- 10 Nisan 2010
- 497
- 0
ay cnm bende gercekten sordum sandım kusura bakma:))) halen anestezinin etkisi altındayım diyimde bahane olsun bari:))):kedi:
Aaaaa güzel bahanen varmış Canım,hadi hadi kusuruna bakmıyorum,inandım çünküüüüyerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay cnm bende gercekten sordum sandım kusura bakma:))) halen anestezinin etkisi altındayım diyimde bahane olsun bari:))):kedi:
Ay bi saç boyama ne kadar sürerki?
Daha önce hiç boyamadımdayasakkelime
Kızlar kaç yaşındayız ve ne işle meşgulüz?
ay kıyamam ben o kopekcigee:)) resmi varmı kıs hihi..bu arada bi sırrımı acıklamak istiyorum= ameliyattan sonra dudagı kuruyanlar sadece zeytinyagı sursunler muthis biseyyy:) nemlendiricilerin yetmedigi yerde inanılmaz ise yariyor hihi:)
Yaş 27 oldu :) nası oldu anlamasamda oldu tasarımcıyım şuan belirli bi yerde çalışmıyorum özel ders veriyorum :) sen ????????
yaş 25 ürün yönetmeniyim ama aynı zamanda danışmanlık veriyorum
bende 33 oldum. lise mezunuym. bekarımmmmmmm. 4 -5 yıl yeğenime baktım bu yıl anaokuluna başladı şuan boşum. (ablamın kızı ama cadı mı cadı kök söktürdü bana 5 yıl)
eğer kazara olursa kpss puanıyla buradaki bir üniversitede iş için başvurdum memurluk için.memur alımı olacak mayıs ta bakalım . ,kendimi iyi hissetmek için en önemliside işe yeni imajımla gireyim diye burun estetiği oldum. sonuç bekliyorum.
ayhhh ben gerilerde kalyiorum yaaa
sürekli birileri cagiriyo takip edemiyorum topigi
kıs saatlerdir nem nem diye diye kuruduk burlarda :çok üzgünüm:
ksılar herbirinizin yazısını tek tek okudum :)saç boyama çoktan bitti bıcı bıcıda yaptımda kardeşim kalkamadı netten:):):):)gıslar nirdesinizzzzzzzzzzzzzz bi ebn varım topikte deli gibi oturmuş siiz bekliyimmmmmmmmmmmmmmmmmm:):):):)
Bak yavaş yavaş topiği gören geliyor :)
kaydirigubbakcemile3eee neyapıonuz bakimmm tv isleyesim hiç yok yaaaa beyaza bile bakamadımmm sıkıntı bastıkaydirigubbakcemile3