Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ya çokkkkkkkkkk yoğunum bu ara ya:KK43:(((((23 nisan törenine çocukları hazırlamaktan hiçççççççç pc başında duramıyordum
şükür bugün kurtuldum.ama daha kendime gelemedim veletler yüzünden:))

iilik napalım işte bi aşkı memnun olmayan diziyi izliom bi burda pıtırıklarla muhabbet opuyorumnanaktan

ya çokkkkkkkkkk yoğunum bu ara ya:KK43:(((((23 nisan törenine çocukları hazırlamaktan hiçççççççç pc başında duramıyordum
şükür bugün kurtuldum.ama daha kendime gelemedim veletler yüzünden:))

aman aman gözün aydın kuzu yarın gitcekmisin kutlama falan oluyo ya ögrencilerin başında hocalar durusende onlardanmısın yoksa tatailmi yapcan 3 günnnnnnnnnnnsositososito

ooooooooooo hoşgeldin hemşommm yarın tatillllllllllllllll burdasın bugun demiiiiiiiiiiiiisositososito

canımmmmm şimdilkik buradayım ama yarın malatyaya gelicem.sabah yola çıkacam.pazar dönecem.tatil olmasa doktorumuza giderdik.ben 2 günlüğüne geliyorum.Seninle görüşmeyi de çok istiyordum ama bu sefer görüşemeyeceğiz gibime geliyor.çünkü 2 günlüğüne geliyorum.bizimkilerin bazı önemkli planları varmış.yani hiçbir arkadaşımla görüşemeden dönecem galiba ben:KK43:(

bastaaannnn okumada gel sohbet edelim kiss aklinialirimsmile

sormayın kıslar ya hem konuya bakıyorum dalmak için hem de cnm sıkkın bantlarımı açtım bugün beğenmedim sanki :KK43:( sağdan güzel soldan da güzel ama azcık geçen duran azcık kemik
hala orda duruyo gibi şiş diye dediler herkes süper diyo ama inermiki şiş geçince orasıda düzleşirmiki senağlama(oda ayrı tabi çok şiş hala)foto çektim yetmedi karar veremedim şimdi cama alacamda seyredicem şarj ediyorum dr.ne kadar haklıymış göstermemekle demek o zaman görseymişim günler geçmezmiş oske neem kızlar siz ilk bandajın çıktığı gün nasıldı

he ya bende yazı yazarkene size ,kaçtı sonu... aman neyse yaaa burda ne diziler çekiliyo alsanaalsanasmile

aman aman gözün aydın kuzu yarın gitcekmisin kutlama falan oluyo ya ögrencilerin başında hocalar durusende onlardanmısın yoksa tatailmi yapcan 3 günnnnnnnnnnnsositososito

canım biz töreni bugün yaptık.yarın okul tatil burada.ben yarın yolda olacam malatya yollarında:))kızzzzzzzzzzz bugün hem sunucuydum hemmmmmm kendi öğrencilerimin dans gösterisi vardı.öldüm,bittim eridim.güzel oldu ama değdi kızzz:))

anaa ne cabuk ilerlemis sayfalar:KK70::KK70:

aşkı memnu bitti heralde herkes dökülmüş :)
son reklamdan sonra geldim kuzukaydirigubbakcemile3reklamlara sinir oluyom yafffÇok üzgünüm çoook

canım biz töreni bugün yaptık.yarın okul tatil burada.ben yarın yolda olacam malatya yollarında:))kızzzzzzzzzzz bugün hem sunucuydum hemmmmmm kendi öğrencilerimin dans gösterisi vardı.öldüm,bittim eridim.güzel oldu ama değdi kızzz:))

o iyimiş kısssss gel gel malatyayaaaaaaaaaaaa özledin demüüüüüüüüüüüüüüsositososito

son reklamdan sonra geldim kuzukaydirigubbakcemile3reklamlara sinir oluyom yafffÇok üzgünüm çoook

o iyimiş kısssss gel gel malatyayaaaaaaaaaaaa özledin demüüüüüüüüüüüüüüsositososito

evettttttttt özledimmmmmmmmmmm canım ya hem de çok:))ameliyattan sonra hiç gelmedim malatyaya:))

sormayın kıslar ya hem konuya bakıyorum dalmak için hem de cnm sıkkın bantlarımı açtım bugün beğenmedim sanki :KK43:( sağdan güzel soldan da güzel ama azcık geçen duran azcık kemik
hala orda duruyo gibi şiş diye dediler herkes süper diyo ama inermiki şiş geçince orasıda düzleşirmiki senağlama(oda ayrı tabi çok şiş hala)foto çektim yetmedi karar veremedim şimdi cama alacamda seyredicem şarj ediyorum dr.ne kadar haklıymış göstermemekle demek o zaman görseymişim günler geçmezmiş oske neem kızlar siz ilk bandajın çıktığı gün nasıldı

deme cnmmmm:KK43:
kiz ama o sisliktir ya hemen panik olmak icin cokkkkkkk erkennn
bu arada asilemim hosgeldin balimmm

evettttttttt özledimmmmmmmmmmm canım ya hem de çok:))ameliyattan sonra hiç gelmedim malatyaya:))
aaaaaaaaa hadi ya okdr oldumuuu sanki daha dün gittin kıs antepeboshayallersmile

bastan bunuşun şookkkk joookkkk küselll sakin moral bozma kujummm
aaaaaa bastan begenmiyomusunki burnunu kujummmm bence çok iyi duruyorrrrrsositososito
Pıtırcıklarr hoş geldiniz hepiniz

sende hoşgeldin datlımmmmsositososito

X