SEVGİLİ BAYANLAR Bİ BAKIN :(

ya arkadaşlar kadının 13 kilo fazlası var. sanki 33 kilo almış gibi davranıyorsunuz.obez değil. "13 kilo alt tarafı 2 beden büyütür en fazla. yapmayın .
1.64 boy ve 81 kilo.. fazlası sadece 13 kilo değil bence oky.
Bu boy en fazla 55-60 kiloyu kaldırır "kilolu değil" ibaresi kullanılması için.

sagolun kızlar evet kendim için ve yukardaki benıpek in dediği gibi yiyorum 164 boyunda 81 kiloyum ama yüzümü kollarımı görseniz mağzaya bile girdiğimde pantolon için 46 48 sorduğumda yokk yaa o kadar değilsiniz derler işte bütün kilom aşağıda kocam der zayıf olsan şöyle fanatazi böyle fantezi yapardık sarılınca göbeğim deyiyormuş bacaklarım kalınmış vsvsv Bu arada çalşıyorum Oturuyorum devamlı muhasebe olduğu için Offfff ağlıyorum sinirden şu an :KK43:((((

Siz Kim Kardashian demişsiniz de 164 boya 81 kiloysanız maalesef siz Kim Kardashian değilsiniz. Kadın 157 boyunda 60 kilo. Fit göbeği yok,kalçası ve bacakları kalın ve büyük olsa dahi sıkı. Eşinize kulak vermelisiniz acilen. Daha da fazla kilo almadan hemen spora başlamalısınız. Eşinize madem zayıflamamı istiyorsun,o zaman beni bir spor salonuna yazdır deyin. Oradaki spor eğitmenleri vücut tipinize ve istediğiniz kiloya ulaşmak için size özel egzersiz programı çıkarırlar. Ayrıca bir diyetisyene gidin. Kulaktan dolam diyet listelerine kulak vermeyin. Herkesin şekeri,kan değerleri farklıdır. Eğer bir diyetisyene giderseniz buna uygun bir diyet programına yapar. Bir de zayıfladıktan sonra uzun bir süre eşinizin size yaptığı tavrı sizde ona yapın. Yaşasın o da hissettiklerinizi. Her şey gönlünüzce olsun. :)

Erkekler bizim gibi düşünmüyor.
Onlar için görüntü önemli, sevdiği evlendiği kadını yanında hep şık ve güzel görmek isterler.
Özünde sizi seviyor, sizden onun için bir şeyler yapmanızı bekliyor.

Beni sevmiyorsun diye üzerine düşmeyin.
Eğer kilonuza taktıysa zayıflayın sizde.
Spora gidin, plates yapın, sağlıklı beslenin.
Böyle deneyin birde ne kaybedersiniz kilolarınızdan başka?

Tamamdır bayanlar yazdıkalrınız için teşekkür ederim Hep yüz güzelliğime güvendim Bi türlü kabullenmek istemedim şu kilo olayını Biraz olsun sizinle burda yazışmak iyi geldi tekrardan teşekkür ederim

kim kardishan ı vücut tipimi benzetme açısından söyeldim Ben öyle kaslı felan değilim bu bir geçek obezite değil fazla kilolu grubuna giriyorum. kalça basende benim kilolar evet selülitlerimde var. Ama ben sevgiyi sorguluyorum belkide yanlış şeyi sorguluyorum :KK43: hepiniz söylediklerinizde çok haklısınız Eşim kendine çook bakar kilo felan da almadı zate1-2 kilo alsa hemen ekmeği felan keser Böyle bi kocayada ben denk geldim. onun şansızlığı ya da benim şansım 31 yaşındayım eşimde öyle Evet bundan 1 -2 yıl önce dukan diyetini yaptım ve 12 kiloyu vermiştim Evliliğimde ve cinsel yaşamımda belki de en mutlu olduğum dönemdi :KK43:(( Şimdi mutuzum ve toparlanmam lazım
Hala farkında değilsiniz belkid kendinizi teselli etmeye çalışıyorsunuz hanımefendi ama bu boy ve kilo ile malesef obez grubuna giriyorsunuz.

Eeeeeeeee sen kilolusun diye boyle yapiyorsa seni sevmiyor demek ki. Seven insan her sekilde sever boyle sacmalik mi olur

Seven herşekilde sever mitinin ardına saklanıp bakımsızlaştıkça bakımsızlaşıyoruz milletçe. Erkeklerin göbekten gömlek düğmeleri kapanmıyor, kadınların kalçaları yarım dünya boyutuna gelmiş. Ama seven her şekilde severmiş. Pehhh..,

Eşim kilo alsa, kendini bıraksa onu sevmeye devam edebilir miyim? Muhtemelen evet. Ama cinsel açıdan çekici bulur muyum? Kesinlikle hayır. Ben nasıl kendime dikkat emeye çalışıyorsam o da etmek zorunda. Konu sahibi de dikkat etmek zorunda. Evlendik diye bu kadar salmayın kendinizi yahu. Hareket edin biraz. Boğazınızı tutun.

Böyle sevgi mi olur yahu!!!
kilo aldı diye aynı yatakta yatmamak ne demek ya da cinsel anlamda cezalandırmak!!

Herkes e merhaba öncelikle şunu belirtmeliyim ki düşünceleriniz benim için çook önemli.
Dogru yere mi konu açıyorum bilmiyorum dert bir değil iki değil bu daha önemli.
3,5 yıllık evliyim evlendiğimden bu tarafa 13 kilo aldım çocuk yok Kocam benimle 1 aydır yatmıyor Zaten oyle çok düşkün değildi ama evlendiğimizde de böyle değildi. dün bana çok agır laflar etti Böyle devam edersen yatmayacam canım istemiyor vsvsv diye. Sen beni sevmiyorsun dediğimde asıl sen beni sevmiyorsun kocan için ne yaptın kilo mu verdin diyor Başta güzellikle söyledi ama ben inat ettim evet hatalıyım. Ama sevgili bayanlar gönül kimi severse güzel o değil midir. Benim vücud kim kardishan a benziyor üst ince altın maşallahı var.
Ama bu yüzden beni cinsel anlamda cezalandırması mı gerekir :KK43:((( Hal böyle olunca sevilmediğimi hissediorum. mutsuzum mutsuzum ve bendeyiyerek tatmin oluyorum bana akıl verin lütfen sevgilerle
çok ayıp etmiş ya.. kaç kilosun ki?

sagolun kızlar evet kendim için ve yukardaki benıpek in dediği gibi yiyorum 164 boyunda 81 kiloyum ama yüzümü kollarımı görseniz mağzaya bile girdiğimde pantolon için 46 48 sorduğumda yokk yaa o kadar değilsiniz derler işte bütün kilom aşağıda kocam der zayıf olsan şöyle fanatazi böyle fantezi yapardık sarılınca göbeğim deyiyormuş bacaklarım kalınmış vsvsv Bu arada çalşıyorum Oturuyorum devamlı muhasebe olduğu için Offfff ağlıyorum sinirden şu an :KK43:((((
şimdi aldım cevabımı.. severek mi evlendiniz? seven insanın sözleri değil bunlar..

Kiloyu kendin için vermelisin bir erkek için değil.Eşinizin yaptığı hiç hoş değil.Kilo verdiğinde belki sende onu beğenmeyeceksin.Resmen seni beğenmiyorum demiş bir durum böyle açıklanamaz.Eşinize çok kızdım bir bayana asla bu şekilde davranılamaz.

kiloyu esiniz icin degil kendiniz icin verin..hem bu goruntunun disinda saglik problemi yaratir ilerde,bide hamile kalsaniz toparlanmaniz daha zor olur.
acilen KENDINIZ icin diyet ve spora baslayin..

canım ya hiç ağlama
offfflayıp pohlamak ta çare değil
eşin patavatsızın tekiymiş evet ama söyleme tarzı yanlış
yoksa konusunda haklı bence
görselliğine dikkat etmelisin
kilona önce sağlık sonra kendi özgüven ve mutluluğun için dikkat etmelisin
bakımlı olmalısın (tabi eşinde kişisel bakımına dikkat etmeli o yapmıyorken senden böyle birşey talep edemez)
kilo vermek inanki zor değil ver şu lanet kiloları zayıfla fit görün
daha mutlu hissedeceksin kendini
haaa eşinin de burnunu güzelce bir sürttür ama önce fit bir görünüme kavuş

Herkes e merhaba öncelikle şunu belirtmeliyim ki düşünceleriniz benim için çook önemli.
Dogru yere mi konu açıyorum bilmiyorum dert bir değil iki değil bu daha önemli.
3,5 yıllık evliyim evlendiğimden bu tarafa 13 kilo aldım çocuk yok Kocam benimle 1 aydır yatmıyor Zaten oyle çok düşkün değildi ama evlendiğimizde de böyle değildi. dün bana çok agır laflar etti Böyle devam edersen yatmayacam canım istemiyor vsvsv diye. Sen beni sevmiyorsun dediğimde asıl sen beni sevmiyorsun kocan için ne yaptın kilo mu verdin diyor Başta güzellikle söyledi ama ben inat ettim evet hatalıyım. Ama sevgili bayanlar gönül kimi severse güzel o değil midir. Benim vücud kim kardishan a benziyor üst ince altın maşallahı var.
Ama bu yüzden beni cinsel anlamda cezalandırması mı gerekir :KK43:((( Hal böyle olunca sevilmediğimi hissediorum. mutsuzum mutsuzum ve bendeyiyerek tatmin oluyorum bana akıl verin lütfen sevgilerle

Spor çok çok işe yarıyor. 55 kilo ile evlenip 67i gören bir insanım. Hem de evlenince kendini salan insanları eleştirirken. 1.si neymiş kimseyi kınamayacakmışsın. Aslında salmadım ya da salmak için bir şey yapmadım ama yemek düzensizliği ile birleşince bazı şeyler geldi kilolar. Hala diyet yapamıyorum ve tartıda en az 63e indim. Ama düzenli spor yaparsan (en azından haftada iki gün) gerçekten inanılmaz farkediyor. Ve inan bana enerjin artıyor, yürüyüşün bile değişiyor. Diyet yapamasan bile spor olayına girmeni tavsiye ederim. Benim için spor bir eziyet ama yapacak bir şey de yok.

kocanda gerizekalı k.bkma ama

Hiç bir erkek kilolu Kadından haz etmiyor sanırım ya. Benim ki bile şimdiden (6 aylık Evliyim) doğum yapınca aldığın kiloları geri ver olur mu bol bol spor yap hatta birlikte yapalım diyor. Kilo Alınca beni sevmeyecek misin dediğim de severim de fit olmanı isterim diyor. Anlayın işte :110:

X