- 7 Aralık 2009
- 2.529
- 1.907
Günaydınnn efendimmm günaydınnnnnnnnnn ayyy bugün telefon sesiyle gözümü açtım ama yataktan kalkmadım odamdaki teli açmadım annem salondan baktı telefona, gözlerim kapalı ama annemin sesini dinliyorum.. "Hımm, nerde görmüşki, kim söyledi sana anne, nasıl bi ailelerki, gamze ne der erdal neder bilememki" direk gözlerimi açtım bu sözlerin ardından ama yataktan kalkmadım tabi, Neyse annem çayı koydu sofrayı kurdu ve babam geldi uyandırdı beni bismillah diyip yüzümü yıkayıp mutafağa geçip oturdum sofraya kaydirigubbakcemile3 annem 5 10 dakika sonra döküldü -- Gamze sen hani facede x'le konuşuyordun ya eee anne işte onun annesi annaneni aramış ve bize oturmaya gelmek istiyorlarmış, ee anne annanemi neden aramışlar x bana faceden yada msn'den söleyememişmi? yok kızım bu oturma başka türlü oturma seni beğenmişler dedi.. Eeeeee yuhhh anne yuhhhh dedim direk babama bakarak soyisimlerimiz bile aynı ben akraba olarak gördüm tamam uzaktan dıdısının dıdısı olur kuzenim bile değil ama soyisim aynı anne dedim ve lafını bile ettirme sakın dedim lmaz: yahu düşünsene ben akrabamla evlenicem ve tanıştırırken isim soyisim sölerken aa akrabanmı dediklerinde ben iki saat izah edicem millete hadi onu bırak ben cidden akraba olarak gördüm çocuğu ve öyle konuştum..
Facede eklemek istemişti beni ve bende tanımadığım için annemle babama resmini gösterdim bu kim soyisimlerimiz aynı bak ailesinin fotosuda var dedim ve bizimkilerde aa tamam biz tanıyoruz ekle dediler bende ekledim sonra sonra konuşmaya başlamıştık çocukla.. 28 yaşında ve albarakada çalışıyo çocuk ve paşabahçede oturuyorlar... ama yok yaa valla bak bukadarda büyük konuşuyorum Ben Asla Akrabamla Evlenmem Uzaktan Bile Olsa lmaz:lmaz:
Ayyy neyse şekerim yaa sabah sabah afyoNum patlamamışken bu haberle geldim sana ama napimm stresimi ancak burda atabiliyorum alsanaalsanasmile anneciğiminde haberi yokken suçu yokken onada çattım sabah sabah neyse gidip gönlünü alim ani fevri davranışım için özür dilim ondan:kedi: offfff gülçiiiinn hadii kalk artık yaaa dün gece geç yattık bak ben uyandım sen hala uyanamadın yaaa kalk leyn aç msn'inide bendeki havadisleri dinle merak ediyorum yüzündeki ifadeyide görmem lazım hadi kalk leyn kankaaaaaaaaaaaaaaa olumunekankayizsmile
Bi mail bekliyorum dua et ne olur beklediğim mail gelsin günnüşüm olurmu hadi paii paiiii
Facede eklemek istemişti beni ve bende tanımadığım için annemle babama resmini gösterdim bu kim soyisimlerimiz aynı bak ailesinin fotosuda var dedim ve bizimkilerde aa tamam biz tanıyoruz ekle dediler bende ekledim sonra sonra konuşmaya başlamıştık çocukla.. 28 yaşında ve albarakada çalışıyo çocuk ve paşabahçede oturuyorlar... ama yok yaa valla bak bukadarda büyük konuşuyorum Ben Asla Akrabamla Evlenmem Uzaktan Bile Olsa lmaz:lmaz:
Ayyy neyse şekerim yaa sabah sabah afyoNum patlamamışken bu haberle geldim sana ama napimm stresimi ancak burda atabiliyorum alsanaalsanasmile anneciğiminde haberi yokken suçu yokken onada çattım sabah sabah neyse gidip gönlünü alim ani fevri davranışım için özür dilim ondan:kedi: offfff gülçiiiinn hadii kalk artık yaaa dün gece geç yattık bak ben uyandım sen hala uyanamadın yaaa kalk leyn aç msn'inide bendeki havadisleri dinle merak ediyorum yüzündeki ifadeyide görmem lazım hadi kalk leyn kankaaaaaaaaaaaaaaa olumunekankayizsmile
Bi mail bekliyorum dua et ne olur beklediğim mail gelsin günnüşüm olurmu hadi paii paiiii