• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi sözcüğü kullanmayan erkek...

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba kk,
3 aylık bir ilişkim var. Başlarda bana nasıl hitap etmek isterdin diye sorardı ve bana güzel şeyler söylerdi.

Şimdi bana güzel şeyler söylemiyor. Mesajlarımıza baktığımızda sanki iki sevgili değil de iki normal arkadaş gibi... Ben söylersem ancak o zaman söylüyor.

Eskiden haftada en az 3 kez buluşurduk.
Şimdi ise bu 1'e düştü. Üstelik aynı sehirdeyiz.

Sizce güzel sözcükler kullanmaması( aşkım, birtanem, canım) gibi sevgisinin bir ölçütü olabilir mi? Simdiden herkese teşekkür ederim.

Merhaba kk,
3 aylık bir ilişkim var. Başlarda bana nasıl hitap etmek isterdin diye sorardı ve bana güzel şeyler söylerdi.

Şimdi bana güzel şeyler söylemiyor. Mesajlarımıza baktığımızda sanki iki sevgili değil de iki normal arkadaş gibi... Ben söylersem ancak o zaman söylüyor.

Eskiden haftada en az 3 kez buluşurduk.
Şimdi ise bu 1'e düştü. Üstelik aynı sehirdeyiz.

Sizce güzel sözcükler kullanmaması( aşkım, birtanem, canım) gibi sevgisinin bir ölçütü olabilir mi? Simdiden herkese teşekkür ederim.

Benim bildigim ilk baslarda bu tur sozleri kullanmak zordur . Giderek alisilir.

Bulusmalar , 1 den 3 e cikacagina , 3 ten bire inmis. Yani sizde tam tersi olmus. Benjamin Button gibi.

Baska biri de ilgisini cekmis olabilir ama degilse bile bu iliskiyle zaman harcamaya degmez cunku bitmis gorunuyor.

Benim bildigim ilk baslarda bu tur sozleri kullanmak zordur . Giderek alisilir.

Bulusmalar , 1 den 3 e cikacagina , 3 ten bire inmis. Yani sizde tam tersi olmus. Benjamin Button gibi.

Baska biri de ilgisini cekmis olabilir ama degilse bile bu iliskiyle zaman harcamaya degmez cunku bitmis gorunuyor.
Yüksek müsaadenizle altına imzamı atmak istiyorum

Başlarda diyemeyeceğiniz kadar hala başlarındasınız zaten ilişkinin. 3 ay ne ki, bir şeyler azalsın? En coşkulu, heyecanlı dönemleri olur genelde bu aylar ilişkilerin. Birbirini tanıma heyecanı, birbirine doyamama durumları... Sevgi sözcüklerini hiç kullanmamış olsa, belki yapısındandır, sevmiyordur böyle konuşmayı, takılmayın derdim de sizde durum farklı. Bu olmasaydı bile 3 ayda buluşmalarınızı azaltacak hale gelmeniz zaten başlı başına bir sorun. Arada yeterince aşk, heyecan, merak, özlem olmadığını düşünürdüm ben olsam.

Çok ilginç, aranızda şehir olsa haftada bir normal ama insan sevgilisi ile buluşmaz mi? Bence ne kadar zaman geçirirse o kadar alışır insan.
Teklif beklemeyin, siz de gidin arasıra iş çıkışları yanına. Bir kahve için, günün dedikodusunu yapın...
İlla her buluşma 'date' kıvamında olup sabahtan buluşup güzel yerlere gitmek zorunda değilsiniz ki...
Ayrıca o kurmuyorsa siz kurun tatlı tatlı cümleler ,arkadaşça konuşmayı siz çevirmeye çalışın flortöz konuşmaya...
Bence iş biraz kadında bitiyor.
Benim bir Arap sevgilim vardı. Yaşı da benden küçüktü o zamanlar,18di,ben 22
Hayatında hiç kız arkadaşı olmamış, bilmiyor hiç birşey... Dizimden destek alıp ayağa kalkan bir insan :oha:
İlk zaman onların aşk sözlerini sormuştum, 'habibi (askim), alby (kalbim), omry (ömrüm) bu kadar yeter zaten' demişti.
Amaaaaaa benim romantik yonlendirmelerimle sadece 3 ayda öyle bir hale geldi ki , Türkçe İngilizce Arapça sevgi sözcükleri yetmez oldu,birleştirip kendi dilimizi uydurmuştuk habiboşlarin habiboşu, i miyav you falan gibi:halay:
Odun erkek yoktur, yontamayan kadın vardır. He o odun çok da yontulmak istemiyorsa da çok uğraşmaya gerek yok. Yol vermek lazım.

Aha benim erkek arkadaşım :dondurma:
Ama bende genel olarak odun bir karakter olduğumdan bende kullanamıyorum bir sorun olmuyor.
Kendi uydurduğumuz kelimeler var öyle yaşananlardan, sohbetimizden çıkmış onları kullanırız arada.
Zaten hadi çıkıyoruz, sevgili olduk diyip iki gün içinde aşkım, hayatım kullanmak samimi de gelmiyor bana.
Bu hitapları kullandığım tek kişi kedim çünkü o benim bebeğim, birtanem, aşkısım, yavrum, annesinin kuzusuu :KK36:

Erkekler ne istedigini bilmeyen tuhaf varliklar.Biz sürekli böyle kafa yoracaz işte niye böyle yapmadı yada yaptı söyledi söylemedi başkasımı var soğdumu vs vs vs boşvermeyi ögrenemedik gitti

Haftada bir çok azmış bence buluşmak için yani peki buluşmaları kim teklif ediyor hep siz mi söylüyorsunuz buluşalım diye onu merak ettim.
Peki ilk başlarda aşırmıydı ilgisi yani kullandığı güzel sözler falan birden mi kesti ? Yani en kötü ihtimali düşünmek gerekirse ayrılmak istiyor ama bunu sizin yapmanızı istiyor yani bu şekilde davranarak kendi söylemek istemiyor gibi geldi bana.

Çok ilginç, aranızda şehir olsa haftada bir normal ama insan sevgilisi ile buluşmaz mi? Bence ne kadar zaman geçirirse o kadar alışır insan.
Teklif beklemeyin, siz de gidin arasıra iş çıkışları yanına. Bir kahve için, günün dedikodusunu yapın...
İlla her buluşma 'date' kıvamında olup sabahtan buluşup güzel yerlere gitmek zorunda değilsiniz ki...
Ayrıca o kurmuyorsa siz kurun tatlı tatlı cümleler ,arkadaşça konuşmayı siz çevirmeye çalışın flortöz konuşmaya...
Bence iş biraz kadında bitiyor.
Benim bir Arap sevgilim vardı. Yaşı da benden küçüktü o zamanlar,18di,ben 22
Hayatında hiç kız arkadaşı olmamış, bilmiyor hiç birşey... Dizimden destek alıp ayağa kalkan bir insan :oha:
İlk zaman onların aşk sözlerini sormuştum, 'habibi (askim), alby (kalbim), omry (ömrüm) bu kadar yeter zaten' demişti.
Amaaaaaa benim romantik yonlendirmelerimle sadece 3 ayda öyle bir hale geldi ki , Türkçe İngilizce Arapça sevgi sözcükleri yetmez oldu,birleştirip kendi dilimizi uydurmuştuk habiboşlarin habiboşu, i miyav you falan gibi:halay:
Odun erkek yoktur, yontamayan kadın vardır. He o odun çok da yontulmak istemiyorsa da çok uğraşmaya gerek yok. Yol vermek lazım.

Ama onun ilk ılişkisi değil ki, ayrıca Türk ve dul problemi de yok. Ben dersem öyle diyor. Onun haricinde öyle eskisi gibi sevgi sözcügü kullanmiyor. Direkt bir problem olduğu aklima geliyor neden böyle yapıyor anlamis degilim

Ben sevmem öyle tipleri
Beni şımartsın biraz bu ne ya kanka mıyız
Odun erkekler böyle yapıyor

Ekleme yapacaktım düzenleyemedim. Daha önceleri de neredeyse her gün yanıma gelen, sürekli aşkım bebeğim modunda gezen bir erkek arkadaşım vardı meğer beni sürekli aldatıyormuş.
Görüşmek, sevgi sözcükleri falan bunlar sevgisini ölçmez. Size verdiği değer, yanınızda olmaya çalışması, ilgisini göstermeye çalışması bu gibi hareketlerine bakın.
Ama bu arkadaş galiba onu da göstermiyor ki sorgulamaya gitmişsiniz. Eğer siz böyle sözlerden hoşlanan biriyseniz ve eksikliğini hissediyorsanız açık açık konuşun olmuyorsa yol yakınken dönün. Yoksa bu sorgulamalardan huzursuzluk çıkartacaksınız ve sizi suçlayacaktır. Çünkü o bir erkek ve kolayına bu gelir.

Ekleme yapacaktım düzenleyemedim. Daha önceleri de neredeyse her gün yanıma gelen, sürekli aşkım bebeğim modunda gezen bir erkek arkadaşım vardı meğer beni sürekli aldatıyormuş.
Görüşmek, sevgi sözcükleri falan bunlar sevgisini ölçmez. Size verdiği değer, yanınızda olmaya çalışması, ilgisini göstermeye çalışması bu gibi hareketlerine bakın.
Ama bu arkadaş galiba onu da göstermiyor ki sorgulamaya gitmişsiniz. Eğer siz böyle sözlerden hoşlanan biriyseniz ve eksikliğini hissediyorsanız açık açık konuşun olmuyorsa yol yakınken dönün. Yoksa bu sorgulamalardan huzursuzluk çıkartacaksınız ve sizi suçlayacaktır. Çünkü o bir erkek ve kolayına bu gelir.
Evet kesinlikle bunu dile getirince sorun cukaran kisi ben olucam. Ne yapmaya çalışıyor. Sevgisi mi bitti ya da ilgisini baska biri mi çekti diye düşünmeye başladım

O zaman kesin çok hızlı gittik, ben özgürlüğüme düşkünüm, kendimi boğuluyor hissettim bir an tadında cümleler duyabilirsiniz neden böyle oldu diye sorduğunuzda (yay burcuyum oradan biliyorum :p )
Bir de fiks ne alakası var yaa diye bir şey de kullanabilir.
Bence daha fazla uzatmadan alın karşınıza konuşun. Belki bir problemi var kafası meşgul, belki de sıkıldı. İlişkilerde olabilen şeyler bunlar.

Bu sevgi kelimelerini kullanmak için biraz zaman geçmesi gerekiyor düşüncem bu yönde. Aradaki bağ, samimiyet, sevgi zamanla güçlenir ve kuvvetlenir.
Hemen ilişkinin ilk başlarında bu kelimeleri kullanmak pek normal değil.

Siz hızlı yaşamışsınız buluşmalar 1’e inmiş. Siz kullandığınızda kullanıyormuş. Bilemedim koku pek olumsuz geliyor.

Back
X