ksılar ben saçımı boyayıp gelcem okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :):):):):)
Hımmmmmm afiyet olsun :) :) :) bende iştah açılması olmadı zaten doru düzgünde yiyemiodum dudaklarım narkozdan sonra zor hareketlendii keto gibii kalmıştımm :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin .bu ameliyat benim iştahı açtı ya. ne olursa yiyorum bizimkiler herşeyi alıp getiriyor neymiş ameliyat oldun enerji olsun diyorlar. sizde öyle iştahlımıydınız acaba*
ahahahahaha
noliiiiyyy bakim burda aklinialirimsmile
benden habersiz hemde :mymeka:
Hımmmmmm afiyet olsun :) :) :) bende iştah açılması olmadı zaten doru düzgünde yiyemiodum dudaklarım narkozdan sonra zor hareketlendii keto gibii kalmıştımm :)
ay keto dedi ya haha :)) valla iyi benzetme olmus ya bu arada benim ameliyattan sonra asırı kabuklanma oldu dudaklarımda gerildi acamadım bu halime ragmen ne bulursam yiyorumannemde ozenip sulus eyler pişirmişti yazık oldu hepsine:)hihoyyyt
Kızlaaaar bende geldiiiiiiiiiiiiiim.
Nemciiim sen yoksun;ama açınca okursun ümidiyle yazıyorum.Açtığın topik hayırlı uğurlu,bol muhabbetli,mutlu haberli ve kahkahalı olsun hepimize Canım.
Kızlar içimizi burda dökelim,bol bol kaynatalım.Yazmak ve konuşmak rahatlatırmış.Çok rahatlayacağız,ÇOOOK.
Yeniden Herkese MERHABAAAAAAAAAAAAAA.
Şeniz
hoşgeldin fstk:1hug:
bizde nerde forumun kızları diyodukk
Evet yaaa topiclerede bakarız aradada kaynatırızz muhtarımız yok şuan saç boyasın belki gelir hehehehe
Kııızzzzz nemlendirici kullan bol bol dudağına bende neredeyse nemlendiriciyle yatıp kalkıodum :) zaten ağazdan nefes alıodm horul horull inletmişim evi köpeğim uyuyamamış horlamamdanki ben horlamam çıtım çıkmazz aslan gibi kükrüomuşum ben kükredikçe köpeğim beni izleyip iç çekiomş nolduuu anneme diyeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Evet yaaa topiclerede bakarız aradada kaynatırızz muhtarımız yok şuan saç boyasın belki gelir hehehehe
Ay bi saç boyama ne kadar sürerki?
Daha önce hiç boyamadımdayasakkelime
yettiiim
ay haberim yoktu
gec oldu ama buldum sonunda sizizemuszemus
Evet Canım,anladım.Ya ben biraz esprili sordum onu;ama tüm içtenliğinle cevap vermişsin.Sağol Arkadaşım:umursamaz:kıs uzunluguna gore degisir veya kimin yaptigina mesela uzun gur saclarda saatlerce surebilir ama nemin usta kardesi bir cırpıda bitirmiştir eminim:))vereliniortak
Evet Canım,anladım.Ya ben biraz esprili sordum onu;ama tüm içtenliğinle cevap vermişsin.Sağol Arkadaşım:umursamaz: