Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

aaayy ama insan şok oluyo öle görünce ben 11.ci günümde bi gördüm
eywahh dedim keşke olmasaydım rezaletti
ama şişler indikçe güzelleşti umarım dahada güzelleşecektir sende hemen moralini bozma baksana benim fotolara 7 günlük var 11 var 19 var ne kadar değişiyo

Ay benim de yamuktu sağdan soldan, bir de top gibiydi şişlikten, çok değişiyor sakın sıkma canını :1hug:

bak lachesıs bacımında öleydii ama onlar hep şişti düzlediii örnekler çok kusu benimde hafif bi tarafımmm şişti hatta yamuk geldi gözüme ilk başlarda ama zamanla düzeldiiiiiiiisengözlerimebaksanab

ben şimdi lokelde kaldırdınmı indirme törpüle biraz daha törpüle dicektim ama konuşup muhabbet ediyim müsic falan şöle tadı çıksın delikafadulden uyu uyu ehuhuhuhuhuh

ahahahha nem gec kaldin asilem alinti yapti bide:roflol:
rezil olcan kuzum cbauk diger topige gel:KK70::KK70:::KK70::roflol::roflol:

asilemmm:KK70::KK70::KK70: diger toopige gel baciim:KK70::KK70:: nemin yanlislik yaptigi topige kos:KK70::KK70:

ahahahha nem gec kaldin asilem alinti yapti bide:roflol:
rezil olcan kuzum cbauk diger topige gel:KK70::KK70:::KK70::roflol::roflol:

kıs rezillik yavvv ama klavyem sürçtü ben neyapamakannehirkaydirigubbakcemile3 dikiş diyince artık aklıma gelir bukaydirigubbakcemile3

asilem bacım o alıntı yaptıgın ve benim dikiş yerine ...kiş yazdıgım şeyi silseneeeeeeeeeee:):):):):):):)

neeeeeeeeem ahahahahhahahahaha
yuhahahahahhahahahaha kizzzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
allah seni napmasinnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
diger topicte mesaj kalabaligi ypamak icin gülemiyorum burdan yaziyim bari ayyyyyyy koptuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol:

kıs rezillik yavvv ama klavyem sürçtü ben neyapamakannehirkaydirigubbakcemile3 dikiş diyince artık aklıma gelir bukaydirigubbakcemile3

kıssssssss benimde aklıma gelirrrrrr:))opuyorumnanaktan.ben alıntı yaptım dur sileyim onu.hiç düşünemedim.becerebilirsem silecem:))opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:NEEEMMMMM:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

koptummmmm bacilarrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız fıstık bide cümle okdr cuk diye oturmuşkiiiiiii bende ona çok güldüm töbe töbe yaa benn genelde "ama " yazarken sondakii a yı unuturum oda feciii oluyooo :):):):):)özellikle telde msj atarken resillik:)

kız fıstık bide cümle okdr cuk diye oturmuşkiiiiiii bende ona çok güldüm töbe töbe yaa benn genelde "ama " yazarken sondakii a yı unuturum oda feciii oluyooo :):):):):)özellikle telde msj atarken resillik:)

ayy bi kez bana öle bi msj gelmişti hemde cümlede sanki onun üzerine kurulmuş gibi olmuştu delikafadulden

nemciğim sildim tatlım,rahat olabilirsin.ama gerçekten laf öyle bir oturmuşki çokkkkkkkkk güldüm ya:)))

X