ehuhuh aynen bende nemcim aklinialirimsmile
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim:)
ya çokkkkkkkkkk yoğunum bu ara ya(((((23 nisan törenine çocukları hazırlamaktan hiçççççççç pc başında duramıyordum
şükür bugün kurtuldum.ama daha kendime gelemedim veletler yüzünden:))
iilik napalım işte bi aşkı memnun olmayan diziyi izliom bi burda pıtırıklarla muhabbet opuyorumnanaktan
ooooooooooo hoşgeldin hemşommm yarın tatillllllllllllllll burdasın bugun demiiiiiiiiiiiiisositososito
bastaaannnn okumada gel sohbet edelim kiss aklinialirimsmile
aman aman gözün aydın kuzu yarın gitcekmisin kutlama falan oluyo ya ögrencilerin başında hocalar durusende onlardanmısın yoksa tatailmi yapcan 3 günnnnnnnnnnnsositososito
son reklamdan sonra geldim kuzukaydirigubbakcemile3reklamlara sinir oluyom yafffÇok üzgünüm çoookaşkı memnu bitti heralde herkes dökülmüş :)
canım biz töreni bugün yaptık.yarın okul tatil burada.ben yarın yolda olacam malatya yollarında:))kızzzzzzzzzzz bugün hem sunucuydum hemmmmmm kendi öğrencilerimin dans gösterisi vardı.öldüm,bittim eridim.güzel oldu ama değdi kızzz:))
anaa ne cabuk ilerlemis sayfalar
son reklamdan sonra geldim kuzukaydirigubbakcemile3reklamlara sinir oluyom yafffÇok üzgünüm çoook
o iyimiş kısssss gel gel malatyayaaaaaaaaaaaa özledin demüüüüüüüüüüüüüüsositososito
sormayın kıslar ya hem konuya bakıyorum dalmak için hem de cnm sıkkın bantlarımı açtım bugün beğenmedim sanki( sağdan güzel soldan da güzel ama azcık geçen duran azcık kemik
hala orda duruyo gibi şiş diye dediler herkes süper diyo ama inermiki şiş geçince orasıda düzleşirmiki senağlama(oda ayrı tabi çok şiş hala)foto çektim yetmedi karar veremedim şimdi cama alacamda seyredicem şarj ediyorum dr.ne kadar haklıymış göstermemekle demek o zaman görseymişim günler geçmezmiş oske neem kızlar siz ilk bandajın çıktığı gün nasıldı
aaaaaaaaa hadi ya okdr oldumuuu sanki daha dün gittin kıs antepeboshayallersmileevettttttttt özledimmmmmmmmmmm canım ya hem de çok:))ameliyattan sonra hiç gelmedim malatyaya:))
aaaaaa bastan begenmiyomusunki burnunu kujummmm bence çok iyi duruyorrrrrsositosositobastan bunuşun şookkkk joookkkk küselll sakin moral bozma kujummm
Pıtırcıklarr hoş geldiniz hepiniz