- 3 Nisan 2014
- 36.113
- 147.222
- 798
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Yani ah bu erkekler ne diyim. Olabilir de . Şimdi tatile gidicek harıl harıl ona hazırlanıyo . Vicudunu hazırlıyor yani . Artık düşüncesi planı neyse . Böyle oldukça yüzümde buruk bir ifade bırakıyor sadece
Vücut mu çalışıyor? Vallahi hapı yuttun o zamanYani ah bu erkekler ne diyim. Olabilir de . Şimdi tatile gidicek harıl harıl ona hazırlanıyo . Vicudunu hazırlıyor yani . Artık düşüncesi planı neyse . Böyle oldukça yüzümde buruk bir ifade bırakıyor sadece
Vücut mu çalışıyor? Vallahi hapı yuttun o zaman
Ya ben zaten geri duruyorum aslında iyi o zaman ben seni mutlu edemiyorum olmuyo baksana anlaşamıyoruz diyorum . Heh tamam şimdi istediğin oldu dimi ayrıl rahatlarsın ne ki senin için don değiştirir gibi rahat tabi . Diye kudurmaya başlıyor bu sefer
Normal o zaman bacım bu yaşadıkların. Adamın sadece vücudu değil beyni de kas bağlamışo hep çalışıyo da şimdi bi diyetler bi diyetler
Ben şimdi sizin eski konularınıza bir göz gezdirdim. Bu adamdan bir cacık olmaz boşuna vakit kaybı.
Benim yukarıda ilk dediğim gibi olmuş dolanmış dolanmış bulamamış. Açık açıkta söylemiş ama siz anlamak istememişsiniz kimse sen gibi olmuyor demiş ayrıldıktan sonra size geldiğinde.
Hmm evet mantıklıSözlerinizle değil davranışlarınızla geri durun.
Adam bazı şeyleri kaybetmek istemiyor tabi tepki gösterir. Ama sizin söylediğinizin cevabı hayır aşkım seninle çok mutluyum vs gibidir. Eldeki bulgurdan olmamak için üste çıkmaya çalışmak değildir. Adamın alt metinlerini okuyamıyorsunuz.
o hep çalışıyo da şimdi bi diyetler bi diyetler
Belki deYeni bir aday bulmus cunku ama henuz kesin bisi yok :)
Belki de
Yok ya söylediğin için değil ki hissettiğim için üzülüyorum zaten. Buraya fikir danışmaya geldim. Elbet herkes fikrini söyleyecek ki belki göremediğim bir noktayı görmeme vesile olur. Herkesin yorumu değerli benim için o nedenleSizi uzmek Icin yazmadimuzulmeyin lutfen. Boyle bir adamla yola ciksaydiniz sonu belli olacakti. Her serde bir hayir vardir.
İlişki 3 aylık değil. Gerçek anlamda başlaması 8 aylık falan . Ama biz eskiden de tanışıyorduk . Evveli de var ama çok bişiler olmamıştı. Sonra tekrar bir araya geldik. O zaman ciddiydi . Sorun şu ki sonradan ciddiyet gitti. Kendisi de diyor zaten ben çok yakındım ilişkiyi ileriye taşımaya ama sonra olanlar oldu. Ki öyle hissediyordum ben de o zamanlar .Çeşitli bahanelerle yanınıza gelmesini engellediğiniz adamla siz neden ciddi düşünüyorsunuz onu anlamadım. İlişki yaşamak böyle bir şey değil.
Adam tamam dese sırf yokluktan evlenecek gibisiniz. Çok da bayılmıyorsunuz bence.
Bu şekilde bir ilişki ciddiye dönse kendinizi mutsuz edersiniz sadece.
Neden uygun değiliz sizceFikirler aslında mantıksız değil.. Yani çok da problem edilecek sözler söylememiş size..
Sorun bence sizin birbirinize uygun olmayışınız..
Yok ya söylediğin için değil ki hissettiğim için üzülüyorum zaten. Buraya fikir danışmaya geldim. Elbet herkes fikrini söyleyecek ki belki göremediğim bir noktayı görmeme vesile olur. Herkesin yorumu değerli benim için o nedenle
Eğer birbirinize uygun bir çift olsaydınız zaten ayrılmazdınız öyle değil miNeden uygun değiliz sizce
Ne bilim jlo ve sevgilisi de yeniden deniyorlar ya şimdiEğer birbirinize uygun bir çift olsaydınız zaten ayrılmazdınız öyle değil mibence denenmiş ve bitmiş bir ilişkiyi tekrar denemek sadece yıkım ve vakit kaybından ibaret.. Ben böyle düşünüyorum..
Jlo ve sevgilisinden haberdar değilim canımNe bilim jlo ve sevgilisi de yeniden deniyorlar ya şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?