Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

:) tamamen normalimmm ondn böle oluyo ya aklıma takıldı özgü namal in burnu estetik değilmiş diolar sen biliosunmu nem valla kendi burnuysa maşallah

kıs tabii estetiksiz o kız hatta hiç biyerinde estetik yok bayılıyorum o kızaaklinialirimsmilehanımın çiftligi dizisini hiç sevmem ama kıza bakmak için arada izlerimaklinialirimsmile

kuzular ben yatarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)yarın göüşürs öpüyyom herkssii:)

askask sesimee gelll burdaysan bak gripin diye burdn bi arkadaş izmirde doc dr ufuk bilkay diye birine yaptırmış araştır istersen gerçii göremedim özel labum sanırım arkadaşın

ama pink7 cim ufukbeyı ben çok duydum çok başarılıymış ayrıca olumsuz hiç duymadım onun hakkında fakat revizyon olan hiç duymadım

günaydınn bastan iki gündur yoksun kuzummmmmmmmmmmmm:)

hımmmm anladımmm ne bilimm bi paylaşiim dedim (= hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah

hehehehe kendide güleç gözüküyo ama aldanmamak lazım burda teoman doğan a ameliyat olan bi ark var 5 sene önce olmş ameliyattan sonra neredeyse ilgilenmemiş kabalaşmış falann cık cık cık hiçç gerek yokk demekki yaptığıı ameliyatın arkasında duramıyoo hee bide yanlış hatırlamıosam smurfin diye bi arkda maıl atıp durmuş cvp lamamış sonra gene atınca bu sinirlenmiş cvp vermiştim kaç kere cvp vericem diye cvp ffalan yazmış ilginççççç

günaydınn bastan iki gündur yoksun kuzummmmmmmmmmmmm:)

sorma nemim ya kocam ve oğlum bilg.zapteti düngece 2 de şöyle bir bakıp yattım kimse yoktu zati sizden nameler 1 de bitmişti.Bu arada bi dün yoktum şekerim ama 2 gün gibi gelmesi sana ne güzel özledim kuzum sizi:))1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…