Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

bastan valla kim eksik hemen belli oluyorrrrrrrrrrrrrrr off bu akşlam kalabalık olurus inş:)haid şimdi herkesin işi gücü varda:)
oske datlummmmmmmm iyilik senden nbrr dikat et bugun sandalyede salınırken burnuna vurmayasın teliiiiiiiiiiiiiii:):)::)

kızlar ben akşamları olamıyorum maalesef gündüz çalışıyorum işdeyken girip bakıyorum ama evde hiç vaktim olmuyor birazda uykuya düşkünüm saat 22.30 uyku saatim hemen uyuyup kalıyorum

hehe bende bunun gibi abuk şeyleri kendi kendime yapıyorum arada inşaallah daha kötüsü gelmez başımıza!bu arada bandajlarınızı en son sizmi açtınız kıslar benim dr çıkar kendisi zamanla dedi bana ben yine de gelirim siz açarsınız dedim ama yokmuş birkaçgün ben açsammı acaba?

amann uyu uyku gibisii yok vallaaa ben illa uykuyu açıcak şeyler buluyorum heleki oyun manyağıyımdır psp ps2 yi ortalıktan kaldırıyorumki dalarsam oyuna sabah akşam giriyo birbirine :)

bastan sen kime ameliyat oldun

kızlar ben akşamları olamıyorum maalesef gündüz çalışıyorum işdeyken girip bakıyorum ama evde hiç vaktim olmuyor birazda uykuya düşkünüm saat 22.30 uyku saatim hemen uyuyup kalıyorum

uyy cnm baya erken yatıyomuşsunnnnn benimde 12ye kdr uykum geliyorda ama 12 den sonra uykum kaçarrr hepdelikafadulden

cnmmm ben banyo yaptımmm sonrada çıkardımm kontrole gidersin zatenn o bantın pek bi işlevi yok tatlım çıkar yani bşy olmas:1hug:

sende o saate kadar takıl bu arada bana arkadaşlık teklifi göndermişsin canım ben de bekliyodu teklifi kabul ettim resimlere bakabilirsin cnm

ps2 oyun deme bende çok seviyorum canım üniversitedeyken bilirim pc2 hafıza kartı yoktu ve undergrand oyunu bitiricez diye 3 gün kapatmadık birimiz oturdu birimiz kalktı 3 gün sonunda bitti yani nöbetleşe oynadık arkadaşlarla

Kızlar dün gece benim debili mıncıklıyodum şuan burnum ciddi dağalmış olabilirdi oske nin başına gelenin 3 mislini yaşşıcaktımki suratımı çevirmeseydim bi kol attı kafayı çevirdim yanağıma patladı koca patisii gözlerim büyüdüüüü korkudan ahaa dedimm gidiyodu burunnn

amann uyu uyku gibisii yok vallaaa ben illa uykuyu açıcak şeyler buluyorum heleki oyun manyağıyımdır psp ps2 yi ortalıktan kaldırıyorumki dalarsam oyuna sabah akşam giriyo birbirine :)

oyun canavarlarıııııııııııııııııııııııııı:):):):)::):):):):):

Nemmmmm Merhabaaa.
Canmım n'olmuş öyle,senin bu topik almış başını gidiyo,hayra girmişsin vallasositososito
Sevgi Pıtırcıkları'nın muhabbetleri güzel.
Bol gülüşler Kızlarnaniknanik

ayyyyy cok güzel kızsın be bastan burnunda harika görünüyor canım inşallah istediğin gibidir bantlar çıkınca çok çok mutlu olursun

bende memory card var kaydedebiliyorum ama bi oyun vardı belli seviyeye gelmeden kaydetmiyo dövüş oyunu ama karakterini yaratıyosun falan baya sarıyo konulu oyundu ayyy bende aynı sıkıntıyı memorycard olmasına rağmen yaşadım saveleyemiodummm valla bende açık bırakıodumm :)

oyun canavarlarıııııııııııııııııııııııııı:):):):)::):):):):):

oyun yüzünden uykumu bozdum unide oyun yüzünden dersten kalcaktım hep son anda arkların evimi basmasıyla kurtuldum hehehehe

Nemmmmm Merhabaaa.
Canmım n'olmuş öyle,senin bu topik almış başını gidiyo,hayra girmişsin vallasositososito
Sevgi Pıtırcıkları'nın muhabbetleri güzel.
Bol gülüşler Kızlarnaniknanik

uyyy cnmmmm arkadaşlarla ortak fikrimiz sadece topiki ben açtım okdrrrr hepimizin topiki beniim deil sadecesositososito
sende gelllll kuzu sohbet güzel oluyor burdasengözlerimebaksanab

cnmmm ben banyo yaptımmm sonrada çıkardımm kontrole gidersin zatenn o bantın pek bi işlevi yok tatlım çıkar yani bşy olmas:1hug:[/QUOTE]

kaçıncı gündü sen çıkardığında nemcim?bu arada bantım ince olsa bugüne kadar ben bantsız hiç göremedim şiş diye göstertmedi dr.um şimdi açınca merak ediyorum rüyamda bantı bir açıyorum bugüne kadar hiç olmayan bir kemik fırlıyo burnumdan senmisin herkes ya biz sana burnunda bişi yok sadece eti aldır elletirsen böle olur sesleri duydum kabustu resmen yabilmiyorumkismile

oyun yüzünden uykumu bozdum unide oyun yüzünden dersten kalcaktım hep son anda arkların evimi basmasıyla kurtuldum hehehehe

kıs ben hiç oyıun oynayamıyorum pc de..midem bulanıyoooo başım dönüyoooo valla kaç kes denedimmmm sonu kötü olduuuuuuuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile3

bende biraz uyku hastalığı var sanırım kronikleşti mi ne ?kocam boşayacak yakında.
nemcim gerçe bende sen gibiyim zorlayıp 12 yaptımmı saati sonra uykum kaçıo sabahta işe geç kalıom nolcak bakalım böyleeeeeeee

ayyyyy cok güzel kızsın be bastan burnunda harika görünüyor canım inşallah istediğin gibidir bantlar çıkınca çok çok mutlu olursun

tşk.ederim canıım o senin güzelliğin beğenmene sevindim inşaallah ya çok korkuyorum bir sorun çıkıcak diye inşşallah herkesin gönlüne göre olur ya:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…