Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ahaha neim sesi kesildi gülmekten kendine gelemedinmi pıtırcığımm

ayy bi kez bana öle bi msj gelmişti hemde cümlede sanki onun üzerine kurulmuş gibi olmuştu delikafadulden
ay valla çok kötü oluyor bide toparlıyayım derken iyicene batıyom ben bu durumlardakaydirigubbakcemile3
nemciğim sildim tatlım,rahat olabilirsin.ama gerçekten laf öyle bir oturmuşki çokkkkkkkkk güldüm ya:)))
ay sgl cnm bnmmm valla fıstık dedi bende baktım valla bi baktım bidaha baktım inanamadımkaydirigubbakcemile3
ben de kızzzzzzzzzzz ben de.iyiki varsınnnnnn nemmmmmmmmm tatlım benim :dance::dance:bak hepimiz nasıl neşelendik senin şu klavyenin yüüznden:))

ay sizde iyiki varsınız yoksa orda dikiş yerine başka bşy durcaktı süreklikaydirigubbakcemile3milette derdi heralde bu burun yerine başka bşy yaptırmı töbe töbeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

[Q

ay sizde iyiki varsınız yoksa orda dikiş yerine başka bşy durcaktı süreklikaydirigubbakcemile3milette derdi heralde bu burun yerine başka bşy yaptırmı töbe töbeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

kızzzzzzzzzz bak beni yine güldürdün:))sırnaşık şeysırnaşık şey:dance::teytey:

nihahahahahahahhahahahhahayyyyyyyyyyttt o ama kelimesi bendede cok oluyooooo:roflol:
özelliklede askimla konusurken :kedi::roflol:
hele ilk ciktigimiz zamanlarda bi olmustu ayyyyyy rezilliikkkkkkkkk:roflol:

offfffffff aski memnunun reklamlarina uyuz oluyorummmmmm kötükedihüso

neyse fıstık sayesinde hemen müdahale ettin -tatlicadiarzu-

[Q

ay sizde iyiki varsınız yoksa orda dikiş yerine başka bşy durcaktı süreklikaydirigubbakcemile3milette derdi heralde bu burun yerine başka bşy yaptırmı töbe töbeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

kızzzzzzzzzz bak beni yine güldürdün:))sırnaşık şeysırnaşık şey:dance::teytey:[/QUOTE]
ay daha yazarken kontrol etcemkaydirigubbakcemile3normalde bakmadan hemen yorumu yolluyomkaydirigubbakcemile3

nihahahahahahahhahahahhahayyyyyyyyyyttt o ama kelimesi bendede cok oluyooooo:roflol:

neyapakkkk kıss art niyet yokkk ama insan vala yerin dibine girioakannehirkaydirigubbakcemile3

neyse fıstık sayesinde hemen müdahale ettin -tatlicadiarzu-

ehuhehu valla kıs yoksa bidaha okumasdım o yasdıgımıkaydirigubbakcemile3ay bide okusam bile ben onu öyle görmesdim dikiş diye okurdum kesinkaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey:teytey::dance:kıssssssss benimde telefonun bir özelliği var."ı" harfini kabul etmiyor.ben de msj falan yazarken hepppppppp "i"harfini kullanmak durumunda kalıyorum.ama öyle kelimeler var kiiiiiii işte "i" olunca ayıp olan kelimeler.ben de o kelimenin eş anlamlısını düşünüp duruyom bir saat sırf o kelimeyi yazmayayım diyekafamçokkarıştı

ayy ewet msjda sıkıldım yazamıyorum maalesef :)
yada sadece o kelimeyi büyük harfle yazıyorum :roflol:

kıs ben hep kısaltırım sesli harfleri söylemem öyle olunca ..
malum SIKILIYORUM msjda kötü anlaşılıyor bende SKLYRM yazıyorumkaydirigubbakcemile3

acaba benimmi içim fesat kızlar ben hep sapıkca okuyorum o tarz msjları:):):):):):):)

kıs ben hep kısaltırım sesli harfleri söylemem öyle olunca ..
malum SIKILIYORUM msjda kötü anlaşılıyor bende SKLYRM yazıyorumkaydirigubbakcemile3

anam o sıkıldım kelimesi beni sinir ediyo zaten.ben de hep kısaltıyorum.ama bazı kelimeler kısaltılınca anlaşılmıyo diye eş anlamlısını yazıyom ne yapam:))

acaba benimmi içim fesat kızlar ben hep sapıkca okuyorum o tarz msjları:):):):):):):)

sen zaten vukuatlıydın şimdi bide dikiş olunca ben senden şüphelenmeye başladım kuşum aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…