sevgili annem, evet kendi annem...

Seninki iyi benim annem beni kaç defa öldürebilirdi bilmiyorum, şans eseri yaşadığımı düşünüyorum. Peşimde ütü ile koşturduğu olmuştu ben 7-8 yaşlarındayken yakalasa basacak ütüyü, komşular kurtardı, evlerine aldılar akşam babama teslim etmişlerdi beni :)). Bak şimdi gülüyorum. Zerre umurumda değil kimse çünkü. Kendi hayatını kurup kurulmak tek çare. Allah onların eline düşürmesim diye her aklıma geldikçe dua ederim.

Huyları benim anneminkilerle aynı. Bir fark kendi dövmezdi babama dövdürtürdü. Hala da aynı. Bi dediği bi dediğini tutmaz, herşeyi üstüme atar.. Ben hiç affedemedim. Allah bizlerin yardımcısı olsun.

Okurken ruhum daraldi,siz yaşıyorsunuz bunları. Dilerim en yakın,en hayırlı zamanda o evden çıkıp en güzel yerlere gelirsiniz. Hakkınizda en hayırlısı olsun. Allah var keder yok.

Seninle aynı tarz yaşama sahip bir tanıdığım var hep ona dua ediyorum annesinden kurtulması için. Uygun bir evlilik yap mutlaka çalış. Küçük bebek değilsin annene boyun eğme artık lütfen içindeki herşeyi annene kuss ve artık dik dur olmicaksa olmasın çocuğun ne var olmayanlara ağlamakla pozitife dönmüyor. Sana böyle davranılmasına izin verme iş bulana kadar kurslara git bişeyler yap yapabilirsinn sen değerlisin..

Huyları benim anneminkilerle aynı. Bir fark kendi dövmezdi babama dövdürtürdü. Hala da aynı. Bi dediği bi dediğini tutmaz, herşeyi üstüme atar.. Ben hiç affedemedim. Allah bizlerin yardımcısı olsun.
Bir anne nasıl kıyar yavrusuna anlayamıyorum kocam çocuğuma bağırsa içim yanıyor çokk sinirlense hemen önüne geçiyorum uygun bir yol buluyorum. Allah yardım etsin şiddet görenlere...

size kızıyorum, okurken başladı ve hala kızgınım.
çok ama çok zor bir çocukluk geçirmişsiniz bu kesin
aileniz çok garip bu da kesin
yanlış olan şey sabır için dua istemeniz
yok öyle bir şey
ben dua ederim ama sizin de fiili duaya başlamanız lazım
psikolojik destek almaya başlayın ki hiç almadıysanız şu durumunuz çok normal
doktor menopoza girdin dediğinde hemen kabullenip pes mi ettiniz yoksa engellemeke için tedavi aldınız mı
son işiniz zor ve stresliydi ok sonrasında iş arama vs yapmadınız mı
siz kendinizi düşünmezseniz kimse sizi düşünmüyor inanın.

Herkes anne baba olamiyor malesef,durumunuza cok uzuldum,Allah yardimciniz olsun

Benim annem de cok sert bir kadindi,basimizi oksayip yavrum dedigini hic hatirlamam sudan sebeplerle cok dayak yemisligimde vardir ama suan anlayisli ve sevecen,hatta bana cok kiziyir neden bana hic sarilip opmuyorsun diyor,anneme durduk yere sarilip opmek bana o kadar uzak ve garip geliyorki anlatamam,simdi yaptigi hatalari anliyor.
Tabiki cok seviyorum onu Allah eksikligini gostermesin ama cocuklukta yasanilanlar da hic unutulmuyor bana o gunleri hatirlattiniz

Annenin yaninda ne geziyosun ki hala, yeni bir is bak ve bence kendin bi eve cik arkadasim... yoksa sinir stres,sana da yazik.. kac yildir cek cek cek..

Arkadaşlar,

Ben hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Geçen yıl iş aramış bulamamıştım, eşe dosta da diyememiştim, bugün bi arkadaşıma anlattım durumu onun referansıyla iş için biyerle görüşücem ama farklı bir şehirde, gerçi farklı şehire sıcak bakmaz annem-babam ama kısmet.., birde kuzen vasıtasıyla biri istedi benimle görüşmeyi onunla da tanışıcam...bakarsın iyi olur... İnşallah hayırlısıyla bu süreci kalp kırmadan, kendimde daha fazla kırılmadan tamamlıycam...

Dün yazarken buraya tereddütteydim... Hani hep susmak konuşmamak gerektiği tembihlendi ya ailemiz tarafından... ama iyiki yazmışım ve içimi dökmüşüm.... bir dönüm noktasıydı sanırım, tekrar bişeyler yapmaya ve bu döngüden sıyrılmaya çalışıcam...Size ve desteğinize minnettar olucam herzaman. Gerçekten yakın çevreye detaylı anlatabileceğim şeyler değildi bunlar.

Buranın bi Uğuru var bence . Ya da çokça insan dua ediyor da ondan heralde , biri konu açtıktan sonra bazen güzel şeyler oluyor. İnşallah sizin içinde herşey iyi olur bundan sonra .
Hemde terapi gibi burası :)

canım bu intihar ederim şafını sadece size karsı mı diyor baska baska insanların laflarına diyormu.

biliyormusun o güvenesizlik bendede var belkia annem boyle yapmadı baska baska seyler yasadık ancak küçükten beri bu var simdilerde bazı davranısları sebebiyle artıyor . ama takmıyorum sükür kendisinedw söyledim . insallah iş bulur evlenirsin kendine yol cizersin ve annen hayatında böyle etkili olmaz

Offf canım ne desem boş, üzüldüm. Ama geçmişine takılıp kalmamalısın. Başka bir iş bul kendine. Bu anneyle yaşanmaz. O ailede psikolojisi tek düzgün insan sensin galiba. Herkes bir tuhaf! Uzaklaş ordan. Kendine yepyeni bir hayat kur.

Sana bu kadar zarar veren annenin sözünü dinleme inşallah başka şehirdeki iş olur. Sonrasında hemen uygun bir eş enn hayırlısından inşallah.

Zeze aklıma ne geldi, erken menapoza giriyorum demişsin, bi şekilde yumurtalarını dondurma şansın olmaz mı, ilerde uygun biri olduğu zaman tüp bebek ile hamile kalabilirsin belki. Bunu bir kadın Doğum doktoru ile görüşsene

Allah yardimciniz olsun. Annenin gercekten ciddi derecede hasta. Saglikli hicbir anne boyle bir cocukluk yasatmaz evladina. Hala devam ediyormus zaten. Baska bir is bulursunuz ve hemen tasinirsiniz insallah. Nede guzel olur 1+1 ev dusunsenize. İntihar showlari yok. Dert tasa dinleme yok. Mis gibi isiniz olsa. Evlilik son asama artik. Her sey gonlunuzce olur insallah. Her seyin en guzelleri nasip olsun hayatinizun geri kalaninda

Peki neden hala annenizin evinde kalıyorsunuz? 37 yaşındasınız Eminim iyi bir kariyeriniz vardır yeni iş bulabilirsiniz. Bir an önce o evden ayrılmaya bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…