Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

Kıs nemmm sen çalışkan bı orencimidin benm fikrim haylaz oldun konusunda az dersten atılmadım :)

Ne konseri, çalış konserler karın doyurmuyor:)
bana demesi kolay, hiç sevmem konserleri, kalabalık basıyor beni. Son çalıştığım şirket sponsor olduğumuzdan sürekli bedava bilet veriyordu bana, hem de dünyaca ünlü yıldızlara
lenny kravitz, metallica, santana, saymakla bitmez. Gel gör ki ben hiçbirine gitmedim, kimisini sattım, kimisini dağıttım eşe dosta.
Ders daha önemli, ne diyorum ben ya:bbo:
Bu ödevler mahvetti beni, geri dönüp yazmaya devam ediyim bari:kafamçokkarıştı

Aaaaa kk nin ineğini secicem suan favorim sensin lachesis hehehe benim fena içesin varrr hoffff

Lachesis cocunaa şimdiden acıyorum eyvah eyvah ders çalış dicek anne adayı :)

Aaaaa kk nin ineğini secicem suan favorim sensin lachesis hehehe benim fena içesin varrr hoffff

İneğin alasıyım hem de, kaç yaşıma geldim hala okuyorum yav, bu gidişle doktora da yaparım ben he kaydirigubbakcemile3

Lachesis cocunaa şimdiden acıyorum eyvah eyvah ders çalış dicek anne adayı :)

Yok be hiç karışmam, ben okul uzamasın diye kasıyorum, ameliyatlıyken hiç gitmedim ya okula, baya ödev birikmiş laelaelaelaelae

Hadiii hadiiiiii yeme bizi ruhunda bı öğrencilik sezdm ben 1 sene uzattım bana kalsa mezunda olamazdm ya son sene uslu davrandım derslerime girdm ama dvamsizlik haklarimida sonuna kadar kullanirdim :)

Hadiii hadiiiiii yeme bizi ruhunda bı öğrencilik sezdm ben 1 sene uzattım bana kalsa mezunda olamazdm ya son sene uslu davrandım derslerime girdm ama dvamsizlik haklarimida sonuna kadar kullanirdim :)

Ben lisans da okula hiç gitmezdim devam yoktu biz de, ama iş hayatından öyle bıktım ki, yüksek lisans da daha istekliyim yine.

Neyse ben kaçıyım yine gelirim sonra çoookkk öpüyorum Şeniz

Kıs nemmm sen çalışkan bı orencimidin benm fikrim haylaz oldun konusunda az dersten atılmadım :)

anammm bende kimse yok diye bakmıyom burayakaydirigubbakcemile3
kısss çalışkan deildim amaaa tembelde deildim orta karar bşykaydirigubbakcemile3gezmelerden eksik kalmasdım ders olsa bilekaydirigubbakcemile3

Alkolüm tuttu bak gene nöbet gibi bisi tobe tobe beyaz sarappppp :)

Ya o ısı bi ben beceremedim gezdim vakit kalıyorum ders çalıştım vakitte eve kapanıp iciyorum hehehe

Anne ben manyak oldum anne ben alkolik oldum meşhur sloganlarimdi

pinkkkkkkkkkkkk iyimisin hayatım kafayı dagıtmış gördüm:):)::)

:) tamamen normalimmm ondn böle oluyo ya aklıma takıldı özgü namal in burnu estetik değilmiş diolar sen biliosunmu nem valla kendi burnuysa maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…