını gördüğüm her ay ölüp tekrar dirilmekten çok yoruldum.artık beni üzme neolursun allahım evime yüreğime güneş doğsun bayram olsun şenlik olsun evim sevinçten aglıyayım sabahlara kadar amin.:KK43:

Günlük merhaba. Benim artık hayatımda biri var. Belki doğru insan belki de değil ama dört senenin sonunda hayatıma birini alabildim. Şimdilik mutluyum güzel gidiyor ilerisi nasıl olur hiç bilmiyorum.

bi sorunumu anlatiyorum şükret millette ne dertler var diyor ne diyim sende haklisin mutlu olmayi istemenin lüks sayıldıgı bi evrendeyiz hemen daha kötülerine bakıp teselli edeyim kendimi

Sevgili Günlük,
Artik hayatin bana gulumsedigini ve olumlu yonde akmaya başladığını hissediyorum. Son 7 8 aydan beri canimdan can gitti cok yiprandim cok yoruldum bazen pes ettim hep icime attim. Ama kimin yanimda olup kimin çekip gittigini bu surecte ogrendim. Suanda toparlanma asamasini geçtim. Duzluge cikmanin tam sinirindayim. Bu surecte gercekten yanimda olup hicbir sekilde beni birakmayan her derdime tasama kosmaya calisan dostlarima tesekkur ederim. Hani mevla demis ya hayatim alt ust oldu diye dusunme nerden biliyorsun hayatinin altinin ustunden daha guzel olmadigi benimkide o hesap. Bir okyanusun ortasinda terk edilmiş hatta mariana cukurunun dibine girmis gibiydim. Cikmaya cabalarken cok su yuttum cok boguldum ama en azindan su yuzeyine ulastim. Sirada karaya ulasmak var. Insallah bu yil benim icin radikal kararlar alacagim tek kalbimin pesinden degil mantigimin pesindende gidebilecegim bir yil olur. En azindan gecen yilin bana kattigi tek birsey varsa oda ne oldu biliyormusun insanlari tanidim maskelerin icindeki insanlari. Artik sifir his bol tedbirle yoluma devam edecegim. Anlayacagin ben her sinek kadar soruna takildigim icin hayatimi tam kaosa ceviriyormusum. Artik gamsiz olmayida baglanmamayida ogretmis bulunuyorum. Cikardigim dersler hakkinda bir suru ders var ama buraya yazmayacagim . Ha bu arada yilbasi buralarda takilmayacagim :) o yuzden hepinizin yeni yilini kutlar bu metne oyle son veririm :)

Günlüğüm, güzel bigündü :) güldürdü yüzümü neşem oldu o benim hoşlanıyorumda galiba:oops: değer veriyor bana biliyorum bak görürsün zamanla aşıkda olucam :)

Günlüğüm yoruldum hergün misafir var bizde şöyle ayaklarımı uzatıp dinlenemiyorum, hergün birileri geliyor gelen olmadığında da bizimkiler birilerini çağırıyor akşam yemeğine yine birileri geliyor :KK43: valla bıktım yemin ederim bıktım

2017 ahhhh 2017 seni unutmak imkansız ne zor bir seneydin derken bile Rabbim beterini yaşatmasın diyorum... Onsuz bir yıldı yaşamadığım koskoca boş bir yıl yanlız çaresiz kaldığım kaygılandığım korktuğum yorulduğum ama yine de sağlıktan başka herşeyin çözümü var dediğim... 2018 senden ne bekleyeyim herkesin sağlıkla yanımda olduğu bir yıl ol onu bize getirsin Rabbim ailemiz yeniden birlikte oldun para VS umrumda değil artık kaygısız uykular korkusuz günler plansız zamanlar Yaşamak istiyorum

Uyuyamıyorum Günlüğüm, hem moralim bozuk hem de uyku düzenim çok kötü sabaha kadar oturuyorum , uyku girmiyor gözüme. Nolacak bu işin sonu Allah hayırla sonuçlandırsın inşallah ne diyeyim

Günlüğüm ben bu koca adamı seviyorum galiba yani tam olarak seviyorum denmez ama seveceğim gibi :) sabah aradı gelip alayım seni işyerine bende geleyim dedi tamam dedim :) oda geldi benle arkadaşlarımla tanıştı sabah onu görünce yüzümde bi tebessüm oluştu şu sıkıntılı günde bile. Herşey güzel olacak inşallah Günlüğüm herşey buna inanıyorum ben

X