Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

valla nem içimi rahatlattın cnm saolll çok korkmustum bende normalde siyah nokta yok cunku :)

nemm kuşumm hoşgeldiin
hoşbulduk bebgim öslüyom kıs buraya bakmasam sizleriaklinialirimsmile

valla nem içimi rahatlattın cnm saolll çok korkmustum bende normalde siyah nokta yok cunku :)

kıs bidee eskisi gibi temiz yıkayamıyor insan ben yüzümü yıkarken burnuma getirmiyorum elimiii neyapsan eskisi gibi tertemiz olmuyorr..ilk aylarımda hiç ellemedim burnumu kirinden ölüyordukaydirigubbakcemile3şimdii hafif hafif siliyorumm ...bide makyaj yapınca burnumu önceden kapatıcı falan sürerdim şimdi temizlemesi uzun sürüyor diye allık sürüyorum sadece özel günlerde yogum makyaj yapıyorummm aklinialirimsmilebebek gibi bakılıyor valaaaaa bugun kardeşim beni uyandırmak için geldi burnumu hafiften öptüü valla tokatı basacaktım az kalmıştı bşy olmadı diyip gülerek diger odaya kaçtı kerataaaaakaydirigubbakcemile3aslında iyiki öle yaptı yoıksa uyanamasdımmm kesin:)

Tuonela accık büük sözü dinlee Taze ANANAS ye bolca dedim sana sakalım yokki dinleyesin valla diorm öle hapıyla olmuyo taze ananası tüket 3 4 gün bişiciin kalmaz deneyimliyim ondan diyorum artı bende beyaz tenliyim hemde baya :)

Tuonela accık büük sözü dinlee Taze ANANAS ye bolca dedim sana sakalım yokki dinleyesin valla diorm öle hapıyla olmuyo taze ananası tüket 3 4 gün bişiciin kalmaz deneyimliyim ondan diyorum artı bende beyaz tenliyim hemde baya :)

gıssssssssssss yisene niye gıstıruyon pinkimiÇok üzgünüm çoookeyvahedigeldismile
tuonela beyaz tenli yaaa morlukkların gitmesi biraz uzun sürer gibime geliookaydirigubbakcemile3

kıslar ben yemek yiiyp gelcemcokacimcoookofff dayanamıyorum aklım midemde az bş atıştırayımkaydirigubbakcemile3
bu arada işten erken çıkcam 4 te amcama kız bakmaya gitcez çok eglenceli oluyor ehuheuhuesositosositokaydirigubbakcemile3görücü usulu evlencem diyip tuturduuu bu 6.kız bakmamız olcak:):):):):)oofff ne irenç bi kıs için yav böle gidip bakılmasııı valla üzülüom kıslara ama benim için eglenceli oluyo:):):): ahşamda düğündeyimmm azcıkk oynamayı ögreneyim kendi düğünümde rezil olmayayaım:teytey:sositososito

ehuhuhuuh güzel uyandırma taktiği kocacık duymasın delikafadulden
kıs kardeşime vuramamda kocaya valla tekme tookat dalarımkaydirigubbakcemile3
görüşürs nemccimmmm iyi kızs bakmalar hehehehehe
ehuhuehue teşkür cnmmmm yogun hızla çizim yapıyorumki erken çıkayım işten diye kaydirigubbakcemile3
nem yaa nereye gittin ne çok yemek yiyosun yaaa :)

ahandaaaaaa moralim bozulduakannehirkaydirigubbakcemile3neyapam kıssss yemeyincede elim kolum oynamıyoo mal gibi oturyom bak enerfi geldiiiiii şimdiisositosositokaydirigubbakcemile3

telefonla konusuyodum dirseğimide sandalyenin kenarına yasladım bi sağa bi sola dönerken dirseğim kaydı ve telefonu KÜTTTT diye burnuma çarptımm senağlama

kızlar şehir dışından gelicem mgörüsmek istiyorum bi kaç doktorla ve yalnız olucam büyük ihtimalle istanbula da daha önce hiç gelmedim bikaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim bilenler tabi.

istanbulda gitmek istediğim yer ,mesela yakup avşarın bulunduğu yere nasıl giderim hangi otogarda yada hangi semtte inmeliyim bileniniz varsa çok sevinirim birde emre ilhan için bilen varsa onuda söyleyebilirmisiniz,daha karar veremedim

telefonla konusuyodum dirseğimide sandalyenin kenarına yasladım bi sağa bi sola dönerken dirseğim kaydı ve telefonu KÜTTTT diye burnuma çarptımm senağlama

Geçmiş olsun tikkat ettt bende uyku sersemi 2 kere yorganı geçirdim kafama allahtan çok çarpmadımmm gene başladım debil debil uyumaya :)

istanbulda gitmek istediğim yer ,mesela yakup avşarın bulunduğu yere nasıl giderim hangi otogarda yada hangi semtte inmeliyim bileniniz varsa çok sevinirim birde emre ilhan için bilen varsa onuda söyleyebilirmisiniz,daha karar veremedim

Canım sen nezaman gelmeyi düşünüyosun avrupa yakasından bende bilmiyorum ist anadolu yakasından yakup bey e gitmiştim emre bey zaten benim oturduğum yakada bulunuyor yakup bey leventte

X