Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ewet dikkat etmeye çalışıyorum yan yattığım günler hem şişiyorum hemde kemiğim sızlıyor
sporda çok zorlamamaya çalış basit şeyler yap

Hadi ya, ben hep yan yatıyorum:S Dik yatıyım bari bundan kelli laelaelaelaelae

bak bi kaç gün dikkat et hemen fark görüceksindir şişliklerinde spordada çok zorlanma cicim

çok az uğrayabiliyorum canım
hem aç aç geziyorum kiloda veremiyorum sinir oldum
ölüp bitiyorum yemek için ama inat ettimmmmm

telefonla konusuyodum dirseğimide sandalyenin kenarına yasladım bi sağa bi sola dönerken dirseğim kaydı ve telefonu KÜTTTT diye burnuma çarptımm senağlama

oyy cnmmm işte kaza bu önceden bilsen öle sallanırmıydın sandalyede:1rolleyes:yavaş çarpmalarda bşy olmazda insan o sıra çok korkuyor malesef:1no2:

ayyyyy , derslerden bunalıp kendini mariachi + leblebiye vuran ilk ben değilim değil miiii kaydirigubbakcemile3

lalolaaa tatlım bugunlerde gececek sonra diyceksin keşke hep ögrenci kalsaymışım:)

aaaaaaaaaaa kıslar hani nerdesiniz yaffffffffffffff :KK43::KK43::KK43::

:KK70: evet tatlıım nolursa olsun mutluyum :KK70:

bak ne çalıyoo ;
öyleee sarhoş olsamkiiii , bir an senii unutsaaamm . Unutsam bugünleriiii yarınları unutsammmm

aaaaaah ah boshayallersmile

iyi geceler tatlım

Evet şuan kendimi yerden yere atıyorum ! Bir beklediğim konseri daha finallerim dolayısıyla kaçırıyorum çok üzgünüm yaaa mafoldumben 3 haziranda Rihanna geliyorumuş ve benim o zaman finallerim var . mafoldumben
ah salak kafam illa hacettepeye gidicen dimi !

aaaaaaaaayh!!!! mafoldumben

lalola cnmmm valla sınav mınavvv farketmez konsere gitt...
ben bikere o hatayı yapmıştımm konsere gitmedimmmm sınav var diyee ama inan aklım konserde kaldı adam gibi çalışamadım bence gittt 1-2 saat dinleee sonra gelip çalışşşş kaçırma derim pişman olmaa sonucta rihanna habire gelcek deil ya konsere:)

ya işte ben ona üzülüyorum sonuçta sürekli geneln insanlar değil :gitme:
ıstanbul - Ankara arası biraz zor olur gibime geliyor nemciiiim gidip gelmek falan :KK43: :gitme:
yani ben Kylie konserine gitmiştim orda eve 1i geçerken varmıştım

ya işte ben ona üzülüyorum sonuçta sürekli geneln insanlar değil :gitme:
İstanbul - Ankara arası biraz zor olur gibime geliyor nemciiiim gidip gelmek falan :KK43: :gitme:
yani ben Kylie konserine gitmiştim orda eve 1i geçerken varmıştım

ya cnm ben bulundugun şehire geliyor sandımmmm şehirler arası zor olur cidden neyse kuzu neyapasınn sınav olmasa içinde kalmasın derdimde artık başka zamana bidaha gelirse gidersin datlım üzülmeaklinialirimsmile

X