cnmmm ben banyo yaptımmm sonrada çıkardımm kontrole gidersin zatenn o bantın pek bi işlevi yok tatlım çıkar yani bşy olmas:1hug:
kıs ben hiç oyıun oynayamıyorum pc de..midem bulanıyoooo başım dönüyoooo valla kaç kes denedimmmm sonu kötü olduuuuuuuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile3
bende biraz uyku hastalığı var sanırım kronikleşti mi ne ?kocam boşayacak yakında.
nemcim gerçe bende sen gibiyim zorlayıp 12 yaptımmı saati sonra uykum kaçıo sabahta işe geç kalıom nolcak bakalım böyleeeeeeee
uyyy cnmmmm arkadaşlarla ortak fikrimiz sadece topiki ben açtım okdrrrr hepimizin topiki beniim deil sadecesositososito
sende gelllll kuzu sohbet güzel oluyor burdasengözlerimebaksanab
bastan merak etme hersey yolunda olacak öyle bisey olsa zaten banttanta belli olur merak etme tatlım
bende hergece rüyamda burun görüyorum çok uyumaktan herhaldeeeeee benimki :roflol:
askask sen neyden memnun değilsin 5 ay mı oldu olalıııı ameliyat doktorun kimdi tekrar söylermisin birde resim koymicanmı walla merak ediyo insan sadece burnu koysan olmazmıı ben bana batan kısmı kesinlikle az daha kısa yapsaydıı azımı açmicaktim çünkü benim burun zaten uzun ve düşük bi burundu
inşallah canım yaş 30 olacak yakında önce burun sonra hemen çocuk rabbim yoluna koymuştur inşallah herseyi.herkes öyle diyor anne olunca çok farklı merak etme bakarsın diyorlar hayırlısı bakalım