bastan valla kim eksik hemen belli oluyorrrrrrrrrrrrrrr off bu akşlam kalabalık olurus inş:)haid şimdi herkesin işi gücü varda:)
oske datlummmmmmmm iyilik senden nbrr dikat et bugun sandalyede salınırken burnuna vurmayasın teliiiiiiiiiiiiiii:):)::)
hehe bende bunun gibi abuk şeyleri kendi kendime yapıyorum arada inşaallah daha kötüsü gelmez başımıza!bu arada bandajlarınızı en son sizmi açtınız kıslar benim dr çıkar kendisi zamanla dedi bana ben yine de gelirim siz açarsınız dedim ama yokmuş birkaçgün ben açsammı acaba?
kızlar ben akşamları olamıyorum maalesef gündüz çalışıyorum işdeyken girip bakıyorum ama evde hiç vaktim olmuyor birazda uykuya düşkünüm saat 22.30 uyku saatim hemen uyuyup kalıyorum
hehe bende bunun gibi abuk şeyleri kendi kendime yapıyorum arada inşaallah daha kötüsü gelmez başımıza!bu arada bandajlarınızı en son sizmi açtınız kıslar benim dr çıkar kendisi zamanla dedi bana ben yine de gelirim siz açarsınız dedim ama yokmuş birkaçgün ben açsammı acaba?
kızlar ben akşamları olamıyorum maalesef gündüz çalışıyorum işdeyken girip bakıyorum ama evde hiç vaktim olmuyor birazda uykuya düşkünüm saat 22.30 uyku saatim hemen uyuyup kalıyorum
ps2 oyun deme bende çok seviyorum canım üniversitedeyken bilirim pc2 hafıza kartı yoktu ve undergrand oyunu bitiricez diye 3 gün kapatmadık birimiz oturdu birimiz kalktı 3 gün sonunda bitti yani nöbetleşe oynadık arkadaşlarla
amann uyu uyku gibisii yok vallaaa ben illa uykuyu açıcak şeyler buluyorum heleki oyun manyağıyımdır psp ps2 yi ortalıktan kaldırıyorumki dalarsam oyuna sabah akşam giriyo birbirine :)
ps2 oyun deme bende çok seviyorum canım üniversitedeyken bilirim pc2 hafıza kartı yoktu ve undergrand oyunu bitiricez diye 3 gün kapatmadık birimiz oturdu birimiz kalktı 3 gün sonunda bitti yani nöbetleşe oynadık arkadaşlarla
oyun canavarlarıııııııııııııııııııııııııı:):):):)::):):):):):
Nemmmmm Merhabaaa.
Canmım n'olmuş öyle,senin bu topik almış başını gidiyo,hayra girmişsin vallasositososito
Sevgi Pıtırcıkları'nın muhabbetleri güzel.
Bol gülüşler Kızlarnaniknanik
oyun yüzünden uykumu bozdum unide oyun yüzünden dersten kalcaktım hep son anda arkların evimi basmasıyla kurtuldum hehehehe
ayyyyy cok güzel kızsın be bastan burnunda harika görünüyor canım inşallah istediğin gibidir bantlar çıkınca çok çok mutlu olursun