Popüler Konu Sevgili günlük...

Yine içime bi öküz oturdu yine boğazım düğüm düğüm geçmiyor ne zaman bitecek bu günler ne zaman gece sabaha kış bahara dönecek sanki hiç gücüm kalmadı her şey anlamsız ne olur içimi ferahlatacak umutlandiracak bir haber alsam ne olur

Sağolsun hayatımdaki insanlar el birliğiyle beni sinir hastası ettiler günlük, ben kendimi kullandırdıkça kullanıyorlar.. yazık kıza ya filan demek yok.. içime atıyorum atıyorum sonra sinir saçıyorum, sebep soruyorlar susuyorum, anlamalarını da beklemiyorum anlamasınlar kendilerine sinirlendiğimi zaten.. neyse psikiyatriste gidicem ben artık.. somurtkan şirin gibi yaşamak istemiyorum.. ilaç kullanmak da istemiyorum.. ilaçlardan nefret ediyorum.. nefret etmekten de nefret ediyorum...

Ben tam anne olacak kıvama gelmişim günlükcüm :anne: Kadının biri beni deli etti. 2 gündür sinirden uyuyamıyordum. Saçını başını yolasım vardı. Bugün alıp bağrıma basasım var. Hala kızgınım yaptıklarına ama azıcık kalbime dokundu bugün kıyamadım. Damarlarımda kan yerine şefkat ve merhamet akıyor. Beni daha çok üzerler :KK70:

Sevgili gunlük
Boşanmaya karar verdim ve süreci başlattım. 10 yıldır ilk defa yarından umutluyum , içim içime sığmıyor

Babam yanında bozuk yok diye 5 lira aldı bugün benden.. sonra "borcumu ödeyeyim" diye gelip parayı geri vermek istedi.. "baba 5 lira sonuçta" desem de almamı söyledi, almasam ayıp olacak gibi hissettim, bozulur belki dedim.. aldım ve o kadar üzüldüm ki.. benim sana ne kadar borcum var baba, 5 lirayı geri veriyorsun, çok üzüldüm çok.. regl olacağım için mi bu kadar duygusalım acaba.. çok üzücü bi olay bence..

Gece ve sabahın erken saatleri.. Çok seviyorum.
Özellikle yazları gün içindeki hava durumuna göre serin olması ayrı güzel.
Ama gündüz yaşanan uyku hali de hoş olmuyor :/

Ben gece uyuyamıyorum diyorum ama..hiç uyumak için yeltenmiyorum aslında. Yani belki yeltensem uyuyabilirim şu an. Saat 4 oldu zira.
Ama uyumak istemiyorum sanırım. Gece, gündüze nazaran daha yaşanılası gibi.. Balkon, müzik, sigara.. gece daha keyifli geliyor.
Elimde olsa da hep uyusam. Mutlu günler gelene dek uyanmasam.
Şaka şaka melankolik değilim şu an günlük. Çok şükür hayatım yolunda. Hayallerim için biraz daha emek sarfetmem gerekiyor sadece.

Kendinle ilgili bazı şeyleri çok çabaladığın halde değiştiremiyorsan zamana bırakmak lazım..
Bazen de kendini böyle kabullenmek lazım, sonuçta bir karakterin var.
Ama önüne engel koyan, başkalarına zarar veren huylar çok önemli.

SELAM
HATIRLADIN MI BENİ
NE KADAR UZUN ZAMAN OLDU DEGİL Mİ
ESKİLERDEN KİMSEYİ GÖREMEDİM
NASILSIN GÖRÜŞMEYELİ
COKKKK BÜYÜMÜŞŞÜN GÜZELLESMİSSİN
GELİRİM YİNE ARA ARA
ESEN KAL. HOŞCAKALLLLL

Bazı şeylerin bize buyuk geldıgını anlıyorum hanı bır elbıse alırsın bol gelır bu da onun gıbı bırsey .İçim de çok sey kaldı baskalarında olanın bızde olmaması gıbi .

Çok ince bir çizgideyim...Ötesi ya ölüm ya delilik..Çarpıp kapıyı çıkamıyorum...Prangalarım var...Hamileyim bir de...

Günlük mutsuzum yine her zaman olduğu gibi. Bu çocukla olmayacak gibi boşuna zorluyorum sanki 3 hafta sonra gelecekmis ben aile arasında bi yüzük takarız diye düşünüyordum ama ailesi tatile gidiyor o burdayken yani o tek başına burda olacak .bi yanım diyor ki olmaz bu iş uzatma bitir bi yanım diyor ki niye olmasın bi şans ver. En önemlisi ben bu çocuğu sevmiyorum günlük sevemiyorum, zorluyorum kendimi sevmek için ama olmuyor. Biri var hoşlandığım onun da bana karşı sanki hisleri var (bilmiyorum belki de yok ) ama o hiç adım atmıyor bana karşı. Çıkmazdayım günlük bazen bi delilik yapıp ben mi adım atsam diyorum sonra ya o benden hoşlanmıyorsa o zaman nolacak diyorum. Offfffff ben evlenemem günlük bomb.k bi aşk hayatım var abuk sabuk insanlarla dolu çevrem (gerçi bende abuk sabukum galiba :) neyse günlük hadi iyi geceler bakalım yeni gün bize neler getirecek

Garip garip rüyalar görüyorum günlük, ama kötü değil Allah'tan :)
Hatta biri keşke gerçek olsa..

Sen susunca insanlar kafalarından karakter yüklüyorlar sana, konuşunca da ters anlıyorlar, saçma sapan bir dünya burası günlük.

Sevgili Günlük;
Bugün bitişimizin ilk günü. Bircok insanın sorunu arasında cekilen bu ask ızdırabı; okyanusların yanındaki kum tanesi kadar kücüktür evet, biliyorum. Ama yüregime engel olamıyorum. Adımlarım ona kossun isterken, frenlerime sımsıkı tutunuyorum. Bir zamanlar varlıgından haberdar olmadıgım birinin simdiki zamanda yokluguyla bogulmak akıl kârı degil. Ask deliliktir, bugün daha iyi anladım. Umarım yarın mantıgım kalbime hükmedecek kadar iyilesmis olurum...

Şu pcdeki müzikleri fotoğrafları yedekleyip her şeyi düzenli yapıp pcyi de rahatlatayım istiyorum ama baya uzun süreceğe benziyor... Pc baya yaşlandı her şeyi kaybetmek istemiyorum da hiç bir şeyin de garantisi yok, yüklediğim site bir gün kapanırsa, harici hdd ye virüs girerse her şeyde risk var ama napayım:KK51:

Babam yanında bozuk yok diye 5 lira aldı bugün benden.. sonra "borcumu ödeyeyim" diye gelip parayı geri vermek istedi.. "baba 5 lira sonuçta" desem de almamı söyledi, almasam ayıp olacak gibi hissettim, bozulur belki dedim.. aldım ve o kadar üzüldüm ki.. benim sana ne kadar borcum var baba, 5 lirayı geri veriyorsun, çok üzüldüm çok.. regl olacağım için mi bu kadar duygusalım acaba.. çok üzücü bi olay bence..
Ya cok tatli bir baba...Allah basinizdan eksik etmesin

Caresizim gunluk ve yine ağlıyorum ve yine ağlayarak uyuycam muhtemelen... Keşke benim de kız kardeşim olsaydı belki o anlardı ya da dinlerdi. Bağırmak ıstiyorum ama çığlık çığlığa susuyorum günlük... Keşke sabah uyanamasam herkes mutlu olur mu bilmiyorum

Ölmek istiyorum günlük hiç istemediğim kadar çok istiyorum.. Canım yanıyor ve dayanamıyorum.Gözlerimi kapatmayı ve ölmeyi istiyorum

X