Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

cnmm vallaaaa insan oglu yaşadıgında anlıyorr..belkiii evleninceee çalışmadan duramıycammm ayda tam tersi olcakk..ama kafamda çalışmayı sildim bakalımmm neypcam iki sene sonra:kaydirigubbakcemile3

ben 2 yıl falan ara veririmde sonra işe başlarım ewde oturmaya dayanamam
ama çok zor bişey ewliyken çalışmak
aslında öle mantıklı kıs kimisiiiii 2-3 aylıkken bebegi işe başlıyo çok şaşırıyorum vallaboshayallersmile

ben 2 yıl falan ara veririmde sonra işe başlarım ewde oturmaya dayanamam
ama çok zor bişey ewliyken çalışmak

ben de öle şeker kendini bilmeye başlayınca5 yaşında falan yuva okul derken bende belli bir düzene oturtup işe başlarım diye düşünüyorum zati evde işler daha zor tatilin yok ayol :)) ay ev halkı ben bugün izinliyimde evi siz toplayın yemek yapın silin süpürün ben izne çıktım rahatsız etmeyin yapan becerebilen var mıdır?CADIARZU

:) haklısın valla
ama özel sektörde zor düşünsene işe 5 yıl ara vermişsin bidaha geri dönmek seni alacak firma bulmak zor olur diye düşünüyorum

doğru canım neden durasın gayet güzel yazdın
ben çocuğum olursa heralde psikopata bağlarım dışarı bile çıkarmam :)
başına bişi gelicek diye korkarım
tabi bu dereceye gelindiğindede cocuk bakıcıya emanet edilemez :)

kızlar sizin dikişşşşşşşşşş izleniriniz duruyormu halaakaydirigubbakcemile3

benimki makyaj yapınca ton farkındna biraz belli oluyo onun ahricinde iz falan yok

sorma çocugu daraltmıycam oraya gitme buraya gitme diye kendime şimdiden telkin ediyorum ama zaman kötü (çok klasik ama çoook doğru onları rabbim korusun!!)bakıcıdan hiç bahsetmiyorum bile !!....gamyoncuiremsu

ayy yok bakıcı olayını mecbur kalmazsam asla düşünmem

oskeee sen zühütye olmuştun demiiiiii o kapalı yapmıyomuyduuuuuuu

bastan yaa sen benim üniden bi arkadasıma inanılmaz benziyosun kulakları çınlasın çok sinir olurdum kendilerine :)

kızlar sizin dikişşşşşşşşşş izleniriniz duruyormu halaakaydirigubbakcemile3
duruyo tabiiki 2 tane dikişi aldı kenar içindeki ve tam burnun altındaki dikişleri almadı onlar kendi düşsün dedi sanki burnumu silmemişim gibi tam ortada mincik duruyolar aldığı yerlerde kırmızımsı önden gözüküyo dikkatli bakınca herhalde o kırmızılık geçer diye düşünüyorum en azından ton atar dikişlerde ne zaman düşecekse bugün avm de baktımda sanki birkaçkişi burnunda ne var öle diye baktı :hehehe satış temsilcisi 1-2 kız
forumda okumuştum baz dr lar prednol kremmi ne veriyorlarmış ya da merhem çok az sürün diyodu kızlar ama ben dr uma sordum gerek yok dedi umarım iz kalmaz ya senin bile hala duruyomu nem?

cnm bende toplan önde 5 dikiş vardıııı..sadece bitanesi genişş alınarak dikilmişti hafif onun duruyor diger yerler gittiii hiç yokk..normal bakınca hiç anlaşılmıyorrrr ..ilk aylar belli oluyodu bembe duryorduu zamanla baya düzeliyor:)

kızın ruhsal problemleri vardı sanırım manyakmıydı neydi işte
tatlım nie aşkolsun diyosun
sadece görsel olarak benzettim

iyi bari inşşallah benim de geçer ben beyaz tenliyim ya bakalım

kızın ruhsal problemleri vardı sanırım manyakmıydı neydi işte
tatlım nie aşkolsun diyosun
sadece görsel olarak benzettim

amaann şaka napıyodu kıs valla merak ettim bu arad böle insanlar bazen gelip ayy sana çok benziyen bi kız var ay sen şuna benziyosun buna benziyosun diye o kadar çok söylüyorlarki o kadar çok farklı kişilere benzettilerki bugüne kadar beni size de oluyomu bukadar çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…