Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük, onu görünce elimde olmadan gülümsüyorum az önce yine gördüm onu nolurdu sanki daha sık görsem onu, iş için başka bişey için ne olursa olsun yeterki daha sık aynı ortamda olalım

Günlük, büyüdükçe kötülükleri daha bir anlıyor, maruz kalıyor kendimizi de korumak için kompleks düşüncelere itiliyoruz diye mi saf sevgileri, bebeklerin davranışlarını, hayvanların hareketlerini ve sevgi gösterilerini vs. görünce böyle duygusallaşmaya başlıyorum, gözlerim doluyor?
Eskiye göre arttı bu durum ben de sanki.
Özelikle ben 25 yaşına girdikten sonra bir şeyler değişti gibi bende.

Yine akşam oldu günlük ve yine kavgalı gürültülü bir gün. Ne olacak bu isin sonu . acele etmiyorum ama zaman geçtikçe korkuyorum günlük kaybetmekten korkuyorum. Kendimi , onu, ailemi. Herkes birer birer eksiliyor hayatımdan. Geliyormus sevgili kardeşim keşke ağzımı burnumu dagitsa da cekip gitsem uzaklassam biraz ... Susmak çok kötü be günlük sabahtan akşama kadar duvarlarla konuşuyorum ne yemek ne su hic birsey istemiyor canım ne olacak bu halim ... Göremiyorum geleceğimi goremedikce korkuyorum

Günlük izninle azıcık patlamak istiyorum. Zira bu kadın beni ruh hastası edecek.

Sen benim canımı bu akşam böyle yaktın ya.. Ciğerimi yaktın ya....... Bela okuyamıyorum , ucu yine sevdiceğimin ailesine dokunuyor.

Allah seni ıslah etsin elti bozuntusu. Bana yaşattığının aynısını yaşa inşallah. Büyüğümsün diye saygısızlık etmedim. Hep sustum. Ama artık kalbinin kiri boyumu aşıyor. Herkese meleği oynayıp bana şeytanlık yapmandan sıkıldım. Evliliğime zarar vermeye çalışıyorsun. Dayanamıyorum.
Bir gün patlamaktan ve saygısız gelin damgası yemekten korkuyorum.
Allah'a havale ettim seni.

Günlük, büyüdükçe her yaşta ufak da olsa bir şeyler değişiyor, hissediyorum, 26(26 ne ya!) yaşıma girmeye 1.5 ay gibi bir süre kaldı ve yine hissediyorum ve bu hissettiğim beni çok mutlu ediyor. Ama şu iş güç oturması gerek...

Yalnızlığımın için de kaybolup gidiyorum o kadar karanlığın içine gömüldüm ki çıkamıyorum ruhum daralıyor...En kötüsü de yanı başındaki insanın bunu görüp anlayamaması...Her gece sessizlik içinde kalıp uyuyamamak yanlızlığımı paylaşacak kimsemin olmayışı...

Bazı insanların kendi kendine anlamdıramadığım bir şekilde tavır aldıklarını hissediyorum bana karşı günlük, komik ama bir hey Allah'ım ya diyorum içimden, neden yani :)Neyse zaten benim yanlış anlaşılmakta üstüme yok insanoğlu da yanlış anlamaya daima müsait olunca işim zor.
Yine de umarım bendeki alınganlıktır, yanlış hislerdir diye umuyorum.

Merhaba
hava sıcak çokkk sıcak..içime fenalıklar geliyor..karşımda soğutucu var...banamısın demiyor..bu İzmirin sıcağı kavuruyor resmen..zaten hormonlarım tavan seviyede,özel günler malumm...Aayyyy çıldırcaammm valla çıldırcammm..inadına yoğun..sanki...ne giyceğimi şaşırdım

Merhaba günlük,yillardir istediğim bir şey bugün gerçekleşecek sonunda ameliyatla benlerimi aldiricam çok mutluyum aslında umarım daha büyük izler kalmaz yerine hayırlısı bakalim
Ya bende cesaret edemiyorum korkumdan cildim çok hassas özel hastahane de mi yaptırıyorsun? Doktor ne dedi iz konusunda?

Bu milleti anlamıyorum günlük kıskançlıklarından mı yoksa başka bir nedenden mi bilmiyorum hep bana laf sokmaya çalışıyorlar, az önce kurumdaki bayanlarla kahve içiyoruz 3 bayan, bi tanesi ela hanım kaç yaşındasınız dedi bende 32 dedim, diğeri aaaa demek aynı yaştayız 85 dogumlusunuz o zaman. Yok 84 ama daha 33 olmadım dedim öyle mi ben sizi 82 doğumlu sanıyordum dedi üstelik herkes bana daha genç görünüyorsun diyorlar hep ve ben yaşımı gerçekten göstermiyorum gayet bakımlıyım ve gerçekten genç görünüyorum ama o kıskanç karı bana böyle dedi günlük düşünebiliryor musun, ayyyyyy günlük hemcinslerim ama kimse kusura bakmasın nefret ediyorum bayanlardan kıskançlık, fesatlık, hainlik, birbirini istemezlik hepsi hepsi bayanlarda var . Yüzünde ki lekelere, koca gobegine bakmıyor da bana sen 82 dogumlusun sandım diyor, pis kıskanç, uzak ol benden uzak ol .... Bir de benim yanımada beklerim buyrun gelin diyor ne gelicem yanına uyuz karı

Son düzenleme:
Çok güzel sevebilecekken rahatça sevebilecek, önemseyecek insan bulamamak.. İnsanlardan soğumak, güvenememek...

Diğeri çok yazılmış sayfaları dolmuş yeni bir başlangıç ....

Eski Günlük için tıklayın...
Cikmazdayim...
Dibteyim..
Allahim icime bir ferahlik ver..
Huznumu derdimi gider...
Biliyorum bu hayat bana gulmicek..
Artik bende istemiyorum gulsun..
Icimdecne heves kaldi ne de yasama istegi..
Olum bana armagan olurdu..
Keske olsaydi..
Su rexil hayatin yuku artik bana agir geliyor,
Beni asiyor...

Doğru değil aslında ama artık kimse için rahat ettiğim durumları bozasım gelmiyor, kimse kimseyi umursamıyor ki artık doğru düzgün, yoruluyorum.

Günlük...
Hiç bir aşk evlat aşkı gibi değil.Canım oğlum günler çabuk geçsin bi an önce kavuşalım herşeyimmm

Günlüğüm ben geldim. Bi düğünden geldik günlük, millet parasına bakıp evleniyor parası var mı, tamam o zaman diyip kabul ediyor birilerini. Damat bi acayipti davulcuya benziyordu ama adamda b.k gibi para var kızdan kabul etmiş o yüzden. Bir ara gelin ve babası dans etti, gözlerim doldu o an günlük, niye biliyor musun? Ben hiçbi zaman babamla öyle olamıycam, olmakta istemem ama yinede gözlerim doldu isterdim ki Candan ciğerden birinin kızı olayım (insan babasını secemiyor malesef) .inşallah günlük bende evlenir mutlu olurum bigün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…