Popüler Konu Sevgili günlük...

merhaba iyiki varsın günlüüükk hayat bazen insanoğluna öyle sürprizlerle geliyorkii...sen bile bunlar benim başımamı geldi diyebiliyorsun..yada bunun muhatabı benmiyim diyorsun..ama derler yaaa...düşmez kalkmaz bir allah.hayatta varsak,görüyoruz bi şekilde.Ben gerçekten sevmişsem birini..o kişinin kafasına güvendiysem..insan bu ..her koşulda dediysem o kişiye kızamam.Çünkü yaptığı her olayda,aldığı her kararda mutlaka güçlü bir sebep vardır.Tıpkı benim olduğu gibi..ki belkide süreç beni çok yıpratmıştır,sosyal yaşamımı altüst etmiştir,deli gibi ağlamışımdır günlerce...yinede derimki...herkesin mutlak bir haklı sebebi vardır:110:

Su gunlerde cok durgunum ne yemek yemek istiyorum nede baska birsey cok canim sıkkın mutsuzlugun dibine dibine vurmusum sanki .Toparlanmak istiyorum hayatima anlam katan birini istiyorum anca bu toparlar beni.

Bıktım öylesine bıktım ki hem bu vicdan azabından hem de .... neyse .. çaresi var mı bunun acaba, vardır tabi niye olmasın ama ben o Çareye çok uzağım hemde çok kurtulmak istiyorum artık bıktım bıktım. ....

Günlük uzun zaman oldu yazmayalı. Aşık oluyorum ben günlük, hem de patronuma :) Patron dediysem kelli felli adamlar gelmesin aklına benimle yaşıt çıtır biri :) Tuhaf bir şekilde etkilenmeye başladım. Onu görmek bana o kadar iyi geliyor ki. Buradan ayrılmak istemiyorum resmen ama burası bana iş olmaz onu da biliyorum. Bir mucize olsa keşke :)

Evim şahane yi izliyorum.Onlar yenilenip güzelleştikçe ben keyif alıyorum.A bugün istanbullu gelin de var tv de,bugün seyir günümmüş yaw:halay:bir daha dünyaya gelirsem..ev hatunu olacam ..yayılcam..kocamı beklicemm..bu ne bee..2 güzel dizi seyretcez diye sevindirik oluyoz..hey gidi..neysee öpüldünüz:KK15:

Uyumayı çok seviyirum gidip uyuyicam :uykucu: neee ben hep kisa yazardım günlüğe aksam hep uykum olduğundan ::işsiz:

e ben eskiden buraya ne çok yazardım günlük. bayadır bilgisayarda takılmıyorum evde o yüzden.
fi izlerken azıcık buraya bakayım demiştim. bir de geleceğe not düşeyim tabiki.

canım sevgilimle dördüncü ayımızı doldurduk dün.
sürekli şükrediyorum, bu kadar kusursuz bir adam olamaz diyorum günlük. çok korkuyorum elimden giderse diye. tabi bunu ona belli etmem, etsem de alttan alırdı sanırım. o da seviyor beni.

dün dördüncü ay dönümümüz diye çiçek göndermiş işyerime. tuhaf bir zariflik var adamda. aslında görüntüsüne bakınca ağır abi, mafya gibi geziyor ama böyle onun zayıf noktasıyım gibi hissediyorum.

bir de sürekli aşığız seviyoruz deyip duruyoruz. cidden korkutuyor beni her şeyin bu kadar güzel olması.
lütfen doğru adamı bulmuş olayım günlük. o da benim zayıf noktam çünkü artık.

CoK Üzgünüm çok mutsuzum günlükcüm :110:bugün sevgili çaçamı minik kuşumu kaçırdık ya.ben şimdi uyanınca kiminle oynarım kim gelip saçımı kulağımı tırnağımı kemirecek.evin yolunu bulabilir mi acaba yok mu boyle yetenekleri ya.ne olur geri gelsin o daha yavru dışarda yaşayamazsa:mad:

Günlük onu sevmeyi nasıl bırakacağım :KK43: Nasıl kalbimden çıkaracağım. Ya hani alışırsın diyorlar lan nasıl alışmak bu. Daha ne olacak da alışacağım. Sevgisini nasıl atacağım, nasıl kalbimden çıkaracağım..

Günlük, öyle bir tempoya gireyim ki herkesi her şeyi unutayım istiyorum. Bir çok şeyi beynimden sildiresim var.
Bu ara kafam dolu, bu ara yorgun hissediyorum, bu ara gerildikçe geriliyorum, ruhum hassaslaştı bu ara iyice.
En iyisi ben iyice çenemi kapatayım(inşallah) bir süre. Düşüncelerimi, niyetimi de iyice yanlış aktarmaya başladığımı seziyorum.
Bir sertlik var üzerimde. Biraz da ağlak oldum, kalbim hemen etkileniyor.

Off koca bir off ben anlatamam sen anlamazsın.yemişim aşk acısını çok saçma.kiyamet kopsa keske

Günlük çok istediğim ve 2 senedir ertelemek zorunda olduğum tatilimi tekrardan ertelemek zorunda kaldım :işsiz:
Ama seneye mutlakaaa gidicem :sinirli:

Offff hayat çok yoruldummmm..çok sıkıldım.Sosyal hayat,mecburen yaptığımız işler hele de iş hayatı çoooook sıktı:KK34:.NOLUR ARTIK GÜZEL ŞEYLER OLSUN.Ben bunları haketmiyorum.Yüreğim ferahlasın,en azından bir an önce tatil gelsin..buna çok ihtiyacım var.Tek tesellim beni seven yakınlarımın var oluşu..allahım onları korusun:KK36:

Günlük..
Kafamda bir sürü soru var..
Ama mantıklı olan çekip gitmek sanki...
Off.. Bilmiyorum.

X