ayy inşallah bu hiseede alışamadım sankii mandal var burnumdaa sıkışıyoda olabilirr bi hisseden nemiyim diye merk etmiştim kimse bu konuda bişeey dememişte dayanamadım sordum bugn :)
Kızlarrrrrrr yaa bişi sorucam es geçmeyin beniiiiiiii 4 ay oldu burun kemiğimde hala baskı yada sıkışma hissediyorum bazen panikliyorummm anlatılacak bi hisde değil ama acı yokta böyle tam kemik üstüüü sanki birii üstten ittirio baskı var normalmiii
cnmmmm benim arada sızlıyor ama burnumla ugraştırysam silerken zorladıysam yüzümü yıkarken elim hafif çarptırsa...bunlar olunca sızlıyor bi de gripken burun kemigim baya sızlıyor önceden olmasdıı sanırım şimdi hassas ya öyle hisetmen normal cnm bnmmmmmmmmaklinialirimsmile
bu arada kıslar benimkiyle alışverişe gitcez görüşrüs okkkk resimde ekledimmm öptm heppiniziiiiii akşama görüşrüs:)
kuşum bende burun deliklerim sanki sıkıştırılmışta birbirine yapıştırılmış gibi hissediyorum
ya bi gariplik var ama o kurulukmu bilmiyorum sanki etler birbirine yapılıyo terramycn sürmeyince burnumdan nefes falan alamıyorum
ya bi gariplik var ama o kurulukmu bilmiyorum sanki etler birbirine yapılıyo terramycn sürmeyince burnumdan nefes falan alamıyorum