Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

kıslarrrrrrrrrrr geçen gün espiorun topiğini gördüm.baya karışmıştı ya ben yokken buralar.şimdi yine konuyu açmayayım:))ama o zaman yazılanlara bir göz gezdirdim,canım kalıp yazışmak istedi ama bir sürü işim olunca kalamadım.ama çatladım öldüm burada o nasıl atışmlardı öyle.aferinnnnnnnnnnnnnnn kız hepinize çokkkkkkkkk güzel laf sokmuştunuz söylemesi ayıp olmasın:))))))))))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bastan yazını görmemişim cnmmmmmm kısss bozma moralini ben ilk gördügümde burnumu aglamıştım kuzumm normal daha çok şiş az sabret inan bi ay sonra niiye üzülmüşüm diyceksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn valahi bak güven bana

ehuheuueh kıs hepimiz uyarı cezası aldıkk ama o kızda banlandı yaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhh valla çok hoşuma gittikaydirigubbakcemile3süperdi süperrrr valla o sıra yazsaydınn acaipp zaman geçiyodukaydirigubbakcemile3

ayy ne saçma bir diyalogdu aman hatırlatmayın boşwerin :)

bastan noldu hayırdır

bastan bunuşun şookkkk joookkkk küselll sakin moral bozma kujummm
f
demin sol kötü geliyordu şimdide sağ öle geldi cam da bişi belli değil ama bazı fotolarda var gibi of ya paranoyak oldum ameliyattan önce sadece nefes yok az diyodum şimdi düştüm peşine güzelmi diye (

neem sen bant çıkınca hemen beğenmişmiydin

ayy canım şimdi gördüm yazını ya benim ilk baştaki yazılarımı bi okusana burun delikerlim yamuk sağa doğru burnum faan diodum hep
zamanla hepsi düzeliyo daha cok taze

nemciğim valla sanki dün ameliyat olmuşum gibi bana da öyle geliyor.düşünsene 3 ay oldu ameliayt olalı.zaman ne çabuk geçti.burnum 19 günlüktü malatyadan döndüğümde.şimdi 3 ay oldu geliyorum malatyaya:))

nemcim senin bunuşu gösterdim toktoruma güzelmş dedi yakışmış gözlerinin içine baktım telepati yoluyla yap yap bunda nyap dedim anladı bakışarak hallettikk ben dedim lokal yapalımmı dedi senle yapmam :lepi:

ayy ne saçma bir diyalogdu aman hatırlatmayın boşwerin :)

bastan noldu hayırdır

sorma oske ya bugün bantı kendim çıkardım yarın günü doluyodu zati yarın ufaklığı gezdiricem diye bugünden hallediyim dedim ama sanki soldan hafif çok hafif kemik gözüküyo gibi çok şiş ondan diyolar hatta kimi yok öle bişi diyo ama aman ya dur ben iyisimi bi foto daha çekiyim paranoyak oldum yaa senin de ölemiydi beğenmediğin bir tarafı olmuşmuydu şişlik inince düzelen ??bilmiyorumkismile

hatta dedi odada uyu gel...toktorumla çok anlaşıyoz birbirimizi boğazlıyacaz o kadar kaydirigubbakcemile

kız ne begenmesi ben zırıl zırıl agladımmm moralim okdr kötüydüki anlatamam doktoru fırçalar gibi oldumm amaaaa 1 ay sonra begeneceksin demişti bana şuan şiş diye böle düşünüyosun dedi..ciddende öle cnmm şuan çok şiş niye üzlüyorsunn zamana bırakk az bekle hem bantlı hali gayet iyidi ben sanmıyorumki o burnun kötü olssunaklinialirimsmile

inşaallah kuzum ya nerelere gidem nasıl edem heeeeeeeysenağlama

ayy begendi demekkk bak şimdi sevindim genelde doktorlar başka yapılan burunları begenmiyodakaydirigubbakcemile3kıs lokal amlytmı olur ruh saglıgını bozma derim komple bayılllllllllll mis gibisositososito

nemmmm cabuk cabuk cabuk acik ameliyatlar topigindeki mesajini düzenle cabukkkk:roflol:

inşaallah kuzum ya nerelere gidem nasıl edem heeeeeeeysenağlama

aaaaaaaaaaaaaa cnm yapma ama böle ciddi söylüyorum bantlı halinden zaten iyi oldugu anlaşılıyorduuu senin o gördügün kusurlar ödem sonucta burnuna bisürü işlem yapılıyorrr şişmesi gayet normall..:1hug:

cnmmm lokal olma derim bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…