Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

kıs oteki pitirciklar damlasın onlar cevap verir ben yeni oldugumdan tek aklıma gelen burnunun iyilesiyor oldugu:))

evet haklısın nemmmmmmmmm sen bendende önce oldun sende yorum yapppp

ayy inşallah bu hiseede alışamadım sankii mandal var burnumdaa sıkışıyoda olabilirr bi hisseden nemiyim diye merk etmiştim kimse bu konuda bişeey dememişte dayanamadım sordum bugn :)

bencede kemiciklerin kaynaşıyolar kız zemuszemus

cnmmmm benim arada sızlıyor ama burnumla ugraştırysam silerken zorladıysam yüzümü yıkarken elim hafif çarptırsa...bunlar olunca sızlıyor bi de gripken burun kemigim baya sızlıyor önceden olmasdıı sanırım şimdi hassas ya öyle hisetmen normal cnm bnmmmmmmmmaklinialirimsmile

bi kaynaşamadılarmııı kımıl kımıllarrr paranoya oluyorum bende korkuyorumda bazen bide öle olunca ateş basıo banaa korkudanmı nedir :)

bu arada kıslar benimkiyle alışverişe gitcez görüşrüs okkkk resimde ekledimmm öptm heppiniziiiiii akşama görüşrüs:)

yok canım çarpmadımda :1no2: hatta şekli kaymasn diye hala düz uyumaya çalışıyorum ama dün bi kupa maydanoz suyu içtim bide ananasa baya yüklendim sol burun kanadımda şişlik vardı yamuk gösteriodu şişlikmi diye test ediyorum

kuşum bende burun deliklerim sanki sıkıştırılmışta birbirine yapıştırılmış gibi hissediyorum

bu arada kıslar benimkiyle alışverişe gitcez görüşrüs okkkk resimde ekledimmm öptm heppiniziiiiii akşama görüşrüs:)

kzıım yinemi alışweriş yaaa benneyaptımki bende istiyorummm
bana ne alcaksıın aklinialirimsmile

sabırr sabırr yaa sabıırrr :) 6 aya kadar anca düzelir heralde hadi senin yine az kaldı ohoo benim daha çoook mafoldumben

6 ayda iş bitse iyiiii nefes almayı özledimm 4 ayım biticeknerdeyse burnumun içi okadar kuruyoki burun tıkanıyooo sendede varmı burun içnde kuruluk

tuonela dün öyle bi tıkandıki burun açamadım zorlayamadımdaa vallahii son çare soğan soyucaktımmm (= nefes uğruna delirdim napcamı şaşırıyorum valla soğan soyarken hem ağlıyorum hemde burnum akıyoo kii gerek kalmadı son dakka açıldı :)

ya bi gariplik var ama o kurulukmu bilmiyorum sanki etler birbirine yapılıyo terramycn sürmeyince burnumdan nefes falan alamıyorum

ya bi gariplik var ama o kurulukmu bilmiyorum sanki etler birbirine yapılıyo terramycn sürmeyince burnumdan nefes falan alamıyorum

Hehhh işte nefes alamayıncada agresifleşiyorum bi anda engel olamıyorum hıkkk diye gitcek gibi oluyorum kıs etler yapışmas birbirine sanmam ama ozaman bu kuruluk nee bende merhem şuan oksijen tüpüm gibi bişey oldu başka ibi doktorda dediki bazıları 1 sene bazıları 2 sene kuruluktn kurtulamıyoo merhem kullanıcaksın demiştii bişeye bağımlıyımya oda beni geriyoo senağlama senağlama

kuşum zor ama üzme kendini bukadar yaa bak bi çözümü var merhemi kullanıyosun geçene kadar kullanırsın dünyanın sonu değil yaa üsülme bebekim yaa :teselli:

O bende de var canım, şişlikten içerisi dışardan daha şiş çünkü.

normal bencede tabi temennimiz biran önce bütün problemlerden kurtularak güzel ve sağlıklı buruna kavuşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…