koptummmmm bacilarrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay valla çok kötü oluyor bide toparlıyayım derken iyicene batıyom ben bu durumlardakaydirigubbakcemile3ayy bi kez bana öle bi msj gelmişti hemde cümlede sanki onun üzerine kurulmuş gibi olmuştu delikafadulden
ay sgl cnm bnmmm valla fıstık dedi bende baktım valla bi baktım bidaha baktım inanamadımkaydirigubbakcemile3nemciğim sildim tatlım,rahat olabilirsin.ama gerçekten laf öyle bir oturmuşki çokkkkkkkkk güldüm ya:)))
ben de kızzzzzzzzzzz ben de.iyiki varsınnnnnn nemmmmmmmmm tatlım benim :dance::dance:bak hepimiz nasıl neşelendik senin şu klavyenin yüüznden:))
yaşın ufak cnm allahtan kaçırmışsın boşverkaydirigubbakcemile3 +18 e giriyodukaydirigubbakcemile3ayyy ben kaçırdım olayı uff
ahaha neim sesi kesildi gülmekten kendine gelemedinmi pıtırcığımm
yaşın ufak cnm allahtan kaçırmışsın boşverkaydirigubbakcemile3 +18 e giriyodukaydirigubbakcemile3
kıs kulaklarım yanıyıııııııııııııııııııııııııııııı:kedi:
[Q
ay sizde iyiki varsınız yoksa orda dikiş yerine başka bşy durcaktı süreklikaydirigubbakcemile3milette derdi heralde bu burun yerine başka bşy yaptırmı töbe töbeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
nihahahahahahahhahahahhahayyyyyyyyyyttt o ama kelimesi bendede cok oluyooooo:roflol:
özelliklede askimla konusurken :kedi::roflol:
hele ilk ciktigimiz zamanlarda bi olmustu ayyyyyy rezilliikkkkkkkkk:roflol:
bastan ameliyat olmadan önce burnun yamukmuydu
neyse fıstık sayesinde hemen müdahale ettin -tatlicadiarzu-
nihahahahahahahhahahahhahayyyyyyyyyyttt o ama kelimesi bendede cok oluyooooo:roflol:
özelliklede askimla konusurken :kedi::roflol:
hele ilk ciktigimiz zamanlarda bi olmustu ayyyyyy rezilliikkkkkkkkk:roflol:
kıs ben hep kısaltırım sesli harfleri söylemem öyle olunca ..sırnaşık şey:teytey::dance:kıssssssss benimde telefonun bir özelliği var."ı" harfini kabul etmiyor.ben de msj falan yazarken hepppppppp "i"harfini kullanmak durumunda kalıyorum.ama öyle kelimeler var kiiiiiii işte "i" olunca ayıp olan kelimeler.ben de o kelimenin eş anlamlısını düşünüp duruyom bir saat sırf o kelimeyi yazmayayım diyekafamçokkarıştı
ayy ewet msjda sıkıldım yazamıyorum maalesef :)
yada sadece o kelimeyi büyük harfle yazıyorum :roflol:
kıs ben hep kısaltırım sesli harfleri söylemem öyle olunca ..
malum SIKILIYORUM msjda kötü anlaşılıyor bende SKLYRM yazıyorumkaydirigubbakcemile3
acaba benimmi içim fesat kızlar ben hep sapıkca okuyorum o tarz msjları:):):):):):):)