Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasıl nerden başlim bilememkiiiii amaaa mikeemmmel geçti dün gece yaaa prenses gibi hissetim yemin ederim kendimii, akşam 7'de gelicek olan cengiz trafiğe takıldığı için malesefki 8'e doğru geldi ve hiiç beklemediğim bişi oldu şölekiiii ben geldim dedi indim aşağı arabada bekliyordu beni görünce indi kapımı açtı :kedi: ( yanımda laptop çantam vardı ablama uğrayıp ona vericektim işi varmış) laptop çantasını aldı arka koltuğa koydu sonra kapımı kapattı bindi arabaya ve hooşgeldin dedi öptük biribirmizi falan ( kankaa kızma arkadaşca öptükkk) sonracığıma bakırköye geçtik ablama laptopu verdik ve fatihe devam ettik tabi biz muhabbet ederken yolu karıştırdık farklı yollara saptık kaydirigubbakcemile3 eğlenceliydi yaaa neyse sağ salim vardık.. salona girdik merdivenlerden inerken direk karşımda aslımı gördüm yani pandomi'mikaydirigubbakcemile5 yasin eniştemle oturuyorlardı çifte kumrular gibi opuyorumnanaktan ben hemen hooop masalarına gittin yasin'de ne oluyoz der gibi baktı masaya doğru emin adımlarla giderken ben aslıcım çok şekerdi hemen kalktı öptü canayakınlığını gösterdi ve gayet güzeldi yasin enişte ben cengiz aslı oturduk gizemi izledik gizemin gözü bizdeydi hem döktürüyo hem el sallıyo süperdi yaa kuğu gibi olmuştu parlement mavisiydi kıyafeti ve etek kısmı çok hoştuu ve birde kıvrak gelindiki sormayın gitsin bir ara eline kaşıkları aldı kaşık havası oynadıııı mest olduk cengizleee, yavrum benim yaa cengizde fotocu gibi sürekli her anı her kareyi çekti video bile çekti sağolsunn sonra yasin enişteyi tebrik ediyordum nişanlandınız sizde sizede mutluluklar derken yasin eniştenin ağzından şunlar döküldü " DARISI BAŞINIZA"bilmiyorumkismile
Neyse aslılar erken kalkmak zorunda kaldı hem iş yorgunluğu hemde gidicekleri yer uzaktı, onları yolcu ettik biz devam ettik gizemi izlemeye, sonra dondurmalarımız geldi cengiz bana ben cengize yedirdik ama sadece arkadaşız kanka yanlış anlama kaydirigubbakcemile3 ne yalan söylim birbirimize bakarken yakaladık kendimizi tüm gece bunu inkar edemem:kedi: sonracığıma gizem ve hakan geldi yanımıza,kız merdivenleri çıkarken ve masamıza gelirken bile oynayarak geldi yaa bukadarmı mükeemmel bi gelin olurrr ALLAHIM nazar değdircem kıza kendi kendime yaaa alsanaalsanasmile neyse konuştuk tebrik ettik o yine piste attı kendisini canım arkadaşım benim, aileside çok kibar ve nazikler gizemin annesi geldi yanımıza hoşgeldiniz dedi falan.. sonra cengize kalkalım dedim saat 11:00'di ve salondan çıkarken arabaya doğru giderken cengiz gel buraya dedi ve koluma girdi ( neymiş çocuklar varmış bana bakıyormuş kaydirigubbakcemile3) sonra sokakta bide halimizi görünce bastık kahkayı bu biraz ters olmadımı benim senin koluna girmem gerekmiyormu dedim ee girmedinki koluma ben illa adımı atıcam dedi guclubacismile
Veee arabaya bindikk işte asıl bomba burda patladı kanka, açtık müziği tam gidicez bana dediki torpido gözünü açarmısın? bi açtım 1 adet gül :kedi: ALLAHIM yaa mükeemmel bir geceydi yaa yemin ederim harika bi geceydiii kankaa 1 yılın sonunda inan ilk kez bukadar özel olduğumu hissettim ilk kez hiçbişeyi düşünmedim dün gece opuyorumnanaktan neyse tutturdu tophaneye gidelim yada dolmabahçeye gidelim die , dedemler olmasaydı giderdim fakat başka güne ertelemek zorunda kaldık, sonracığıma ben ona ataköy gardenya'yadan bahsettim bigün gidelim çok güzel yer dedim senmisin dienkaydirigubbakcemile3 yolu uzattık ve ataköyden geçtik neymiş orayı görücekmiş, tam önünden geçiyoruz hadi girelim bişiler içelim dedi, olmaz dedim saat geçiyo lmaz: neyse sonracığıma ablama geçtik eniştem laptopu indirdi aşağı ablamda balkondaydı öpücük attım ona kaydirigubbakcemile3 eve geçtik birazda kapının önünde arabanın içinde sohbet ettik teşekkür ettim ve eve geldiğimde saat 12 idi ama görsen kanka yüzümde bi tebessüm annemle babam şaşkın senmi nişanlandın diyo bana
gece 2'ye kadarda msn'de sohbet ettik cengoylakaydirigubbakcemile3 uykumuz geldi ve hadi yatalım dedikopuyorumnanaktan bukadarcık yanii fazla bişi olmadı kankammm:roflol:
Neyse Havadisler Bukadar iştee öpüyorum seniiii herşey anladığın üzere çok çok güzel geçti, seviyorum ve öpüyorum seni kankammm hadiii paii paiii:teytey:
Not: Dönüşte işte araba konuştuktan sonra vedalaşıyorduk Öperken Dedimki Sakalların Batıyo ( patavazsız olcamm yaa ama napim kanka biliyon sen beni doğrucu olcam ya içimde tutamicam yaa çocukcağızda şunu dedi " gülü seven dikenine katlanırr "kaydirigubbakcemile3) aldım cevabımı oturdum aşağı alsanaalsanasmile
Neyse yaa msn'de konuşucaz senleee acilll S.O.S Alarmına geçmemiz lazım olumunekankayizsmile
Veee bunun üstüne ekleme yapıyorum, iyiki spdeyy( gizemi) pandomim ( aslıyı) ecemi ve gülçini tanımışım diyoru.. bizim dostluklar burdan sınırlı kalmadı hepsiyle realdede gçrüştüm düşün günnüşüm gülçinimin burağıyla, aslımın yasiniyle gizemin hakanıyla sıra ecemde gün sayıyoruz daha çoook planlar varr çoookk ve ben çok şanslı biriyim RADİKAL kişilerle tanışıp doğru kararlar verdiğim için....
Veee bunun üstüne ekleme yapıyorum, iyiki spdeyy( gizemi) pandomim ( aslıyı) ecemi ve gülçini tanımışım diyoru.. bizim dostluklar burdan sınırlı kalmadı hepsiyle realdede gçrüştüm düşün günnüşüm gülçinimin burağıyla, aslımın yasiniyle gizemin hakanıyla sıra ecemde gün sayıyoruz daha çoook planlar varr çoookk ve ben çok şanslı biriyim RADİKAL kişilerle tanışıp doğru kararlar verdiğim için....