Sevgili , ama gibi …

Uff ya ben şu kediyim herhalde azıcık umutlu bir davranışı hemen seviyolar zannediyorum Eki Görüntüle 2893142
Çok fazla yaş farkı var bence burası çok önemli.birde senden 15 yıl büyük olduğu için kurt gibi.sende kuzu gibisin.bu kurda yem olma her dediğine kanma.evlilikte gözü yok bunun sadece seni oyalama peşinde.sende olgun ol oyalanma,inanma onun deiklerine kendien başka sayfa aç bitir bu amcayı

Yani düşününce ben doğduğumda liseye gidiyormuş . Hayata bakışımız biraz farklı tabi

İcinde ayrilik olan, gel gitli bir ilişkinin ilk denk gelen sakin zamaninda evlilik mi dusunecekti???
Zaten yine kavgayla bitmiş gün. Adamin yerinde olsam asla evlenmezdim bu şekilde. Sizin icin de gecerli

İcinde ayrilik olan, gel gitli bir ilişkinin ilk denk gelen sakin zamaninda evlilik mi dusunecekti???
Zaten yine kavgayla bitmiş gün. Adamin yerinde olsam asla evlenmezdim bu şekilde. Sizin icin de gecerli
Yani bu da mantıklı ama hani ben onun gerçekten hayatında mıyım değil miyim bu konuda kafam karışmıştı. Yoksa bugün evlenmeye karar versin değildi.

Erkeklere net tavır koymazsanız onlar hayatta net tavır koymaz. Onların işine geliyor zaten bu sürüncemede bırakma durumları. Net olun benceee.

Evlenmiş ayrılmış olmanız 45 yaşındaki adama lâyık olduğunuzu mu gösterir?

Gencecik Kadınsınız yakmayın kendinizi..Adamın niyeti zaten ortada..

Arkadaşında dediği gibi basın tekmeyi. Koca adam daha ne konuştuğunu bilmiyor! Alın arabanızı keyfinize bakın.

Yok bundan dolayı değil tabi ben sevdiğimden istiyordum onu.

Yok bundan dolayı değil tabi ben sevdiğimden istiyordum onu.
Seviyorsanız onun da sizi, sizin sevdiğiniz gibi sevmesi gerekir. Ama öyle görünmüyor.

Bakış açılarınız çok farklı ve gerçekten yaşı çok büyük 10 sene sonra fikriniz çok değişir..

Ne diyim mesele net olmak için ne yapabilirim ?
Buna siz karar vereceksiniz.isteklerinizi bu ilişkiden beklentilerinizi açıkça söyleyin. Ve söylediği değil yaptığı işlerle değerlendirin. Evlenmek istiyorsanız ya da ilişkinizin adını koymak istiyorsanız bunu belirtin . Aldığı aksiyonlara göre bakın söylediklerine göre değil yaptıklarına göre karar verin . Gerekirse bitirin tüm münasebeti kesin. Arkadaşımın başına geldi böyledir çocukla sürüncemede ilişkisi vardı çocuk pat diye gitti başkasıyla nişan yaptı . Böyle olmayacağı ne malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…