Popüler Konu Sevgili günlük...

IMG_0677.JPG

Kalbim aklıma öyle bir hükmetti ki. Sonunda ne mi oldu günlük kaybetti. Aklım kaybetti. Kalbim, aklımın sesini öyle bir bastırdı ki.. Sonuçta ne mi oldu. Bol gözyaşı ve seven bir kalp olarak kaldı. Atlatır mıyım atlatırım günlük Rabbimin izniyle. Bu da bana ders oldu. Ben onu çok sevdim. Umarım en kısa zamanda her şey benim adıma düzelir. Onun adına da her şey iyi olur ve mutlu olur.

mrb günlük bugüne çok kötü başladım malesef..kavga gürültü..üstelik dışarı çıkmak zorundaydım.O yüzden metin davrandım,aslında bok gibiydim..afedersin bütün gün kolum sızladı
.İşlerimi hallettim...hatta neşeli görünmeye çalıştım..keşke beni anlayabilecek,içimi rahatça dökebileceğim bi arkadaşım olsaydı.Artık çoğu insan samimi değil ne yazıkki.Aileni de üzmek,kafalarını karıştırmak istemiyorsun..böyle yanii..çoğu şeyi içine atıyorsun ve yaşam kavgasına devam ediyorsun

Sevgi neydi emekti ,anlayisti,baglilikti,sefkatti,merhametti,her gordugunde kalbinin onunla atmasi demekti ayri dustugundeyse icinin yanmasiydi.Allahim bana sevgilerin en guzelini sevgilerin en buyugunu yasatsin karsilikli olsun omur boyu sursun.

Tam unuttum diyorum, yani unutmak değilde canım yanmıyor diyorum aradan bir saat geçiyor ve yine aynı. Rüyamda gördüm, sabah uyandığım da bir an çok kötü oldum. Sonra uzun uzun düşündüm günlük.. O kaybetti. Çünkü ben çok sevmiştim hala da seviyorum. Onun adına isteyebileceğim tek şey var, iyi olsun yeter. Artık yazmasından ziyade sadece iyi olmasını 've iyi olduğundan haberim olmasını isterim sadece..

Günlük ben geldim, yine ben hep ben....
Günlüğüm ne fark ettim bugün biliyor musun, evli olmayınca adam yerine de konulmuyorsun evli olunca yada evlilik yolunda bir adım atınca kademe atlıyorsun bekar olunca adam yerine konulmuyorsun ve ben hiç adam yerine konulmayacağım. .................. HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

Günlük uykumdan belki beş kez uyandım, her uyuduğumda rüyama geliyor. Bu nasıl iş anlamadım.

Yipranmislik var icimde sanki 80 yasindayim cok yorgunum ,issiz bir yere gidip kendimi dinlemek istiyorum uzanmak istiyorum cimlere sonra ozgurce gokyuzunu izlemek .Bu bir ruya olmali unutmaliyim herseyi.

Günlük ben çok yoruldum evde.
Annem kalp hastası diye, "anne" diye ben susamıyorum artık çok yoruldum.
Başkasına kızıp bana söylüyorsun diyor asıl o dış dünyaya biriktip bende patlıyor küçüklüğümden beri.
İyi biri olabilirsin çok seviyorsundur ama ben yoruldum. Ben anlaşılmak istiyorum, ben suçlanmak istemiyorum.
Ben kendimi bildim bileli bu böyle ben çok yoruldum.
Susamıyorum ben.
Ben kötü bir evlat değilim, sen ters konuştuğun için karşı çıkıyorum ben hep, başka zaman değil, ben yalancı değilim, ben her canının istediğinde bağırıp azarlanamam, her yaptığımı söylediğim kötü niyetle algılayamazsın.
Hiç olmadığım bir insan olarak suçluyorsun beni, çok kırgınım, içim acıyor artık, kaldıramıyorum.
Allah'ım bana iş ver. Lütfen yardım et.
Konuştum diye de anneme bir şey olmasın, dayanamadım.
26 yaşındayım artık hiç kaldıramıyorum, ufacık ama gerçekten çok ufacık bir şey yüzünden huzursuzluk çıkmasından, birey olarak saygı görememekten usandım...
Ne zaman rahatça bir şeyimi paylaşabildim seninle.. Hep kızdın hep kötüye çektin..
Ama ruh hastası da benim kötü de benim..
Biri kötü olmak zorunda değil bak şimdi bunu söylesem ha ben kötü anneyim dersin anlatmak istediğimi anlamadın hiç.
Ben sadece senin davranışlarına tepki verdim hep, durduk yere yapmadım...
Ama her şeyde her şeyde en ufak şeyde kimse sana haksızsın demezken bile haklı çıkmak için ters davrandın ben yoruldum... Senin patlamak için doğurduğun biri miyim bu mu yani evlat diye bağır çağır kız ez içindekini ona kus mu...
Kötü değilim.. Çok kırgınım...

sevgili günlük merhaba... ninayet evimdeyim,rahatım,eşofmanla olmak bile lüks...ne garip bunlarıda düşünecekmişim günün birinde.güzel düşüneyim herşey güzel olsun diyorum..işimle ilgili güzel değişiklikler olmasını arzu ediyorum..in.Bşallah olur allahım..amin.tüm sevdiklerimi allahım korusun,yollarını hep açık etsin.tatili dört gözle bekliyorum,tıpkı bir annenin bebeğini beklemesi gibi..gün sayması gibiBurası iyiki varmış diyorum

sevgili günlük nescafemi içiyorum..vee eti form çikolata kaplı bisküvi yiyorum..evi resmen form bisküvileri doldurdum:KK52:kendimi rahatlatıyorum belkidee..kilo fazlam var..evet biliyorum..:KK48:ufak ufak vermeye bakıyorum..kendimi kasmayıda hiç sevmem aslında..akapunktur mu denesem napsamm..üff neyse..bahar kendini gösterdikçe kendimi daha iyi hissediyorum..yaz gelecek..yippuuuu:spor:herşey güzel olacak hem demiii:KK15:byyy

Dusunceliydi konussan hos sohbet olabilirdi .Bende cook dusunceliydim cunku olmayacagini biliyorum bakisi hic anlamli degildi cunku umrumda da degil ya bu da gecer herkes gibi hersey gibi .

Günlük o yıllar öncesinden aklımda sadece hayal meyal şeyler kaldı, ama o an duyduğum acıyı hatırlıyorum, ordan geçerken kendimi görebiliyorum. O anı hatırlıyorum. Şimdiki ise çok farklı. Ben anladım günlük, bu işler bana göre değil. Şimdi ne mi istiyorum? Kabullenebilmeyi istiyorum. Bir daha gelmeyecekse içimdeki tüm umudum da bitsin istiyorum. Çünkü onu çok seviyorum.

X