Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

aa pink kız ciden hoş gorunuyor hatta ben fstk nın yaptigi tasarımlara benzettim hehe:))) bence hoş ama ameliyatta tasarımın aynısı olmas kiş zaten tatlım hiç uzulme o yuzden:)

burun ucu istediim kısalıktaydı hani diip duruyorm ya uzun gelio ucu diyee burda kısaydı bilmiyorumkismile

kizzz tuonelaaaaa fstk'in tasarimlarina benzettim deme tasarim yapamyiorum zaten yarama dokunmaaa :sinifsinif:
pink güzel olmus tasarimi ama tasarimlarin aynisi olmuyoki hep
bence senin burnunda güzel
kizzz tuonelaaa bikmayiz yazcaktim anacim myi unutmusum:roflol:

kıs bence su an ki halide gayet hoş yandan ve onden eski haline gore buyuk bir degisim ve burnun cok muntazammm neden kafan karıstı anlamadım lmaz:

biliom kıss saka yaptm ztn hehe uzulme gene yaparsın sen tasarımmmm bulursun bir yoılunu:):teselli:

kiz pitircigimmm baktim burnunaa tasarim cok inceymis ucu yaa begenmedim o tasarimi:S
ama yakupunki güzel belki zamanla öyle olur iner ucu inmese bile bu hali güzel burnunun
hem herzaman tasarimdakinin aynisi olmuyo

pinkkk bence şimdiki halin iyi yakupun tasarımı ahım şahım bşy deilki..ana burnunla tasarım arasında ufak farklılıklar var..son halinde kavis var ucu gayet güzellll bence iyiki kendi doktoruna olmuşsun cnm:)

:))))) şimdide başladım maydanoz suyu içmeye solmda burun kenarmda şişlk var sağ indi sol şiş kaldı iner umarm orantısızlaştı 15 mayısta 5 ay olcak gene resm çekip koyarm

koy kizzz koyyy resimsiz birakma biziiiiii zemuszemus

:))))) şimdide başladım maydanoz suyu içmeye solmda burun kenarmda şişlk var sağ indi sol şiş kaldı iner umarm orantısızlaştı 15 mayısta 5 ay olcak gene resm çekip koyarm

bence öle çok şiş durmuyo cnmmm tabii var dha uc kısımlardaaaa ama rahatsız etcek şişlikler deil bence:)sositososito

Kızlar nasılsınız? Ben biraz yorgunum biraz da canım sıkkın, halsizim o yüzden sanırım, dolapları düzenlemek için hepsini açmıştım, şimdi öyle bıraktım hiç yapasım yok

:))))) havalardanmı neee bendede halsizlik var mıyy mıyyyyyyyy bişi oldum

Kızlar nasılsınız? Ben biraz yorgunum biraz da canım sıkkın, halsizim o yüzden sanırım, dolapları düzenlemek için hepsini açmıştım, şimdi öyle bıraktım hiç yapasım yok

ayy cnm hafta sonları benim hep canım sıkılırr..dışarı çıkınca keyfim yerine gelioo ama dışarıda çıaksım gelmeid busefer..nette yavaş kırksaatte yorum yazıyomm kk ya:)sıkıcı cidden bende sendenim bugunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…