Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

cnmmm ben banyo yaptımmm sonrada çıkardımm kontrole gidersin zatenn o bantın pek bi işlevi yok tatlım çıkar yani bşy olmas:1hug:

kaçıncı gündü sen çıkardığında nemcim?bu arada bantım ince olsa bugüne kadar ben bantsız hiç göremedim şiş diye göstertmedi dr.um şimdi açınca merak ediyorum rüyamda bantı bir açıyorum bugüne kadar hiç olmayan bir kemik fırlıyo burnumdan senmisin herkes ya biz sana burnunda bişi yok sadece eti aldır elletirsen böle olur sesleri duydum kabustu resmen yabilmiyorumkismile[/QUOTE]

cnmm ben yanlış hatırlamıyorsam 3 yada 4 gün kalmıştıııı bantttt zatennn kalkıyorduu uclardannn bende banyo yapıp çıkardım ertesi günde doktora gittimaklinialirimsmile
içine sinmiyosa doktoru bekle ama inan hiç önemi yok bantınnn doktorun dedigi günde geldiyse rahat rahat çıkarabilirsin:jeyyar:

kıs ben hiç oyıun oynayamıyorum pc de..midem bulanıyoooo başım dönüyoooo valla kaç kes denedimmmm sonu kötü olduuuuuuuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile3

Canım ben bilgisayar da oyun oynamaktan nefret ederimm klavyeyle oyun işi bozuyo bilg oynadığım oyun super mariodur benm eheuheue joistikle oynamak gibisi yokk bilg klavye zorluyoo ondan oynayamıosundur :) bende oynayamıyorum

bastan merak etme hersey yolunda olacak öyle bisey olsa zaten banttanta belli olur merak etme tatlım
bende hergece rüyamda burun görüyorum çok uyumaktan herhaldeeeeee benimki :roflol:

bende biraz uyku hastalığı var sanırım kronikleşti mi ne ?kocam boşayacak yakında.
nemcim gerçe bende sen gibiyim zorlayıp 12 yaptımmı saati sonra uykum kaçıo sabahta işe geç kalıom nolcak bakalım böyleeeeeeee

öle cnmm bide iki gün aynı saatte yatınca hep o saatte insanın uyuyası geliyo:nazar:neyapsın işe yorgun uykusuz gitmektense uykun geldiignde yatman daha iyisengözlerimebaksanabkocişine de o da erken yatsınkaydirigubbakcemile3

kıslar ben az işlere bakim arada ugrarım öpüyorum heppiniziiiiiiiiiii:)

bende ya mario yu çok severim onla büyüdük desem doğrudur ama playstation u keşgedince diğerlerıyle oynamak istemio insan zaten

uyyy cnmmmm arkadaşlarla ortak fikrimiz sadece topiki ben açtım okdrrrr hepimizin topiki beniim deil sadecesositososito
sende gelllll kuzu sohbet güzel oluyor burdasengözlerimebaksanab

Canım biliyorum,ilk başlarda sana desteği verenler arasında bende vardım.Muhtarlık faaliyeti olarak senden ilk bunu istemiştik ya;ama bak görüyomusun destekçin ne kadar çokmuşki ne kadar güzel devam ediyo.
iyi oldu ya...
Paylaşım alanı oldu.

bastan merak etme hersey yolunda olacak öyle bisey olsa zaten banttanta belli olur merak etme tatlım
bende hergece rüyamda burun görüyorum çok uyumaktan herhaldeeeeee benimki :roflol:

gülme kıs uyuman bence müthiş bişi ben tam oğluşum uyumaya başladı tamam uykuya açlığım bitecek dedim bu seferde ya başım ağrır ya başka bişi yani kafamı yastıpa koyuyorum sanki bütün gün esneyen ben değil hemen uyuyamıyorum hele dün gece kabus gibiydi hiç uyumadım midem bi tuhaftı başımda ağrıyodu ayy çocuğun üstünü örtmekten dur ilaç alıp tekrar yatayım dur sağa sola çok dönmiyim burnum yüzünden derken sabah en sonunda 7.5 ta kalktım artık şimdi uyku diye inliyorum uafaklığı uyutunca uyumaya çalışıcam öğle uykusunda(den sora)artık

vallahi bastan bide çocuğum olsa napcam bilmem çocuğu kim bakacak ben uyurken kendi kendine zavallım ağlar ağlar susar herhalde :emir_bebek:

askask sen neyden memnun değilsin 5 ay mı oldu olalıııı ameliyat doktorun kimdi tekrar söylermisin birde resim koymicanmı walla merak ediyo insan sadece burnu koysan olmazmıı ben bana batan kısmı kesinlikle az daha kısa yapsaydıı azımı açmicaktim çünkü benim burun zaten uzun ve düşük bi burundu

öle olmuyo be çocuk gık dese uyanıyosun bende çok düşkündüm uykuya gece gözümü kapar sabah açardım gece hiçbişi duymazdım ama çocuktan sora gık dese biraz sesli nefes alsa uyanıyorum resmen eşim sen arada nezaman uyansam uyanıksın hiç uyumuyormusun diyo hehe:))hele hasta olduğu geceler (ayy çok zor çook)gözümü kırpmıyorum şükür bi uyuya kalsam ateşi yükselir allah korusun...Anne olunca bana hak verirsin ama sıraya koy sağlık için olanları hallet ama anne olmaya da geç kalma bence

inşallah canım yaş 30 olacak yakında önce burun sonra hemen çocuk rabbim yoluna koymuştur inşallah herseyi.herkes öyle diyor anne olunca çok farklı merak etme bakarsın diyorlar hayırlısı bakalım

askask sen neyden memnun değilsin 5 ay mı oldu olalıııı ameliyat doktorun kimdi tekrar söylermisin birde resim koymicanmı walla merak ediyo insan sadece burnu koysan olmazmıı ben bana batan kısmı kesinlikle az daha kısa yapsaydıı azımı açmicaktim çünkü benim burun zaten uzun ve düşük bi burundu

pinkcim bence senin burnun gayet iyi gözüküyo düşüklükte yok bence

pinkcim izmirde yaptırmıştım adını duymamıssındır bile cem karas bak bidaa demicem lülülülülülü benim çok şiş burun içi ödemli kaldı bi sorun var burnumda senin koyduğun gibi koyardım ama öyle koymayıda beceremiyorum

inşallah canım yaş 30 olacak yakında önce burun sonra hemen çocuk rabbim yoluna koymuştur inşallah herseyi.herkes öyle diyor anne olunca çok farklı merak etme bakarsın diyorlar hayırlısı bakalım

evelallah bakarsın tabii bende 30 ayyy bitti 20 ler bittiii nası geçti son 3 yılı hiç anlamadım hiiç hatta 4 hamillelik dahil pat eyvahedigeldismile 27 28 29 30 zzzzzz

dingiltere kraliçesinin burnunuda cem karas yapmış süper duruyo :)

X