Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

Hazır kimsecikler yokken birazcık uyuyayım bari bu ilaçlar bende uyku yapıyoda :)

kıslar çok yoruldummmmmmmmmmmmmmm az dinlenip gelcemmmmmmmmmm:)

pitirciklarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiimmmm zemuszemus
ama bu seferde siz yoksunuz :çok üzgünüm:

hastayım yaa :KK43: ateşim çıkıp duruyo :KK43:
sen napıosun tatlım bugün tatildin dimi ohhh

oske tatlım geçmiş olsun kıss dün diyodun zatennnn belliydi hasta olcagınnnn:KK43::KK43:

SAol kuşummm
yaa ben deli olcam
regli döneminden 1 hafta önce kesin bademciklerim şişerrr akannehir

SAol kuşummm
yaa ben deli olcam
regli döneminden 1 hafta önce kesin bademciklerim şişerrr akannehir

uyyyyyyyy senn işin kötüymüş ozman kıss sen her ay grip giib oluyon ozman..benimde regliden 1 hafta önce şiddetli başım agrır anlarım 1 hafta sonra adet olcam derim..seninkide öle oluyo demek boshayallersmile

ayy en güzell yaaa :ecrin_bebek: Allah uzun ömür versin
ayy bende doğursamda işimi bıraksam acaba :emir_bebek:

kıslar valla bebk olunca ben hayatta çalışmam beceremem keisnn..ama hayranımdır hem evi hem işi hem çocukları hemde misafiri aynı anda halleden kişilere:)kaydirigubbakcemile3

en güzeliiiiiiiiiiiiiiii:emir_bebek:sositososito

evet cnm kesinlikle iş hayatı güzeldi ama oğluşum herleye değer gerçi bariz bir şekilde o kadar yoğunluktan çıkıp evin içine en azından 2 sene kadar kapanıp (ben emzirdiğim için özellikle birbirimize çok bağımlıydık :)hehe
biranda belli şeyler dışında sosyal hayatın bitiyo ama bebişim herşeye değer ve benim şahsi fikrim imkanları zorlayacak bile olsak mümkün olduğunca çocuğu kendin büyütmektir evelalah ben böyle istiyorum.İnanın çocuk doğurmak hamilelik falan zor ama büyütmenin yanında bişi değil büyütmek herşey benim nacizane düşüncem pıtırlar :CüvCüv:

ben 2 yıl falan ara veririmde sonra işe başlarım ewde oturmaya dayanamam
ama çok zor bişey ewliyken çalışmak

X