Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ayy benide her gören mutlaka ama mutlaka birine benzetir ve ben her defasıda sinir olurum
okuldaki arkadasımda Diş hekimliğinde okuyodu bunların dersleri vardı kalıp sabundan diiş yapıyolardı falan onları alıp gezerdi ööle

ayy benide her gören mutlaka ama mutlaka birine benzetir ve ben her defasıda sinir olurum
okuldaki arkadasımda Diş hekimliğinde okuyodu bunların dersleri vardı kalıp sabundan diiş yapıyolardı falan onları alıp gezerdi ööle

diş mi hehehe

ayy geldiiiiiiiiiiim:KK70:
ama bu seferde bastanciim cikmis:KK43:

selam fıstıklar. ne var ne yok. ayyyy dün bandajım alındı. ama davul gibi şiş. ama yinede beğendim . biraz morlukları geçsin foto yüklerim kızlarrrr. ayyy rahatladım yaaaaaaav dünya varmış artık sabırla şişlerin inmesini bekleyeceğim.
tuonela sıra sende seni de bekliyorum merakla .

günaydın kıslarrrr a.s.
su.ay hadi bandaj kısmınıda atlattın resimlerini bekliyorus ona göreee :1hug:

selam fıstıklar. ne var ne yok. ayyyy dün bandajım alındı. ama davul gibi şiş. ama yinede beğendim . biraz morlukları geçsin foto yüklerim kızlarrrr. ayyy rahatladım yaaaaaaav dünya varmış artık sabırla şişlerin inmesini bekleyeceğim.

Suay valla cok sevindim kısss:)))ne morlugu ya ekle resimm gormedin mi beni suratımda doganın tum renkleri vardı genede kopyum:))) az kaldı benimde canım yakında cıkacaklar hemen foto koyacagım:) hadi bekliyorum bak:):1hug:

oskeee napiyosunn havada cok gusel bugun calısıyorum dahası kaytarıyorum havaya bakıp offf cekerek:)

Selam kızlar nasılsınız?

Hayırlı olsun canım kurtuldun, sıra evet tuonela da:)

ayy sorma yaa burdada çook güzel bir hava var :KK43:
ama benim saat 2 de eğitimim başlıyoo hoff

hoşbulduk pinkimmm sende hoşgeldin:)ya benim net öyle yavaşkii sayfanın açılmasını bekliom 5 dk:):):):):)

sositososito:sm_cool:ya cnmmmmmm ama resim koy çatlarıs meraktan bak 10 dklıgına koy geri kaldır olmasmısositosositohem norluk şişolcak normal datlımmm hadi hadi resim istiossssssss datlummmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool:

slm pitirlarrrrrrrrrr:)
kizzzzzz su.ay cnmmmm bosver morluklari ekle sen resimmmmm:KK70:
tuonela aynisi senin icinde gecerliii:KK70:

Kızlar ameliyat olmadan önce yakup a gitmiştim size yaptıı tasarımı gösterim 5 dkk sonra koyarm gerçi beğenmemiştim ama bi fikirde sunmamıştm kendisine duu yükliim buraya

X