Günlükcüm sorma başıma neler geldi Ctesi günü
Hani dedimya sanada Beypazarı Festivaline gidicez diye. Gittik. Bir kalabalık, bir kalabalık, aman yarebbim.akannehir İğne atsan yere düşmez. Neyse gezdik dolandık. Sonra bir ara şapka standı vardı ona bakayım dedim, bir elimde Minik kelebeğim Diloşum var. Kıvanç'da hemen önümde. Bir iki şapka denedim, baktım eşim birkaç metre önde gidiyor. Neyse bende bıraktım şapkayı filan peşine gittim.2-3 metre gittimki baktım eşimin elinde Kıvanç yok.:1shok: sordum nerde Kıvanç, yok bende demezmikafamçokkarıştı
Elim ayağıma dolandı, deli oldum. Nasıl bağırıyorum Kıvanç, Kıvanç diye.:gitme:
Yavrum bizi gözden kaybetmiş, birkaç metre ötede ağlamış, kalmış öylece. Adamın birinin elinden tutmuş, nasıl ağlıyor. O koca siyah gözlerinden nasıl devriliyor yaşlar. Adamında bir elinde bebek arabası bir elinde Kıvanç. Bak anne burdaymış, ağlama diye teselli ediyor. mafoldumben
Kıvanç'ı kaybetmemizle bulmamız sanırım 30 saniye sürdü. Ama ömrümden ömür gitti. Bebeğimin o halini hiç unutacağımı sanmıyorum. Allahım kimseye yaşatmasın. Nasıl yapıştıysam bebeğime ayrılamadım 10 dk.:çok üzgünüm:
O kadar da dikkat ettim, asla bırakmadım ellerini. Ama eşiminde ihmalkarlığı, ne bırakıyorsun çocuğun elini dimi. Ona da saydım bi tonalsanaalsanasmile
Allahım bize bağışladı bebeğimi, sen koru onları yarabbim.mafoldumben
Hala kendime gelebilmiş değilim, bütün gece öptüm kokladım tosun paşamı, ya bulamasaydık, Allahım düşncesi bile korkunç:gitme: