kıslarrrrrrrrrrr geçen gün espiorun topiğini gördüm.baya karışmıştı ya ben yokken buralar.şimdi yine konuyu açmayayım:))ama o zaman yazılanlara bir göz gezdirdim,canım kalıp yazışmak istedi ama bir sürü işim olunca kalamadım.ama çatladım öldüm burada o nasıl atışmlardı öyle.aferinnnnnnnnnnnnnnn kız hepinize çokkkkkkkkk güzel laf sokmuştunuz söylemesi ayıp olmasın:))))))))))
Pıtırcıklarr hoş geldiniz hepiniz
deme cnmmmm
kiz ama o sisliktir ya hemen panik olmak icin cokkkkkkk erkennn
bu arada asilemim hosgeldin balimmm
fbastan bunuşun şookkkk joookkkk küselll sakin moral bozma kujummm
ayy ne saçma bir diyalogdu aman hatırlatmayın boşwerin :)
bastan noldu hayırdır
f
demin sol kötü geliyordu şimdide sağ öle geldi cam da bişi belli değil ama bazı fotolarda var gibi of ya paranoyak oldum ameliyattan önce sadece nefes yok az diyodum şimdi düştüm peşine güzelmi diye(
neem sen bant çıkınca hemen beğenmişmiydin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bastan yazını görmemişim cnmmmmmm kısss bozma moralini ben ilk gördügümde burnumu aglamıştım kuzumm normal daha çok şiş az sabret inan bi ay sonra niiye üzülmüşüm diyceksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn valahi bak güven bana
inşaallah kuzum ya nerelere gidem nasıl edem heeeeeeeysenağlama
nemcim senin bunuşu gösterdim toktoruma güzelmş dedi yakışmış gözlerinin içine baktım telepati yoluyla yap yap bunda nyap dedim anladı bakışarak hallettikk ben dedim lokal yapalımmı dedi senle yapmam :lepi:
inşaallah kuzum ya nerelere gidem nasıl edem heeeeeeeysenağlama