Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ayynen yaaaaa:KK70: ben ilk basta anlamadim sonra diger üyenin yazdigina cevap yazinca anladim:KK70::KK70: sonrada tepkimi gösterdim:KK70:
kizzzz bide sey var bak tuhaf soru diye bi baslik:KK70:
allahim diyolarki bakir erkek aramak asosyal sagliksiz erkek aramak demektir:roflol:
töbe yarabbiiiiiiiiiiiiiiiimmm ne günlere kaldik ne genis bi toplum olduk yaaaaa:KK70:
ayyy büyük konusmuyorum ama cokkk sacmaliyolar beeeaaaaa

kıslaaar ben çıldırmadan şu albümüme eklediğim resmime ltf objektif (kırılmam)yorum yapın ne olur neem fstk soldanmı iyi sağdanmı yoksa fark yok mu?hadi pıtırcıklarım konunuzu böldüm ama

kız bide bu forumda baya okudum bu tarz konuşanları güya bakir olmayan erkekte bi sorun var diye bakılırmışş saglıklı bi erkek nsl olurda evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmezmmiş..hele lafa bak yaaaaa valla sürekli aklımda kaldıı bu ..bunu savunan insanlar var ne günlere kaldık:)

aynen nem vallaaa kizzz
bide bakir hic yok diye iftira atiyolar namisssssliii herüflere aanacimmmm sempatiksalakcinni
biz sayili sansli kizlardaniz o zaman sositososito ne mutlu bana valla sositososito sositososito töbe töbeeeeeee:KK70::KK70::KK70:

aynen nem vallaaa kizzz
bide bakir hic yok diye iftira atiyolar namisssssliii herüflere aanacimmmm sempatiksalakcinni
biz sayili sansli kizlardaniz o zaman sositososito ne mutlu bana valla sositososito sositososito töbe töbeeeeeee:KK70::KK70::KK70:

aynen cnm aynen...
şahsen ilk sevgili oldugun sıra bakirmisin diyip soramassın ama zamanla muhabbetlerde anlaşılıyorrrr inan deseydii böle böle bisüür ilişkim oldu heraçıdan diye keisnlikle ayrılırdımkaydirigubbakcemile3allahtan oda benim gibi:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
tabi büyük konuşmamak lasımmm belki çok aşık olursun bu ayrıntıyı önemsemessin ama ben gerçekten takılıyorumm bu konuya:)

bastannnn balim baktim fotolaraaa
iki taraftanda ayni duruyo ben bi fark göremedimkii
hem üstelik daha cokkkkk yeniii
cok tatli duruyo yeni olmasina ragmen
hele bi bekle biraz zaman gecsin dahada fistiklascak burnunnnn
:nazar:

bastannnn balim baktim fotolaraaa
iki taraftanda ayni duruyo ben bi fark göremedimkii
hem üstelik daha cokkkkk yeniii
cok tatli duruyo yeni olmasina ragmen
hele bi bekle biraz zaman gecsin dahada fistiklascak burnunnnn
:nazar:

gerçekten göremedin dimi oh şükür ya inşaallah benim üzüldüğüm nokta sağdan farklı soldan farklı olması ikisi aynıysa no prblm beni onu takarım çünkü de inşaallah öle bişi olmaz fstkm ya cnm benim yorumun için sağol opuyorumnanaktan

aynen cnm aynen...
şahsen ilk sevgili oldugun sıra bakirmisin diyip soramassın ama zamanla muhabbetlerde anlaşılıyorrrr inan deseydii böle böle bisüür ilişkim oldu heraçıdan diye keisnlikle ayrılırdımkaydirigubbakcemile3allahtan oda benim gibi:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
tabi büyük konuşmamak lasımmm belki çok aşık olursun bu ayrıntıyı önemsemessin ama ben gerçekten takılıyorumm bu konuya:)

kaydirigubbakcemile3 valla biz kücük yasta cikmaya basladigimiz icin birbirimizinde ilk sevgilisi olmus olduk :asigim: aynen cnm ilk zamanlar tabi sorulmaz ama her cift mutlaka konusmustur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kizzzzz benim takilmamam mümmmmkünnn degill
dün söyledim size zaten ben assssiri feci kiskancim
disi sinekten bile kiskanirim alsanaalsanasmile
keske kiskanc olmasaydim keske rahat olsaydim ama maalesef yapcak bisi yok
valla bi erkek bakire bi kiz istiyosa bi kizda bakir bi erkek istemekte gayet hakli
ne o öyle yaaaa kadin yapinca namussuz oluyo erkek yapinca erkektir deniliyo alsanaalsanasmile

gerçekten göremedin dimi oh şükür ya inşaallah benim üzüldüğüm nokta sağdan farklı soldan farklı olması ikisi aynıysa no prblm beni onu takarım çünkü de inşaallah öle bişi olmaz fstkm ya cnm benim yorumun için sağol opuyorumnanaktan

cnm cidden fark göremedim
ama sagdan soldan degisik durmasi gayet dogal
her insanin bi yüzü diger tarafindan daha güzel veya daha cirkin oluyo
aynaya bakinca sagini veya solunu daha cok begeniyosundur
doganin kanunu bu:) estetiklede degistirilemiyo maalesef bu özellik:KK43:

bastan cnmmmmmmmmmm bence çok kibar bi burun olmuşş senin o rahatsız oldugun yerde şişe benziyor masaj yap bi aya baya inerrrr cidden sne niye üzüldün kısss çok şiş burnun daha nolsun süper olmuş herşeyiyle çok kibar bi burunnnnnnnnn içine sinsinnnnnnnnnnnn:)

cnm albümede yazdım burayada yazcam..
kıs inan şiş hali bile kibar yaaaaaaaaaaaaaaa emin ol bu burnun okdr incelip güzelleşecekkii sonradan niye üsüldüm diyceksin..bundan daha iyisi olamaz cnm özellikle uç kısmı çok kibar çok hoşuma gittiii:)
önden duruşunuda eklesene iyi demi önden sorun yokk..bana ucu çok kibar geldi profilden

oraya da yazdım buraya da yazayım valla pıtırlarım çok tşk ederim yorumlarınız için şiş olduğunu bende biliyorum ama işte sağdan soldan yorum için dışarıdan bir göz istedim(malum burun prof.u olduk nerdeyse herbirimiz:)))pıtırcıklar ben kaçar belki birasdan gene bakarım benim yeni fikirlerim var sohbet konusu bugün geldi aklıma yazarım ok olumunekankayizsmile

evet öndende eklesene:)
valla cnm bant cikinca böyle bi burunla karsilasman cokkkk güzel
normalde pek iyi durmuyo zamanla oturuyo ama senin burnun cidden cok hos

KIZLAR MERHABA.
Yazılaırnızın bir bölümünü anca okuyabildim,hızınıza yetişemiyorum,maaşallah.
Şuanki mevcut konunuzu bölmek gibi olmasında...
Aslında ben bi anket gibi bişe yapmak istiyordum.
Merak ettiğim bi sorum var,bayanlara sormak,sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
Hatta bunun için bi topik açmayı bile düşünüyorum.
Genel itibariyle okuduğumda bayanların kimisi çalışmaktan kimisi ise çalışmamaktan dertli.Peki çalışmak isteyenler neden çalışmak istemez,çalışmak istemeyenler ise neden ister?
Tek amaç maddi doyumsuzluk yada imkansızlık mıdır insanı çalışmaya iten faktör yoksa sosyalleşmenin çalışmaktan geçtiğini düşünmekten midir?
Eğer öyleyse sorum şu:
Genel itibariyle okuyabilen,bu yazımı mevcut gören herkese soruyorum:
Devlet,bayanlara şöyle bi imkan sunsaydı,dışarda çalışıp kazanacağınız paranın yarısını(yada bu sabit;ama cezb edici bi miktar olur her neyse) evde ailenizin,çocuğunuzun başındayken dururken;yani ev hanımı iken vereceğim dese,böyle bi yasa çıksa yine de çalışırım dermiydiniz?
Ben işsizliğe böyle bi çözüm ürettim kendimce.Tabi ülkemizin altyapısı,finansı buna hazır değil biliyorum;ama aslında hiç olmayacak gibide değil bence.Ve inanın aileler daha sağlam olur,çocuklar en önemli şey olan aile terbiyesinde,anne terbiyesinde,nezaretinde büyürler.öyle sanıyorumki böyle bi yasayla çalışan biçok bayanda çıkar işten,nasıl olsa dışarda çalıştığı paranın bir bölümünü evde,oturduğu yerden kazanacak ve düşünsenize,boşalan bayan kadrolarına işsizlikten ortalarda boş boş gezinen,bunalımlara giren erkekler geçecek.Karşılıklı maddi ve manevi doyum olmazmı sizcede böyle?
Nedir bu konudaki fikrleriniz?
Daha geniş kitlenin fikrini almak istiyorum;ama önce burdan bi ön değerlendirme yapalım istedim.
Evet bayanlar,ne düşünüyosunuz?

cnm albümede yazdım burayada yazcam..
kıs inan şiş hali bile kibar yaaaaaaaaaaaaaaa emin ol bu burnun okdr incelip güzelleşecekkii sonradan niye üsüldüm diyceksin..bundan daha iyisi olamaz cnm özellikle uç kısmı çok kibar çok hoşuma gittiii:)
önden duruşunuda eklesene iyi demi önden sorun yokk..bana ucu çok kibar geldi profilden
ya önden foto davardı ben ekledim sandım ama almamış ama şükür şimdilik önden sorun yok zaten görürsem kesin yorum almak için eklerim zati şekerim

iyi gecelerr cnmmmmmmmm:) bi önceki sayfayada yazdim yine yaziyim her insanin bi tarafi diger tarafindan daha farklidir:) bu yüzden bunu dert etme
öptmmmmm

Özel bi durumdan dolayı soruyorum bu soruyu.Açıklamalarınızı gerekçeleriyle yaparsanız sevinirim.
Şimdiden TEŞEKKÜRLER...

iyi gecelerr cnmmmmmmmm:) bi önceki sayfayada yazdim yine yaziyim her insanin bi tarafi diger tarafindan daha farklidir:) bu yüzden bunu dert etme
öptmmmmm[/QUOTE

hehe valla kıs bakalım benim hangi taraf baskın çıkacak :1shok:

sevgiemekleolur cnm ben calismazsam sklrm bütün gün evde oturamam valla
her ne kadar calismak zorda olsa kendi parami kendim kazanmak kendi ayaklarimin üstünde durabilmek isterim
evde bos bos oturmaktansa sosyal bi hayatim olmasini tercih ederim
bence böyle bi yasa cikmasi sacma olur ne biliyim
ben sevmedim bu fikri:)

X