Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük, hayatımda ilk defa reglimin bitmesinden 10 gün sonra tekrar regl oldum .. neden acaba

Sevgili günlük sürekli acıkıyorum ancak yememem gerekiyor. Annem %100 arayıp merak edip yemek durumumu soracak. Yemedim dememeliyim ancak söz verdim yalan söyleyemiyorum. En iyisi gidip meyve yiyeyim.

Günlük çok stresli dönemler başladı. Zaten vardı ama artık korkmak yerine sanki onlarla yüzleşmeliyim. Ben acı çekmekten korktukça kaçtıkça hep peşimden geldiler. İyi ki doğdum mu sence günlük? Bunu ben kendime diyemiyorum ama. Bu yeni yaşımda sorunlarımı çözmemi, yalnızda olsam güçlü olabilmeyi ve psikolojimin daha fazla bozulmamasını, canımın yanmamasını, projeyi başarılı bir şekilde tamamlamayı, kendimi geliştirmeyi istiyorum. İstiyorum ama ne kadar yapabilirim bilmiyorum. Hadi bu yaşım benim dönüm noktam olsun. Yıllardır yapamadıklarımı, altında ezildiğim sorunlarla başedebildiğim ve sonunda birşeylerin düzeldiği bir yıl olsun.. Allah'ım yardım et o kadar ihtiyacım var ki.. Bak günlük hiç ondan bahsetmedim şimdiye kadar. Onu çok özlüyorum. Dün de aramadı, mesaj atmadı. Ben yine bekledim. Bu akşam yine atmaz muhtemelen ama artık bir şeyler net olsun istiyorum. Bekliyorum yani.
Birde şu üstteki varlıklar varya ben onların .........

Bu adam sandığımı gibi biri değil mi acaba günlük..
Bazı davranışları zaten hiç istediğim gibi değil de, bazıları da çok hoş.

Bugün berat kandili. Yarın güzel bir güne uyanmak istiyorum. Kuşlar gibi hafiflemek. Hatta yarını beklemeden bu gece güzel rüyalar görmek istiyorum. Birde nefes almak istiyorum tıkandım yine biçim nezle bu. Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi. Çok doğru bir söz. Bugün daha iyi anlıyorum. Kendi kendime dua edeyim bir amin diyenin duası kabul olur belki. Allahım beni bağışla. Benim hastalıklarıma şifa ver. Hayırlı kazanç kapıları aç. Çocuklarıma hayırlı ömürler nasip eyle. Bizi hep iyi insanlarla karşılaştır. Amin

Günlük, bu gece dua edip çok gecikmeden uyusam iyi olur.
Bir türlü uyumuyorum, uyuyasım gelmiyor.
Hem yarın ev işi yapmam lazım hem de dualarımla alakalı bir şeyler görür müyüm umudu var.
Bir olayın bir an önce sonuçlanmasını istiyorum özellikle.

İstemediğim, doğru bulmadığım ama olmazsa daha çok üzüleceğim benim ilerlememi engelleyecek değişimler yüklenmek için benimle inatlaşıyorlar. Genele benzemek istemiyorum, doğru kabul edilen yanlışlara alet olup alışmak istemiyorum(belki farkında olmadan bir çok şey kabullenmişimdir ama farkında olduklarım için böyleyim, iletişimde asıl), bu ufacık bir davranış bir söz bir algı bile olabilir, alışılmış kabullenilmiş davranışlar her zaman doğru kapıya çıkmıyor ve insanlar "ben yanlış yaptım" demiyor "sen yanlışsın, sana inanmıyorum böyle olmalı" diyor ve seni kabullenmiyor hatta etiketliyor. Bu kadar kırılgan olmasam belki olurdu ama bir noktada çok uzun sürse de hayat beni değiştiriyor ufak ufak. Yoruyor yoruyor ve bazen ağlayarak hayır istemiyorum diyerek kabullenmek zorunda kalıyorum bazı değişimleri.
Hayat seni sevmiyorum. Saflık kadar güzel bir şey yok ama bu hayat sadece niyetle yürümüyor... Bu saflık da salaklık denen şey değil, bu zamanda bir çok şeyin farkında da olsan arka planda düşünsen de yapmayı tercih etmediğin/zorlandığın şeyler yüzünden sen suçlu oluyorsun. Yalancı suçlu değil inandıysan sen suçlusun vs... Değişmeyeni kabullenmiyor insanoğlu. Çoğunlukla böyle ne yazık ki. Artık bunları düşünmek bile fazla büyütmek, fazla derinlik, "böyle olması gerekiyor" deyip geçmek lazım(!) bir çok şeyi.
Ben tüm iyi niyetimle yaklaşırken bana denildiği gibi bir gün "ee hayat böyle, böyle yapman gerekiyor" derken bulmak istemiyorum kendimi bazı konularda...
Enerji arttırmak(bunu isterken bazen de dibe çekiliyorsun) kafanı dağıtmak için kalabalık bazen gerekiyor maalesef ama gerçekler en güzel yalnız zamanlarda görülüyor, en rahat kendin olduğun zaman yalnız olduğun zamanlar, kimsenin enerji ağırlığı yok...

Dünü de başkasının haltlarına sinir olarak kapattık.
Bugün kafam raad uyyum noğlur..içim şişti.

Kizimin dogum gunu 4 dune girdi, ablasinin dogum gunude 4 gun sonra oda 7 yasina girecek. Orta gun bulup kutlamayi dusunuyorum..

Deli gibi sanatla ilgilenesim var. Enerjimi öyle atabileceğim ama imkan yok. Başımda da dırdır edecek insanlar var...

İyice kahve tüketir oldum.
Bir de yanında sigara içesim geliyor sanki iyi hissedecekmişim gibi ama bu saçmalığı yapmamalıyım. Onca yıl elimi sürmedim şimdi mi yani. Neyse Vind düşünme bunu.

Sevgili günlük gene kustum konuşma diyorum sonra gene ben lonuşurum kesin konuşmasakda adamda degişme yokki ben sevdiğim adamı özledim be günlük nişanlandıgım adamı özledim nerde o sevgi dolu sozcukler el tutuşmalar evlilik aşkı olduruyormuş anladıkta sevgi nereye gitti belki pek takmamam lazımdı beklentin olmaması lazım ama bugün anneler günü be gunluk birazda olsa özel hissettirseydi keşke hayatıma sarılmam lazım bu monotonluk içinde omur geçiyo ye iç evde durla zaman olmaz bu kilolar gitmeli önce ki ozguven geri gelsin nerde o ayakları üstüne basan ozguveni olan bakımlı genç kız nerde bu kadın silkelenmem lazım

Bu insanlar hep isteklerini dileklerini düşüncelerini heveslerini baltalama derdinde.
Bir şeye heves ediyor istiyorsun yapabilirsin de engelin yok bir şey yok "bu yaşta olur mu?" diyiveriyor mesela.
Ya da "aman geçen olmadı yine olmaz" bilmem ne bilmem ne bir sürü laf..
Moral hemen düşüyor yapabilecekken yapamıyorsun.
Keşke şu hayatta her şey para olmasa da çekip gidebilsem de kendi başıma her şeyi halledip dönsem.
Bu düşünceler anca kendimizi karamsarlaştırmak, zincirlemek...

bugün son berbat günümdü

ne olursa olsun bundan sonra üzülmemeyi mutluluğu seçiyorum...

birazdan uykuya dalıcam ve eski halimle uyanıcam sanki hiç kırılmamışım gibi mutlu ve neşeli sanki hiç yılmamışım gibi azimli sanki hiç düşmemişim gibi güçlü sanki hiç yalnız kalmamışım gibi sosyal...

16 Mayıs 2017 salı. Saat 11.30 Bugün şu saat şu saniye milat olsun. Her şeyi herkesi geride bırakıyorum. Artık önüme bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…