Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili gunluk ruyamda onu gordum dizlerine yatiyordum sacimi oksuyordu sonra ona sarildim bi mektup verdi bana gecmiste yazmis ama cok zor okunuyordu bi turlu okuyamadim. Yaa oyle sevgili gunluk onu ozluyorum dizlerine ben degil karisi yatiyor bu ne kadar zor bilemezsin :KK42:

Sevgili Günlük
Kızıma kavuşmaya Allahın izniyle 142 gün kaldı kızımı dusundukce içimi huzur kaplıyor annelik ne kadar kutsal bişeymiş onun için mide bulantısına bel ağrılarına yorulmaya herşeye katlanıyorsun yeter ki o sağlıklı olsun diye annem hep derdi anne olunca anlarsın diye evet annecim şimdi seni çok daha iyi anlıyorum benim için nelere katlandığını çok iyi anlıyorum

Günlük..
Rabbim yardım etti yine. Dayanma gücümü arttıracak bir yol verdi.. Çok şükür..
Umarım dahası olur, umarım enerjim artar, umarım bir iş kapısı aralanır...

sevgili gunluk bu sevgim acaba takintimi diye dusunuyorum ara sira ? onu dusundukce icim yaniyor. imkansiz oldugun bile bil neden kendime soz geciremiyorum ?

Günlük, hem kızıyorum ona bu sakinliğine sessizliğine, bazı durumları da düşündükçe doğru olan bu diyorum hem de dayanamıyorum iletişime geçmek istiyorum, acabalarıma engel olmakta zorlanıyorum, nolacak böyle? Keşke beklenmedik bir şey olsa da görüşebilsek.

Sevgili günlük, onun için çok çabaladım, çok acılar çektim, çok bekledim, çok sevdim.. Şimdi onca zorluğu aştık ve onun karısıyım.. Onunla çok mutluyum.. Ona hayırlı ve sağlıklı evlatlar vermeme izin ver nasip et Yarabbim.. Bizi birbirimizdem hiç ayırma.. Onsuz bir gün bile uyumak çok zor.. Beni onsuz bırakma.. Aynı anda ölmeyi bize nasip et Allah'ım..

Bu sefer niye böyle oldum günlük, of of...
Uyuz oluyorum kendime. Aşık olamayıp sevmek sinir bozucu, hele ki tam tanımadan, soru işaretleriyle ve çok uzağız.

Sadece birseyi merak ediyorum günlük. Buraya açıkça yazmayacağım. Bakalım

Hiçbir şey iyiye gitmiyor günlük. Birde onu çok özlüyorum. Ama gitti. Artık özlemeyeyim ya. :KK43:

Eskilerde yasamak isterdim cokkk eskilerde televizyonun,telefonun olmadigi insanlarin saf, sevgilerin temiz ve icten dostluklarin bol oldugu zamanlarda simdi ki ni degil ben bu cagda olmamaliydim sanirim .

Sevgili Günlük,
Keşke çocuk kalabilseydim,
masum tertemiz yüreğim bâki kalsaydı..
küçük bir kasabada yaşayıp kitaplarımı okuyup huzurla kahvemi içebilseydim.. ama mümkün değil.. ne yazık..

Günlük uykum var ama uyuyamıyorum. Karnım da acıktı. Halbuki çikolata da yedim ama yine de mutsuz hissediyorum.

Günlük, istiyorum ama ama olmuyor. Yarın ne dicem.. Üzeceğim onu, kendime engel olamadım...

Aklımdasın, rüyalarımdasın? . Neden seni bu kadar sevdim. Neden sürekli seni düşünüyorum. Neden sürekli senin söylediklerin aklıma geliyor. Neden sürekli seninle konuşmak istiyorum. Ben nasıl sana bu kadar aşık olabildim ve sevebildim. Sen yoksun şimdi. Gittiğin gibi aklımdanda git, düşüncelerimdende git tamam mı? Rüyalarıma giriyorsun. Özlüyorum işte anla, hisset artık. Ya ben dayanamıyorum anlıyor musun, bütün kapıları kapattın bana karşı. Sadece bir yazsan. Şuan sana ihtiyacım var gerçekten ihtiyacım var, nolur dön bugün mutlu et beni, yanımda ol, sana çok ihtiyacım var...

Günlük icim yanıyor, canim yanıyor. Bu normal birsey degil. Dayanamiyorum, bu aci nasil gececek.. Nefes alamiyorum günlük alamiyorum, 've isime, projeye konsantre olamiyorum, hayatim mahvoldu ya. Ya sadece olmek istiyorum. Uyuyayim 've uyanamayayim.. Nolur artik duzelsin, yeter dayanamiyorum artik dayanamiyorum..

Kendimden igreniyorum bir camur gibi nefret ediyorum bu yaptigimdan dolayi .Sevgi yoksunlari gibi dilencisi gibiyim allahim al gotur beni kimsenin olmadigi yere sonuna kadar yalnizligi cekeyim boyle rezil olmaktansa biktim artik yetererrr.

Bumuydu bahsedilen hayat sevgisiz ve yalniz birakilarak mi .Benim dunyam kucuk pencerenden hayati seyretmek mi hayalleri erteleyip baskalarinin dugunlerinde mutluluklar dilemek mi yada baskalarinin cocuklarina bakip sevmek mi keske benimde olsaydi diyememek bogazinin dugum dugum olmasi mi .Peki ask neydi ,sevmek neydi en son nezaman kalbim carpti yada en son nezaman sevildim ben hic hatirlamiyorum diyorum ya ben bu zamanin insani degilmisim yanlislik olmus sanki .Nereye gidiyor bu yollar ben nereye surukleniyorum boyle hayat varmi disarida ben yasiyormuyum bu mu dunya yada soyleyin ruyami bu kabus mu uyaniyorum bitmiyor bir turlu sıkıldim hemde cok yoruldum yorgunum ugrasmayin benimle

Sadece canım yanıyor, ya gerçekten nedenini bilseydim böyle olmazdı. Olmuyor be günlük, ne yapacağımı şaşırdım, hani benden dolayi bunu yapıyorsa lütfen hersey düzelsin eskisi gibi olsun, ama gerçekten kendi istediği için sadece kendini düşünerek yapıyorsa o zaman Allah onun yolunu açık etsin, ben unutayim ve bir daha karşıma çıkmasın.

X