Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

nem kıs sen gece 1-2 de yatınca sabah 8 de nasıl kalkıyonnn:))) banada yontem ogret nolurrr:))
kalkamıyorumkikaydirigubbakcemile3hep gecikiyorumm belediyeden içeriiii girişimi görmeniz lazımkaydirigubbakcemile3yahu bu çalışma hayatı bana göre deilmişkaydirigubbakcemile3
selam gızlar needirsiniz
burdayıs datlum hayırlıı olsun doktora gitmişsin amlyt günün belli oldumu datlum:)

selam kızlar bir iyi geceler deyip yatayım dedim.
firegril hayırlı olsun inş. istedğin gibi olur herşey. duamdasın.

cislarrrrrrrrr aklinialirimsmile

Merhaba kızlar, ben de bugün size eşlik edemeyeceğim için çok üzgünüm, sabah 6 da kalkıcam o yüzden yatmam lazım, çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

selam kızlar bir iyi geceler deyip yatayım dedim.
firegril hayırlı olsun inş. istedğin gibi olur herşey. duamdasın.

Merhaba kızlar, ben de bugün size eşlik edemeyeceğim için çok üzgünüm, sabah 6 da kalkıcam o yüzden yatmam lazım, çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

yaaaaa nireyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3tmm tmm şaka hadi gidin kıslar sabah erkencisiniz iyi geceler öpüyorum yarın devam ederis inşaklinialirimsmile

offff bugun tadı yok buranın ben az içerde dolanam ugrarım bi ara yine:)

sıkkınlık dalgasıyla bi üzülüp bi sevinirkene iyi olmaya çalışıyoz elhamdülillahhhh bayanssulusmile kokoşluktan ödün yok yola devamm aklinialirimsmile

üff hasta oluyorum sanırım bilmiyorumkismile bu havalar hep böyle yaa bir açıyo bir kapıyo off , adamı hasta ediyor sonra :umursamaz:

sıkkınlık dalgasıyla bi üzülüp bi sevinirkene iyi olmaya çalışıyoz elhamdülillahhhh bayanssulusmile kokoşluktan ödün yok yola devamm aklinialirimsmile
ehuheue herşeyden vazgeçeriz ama süslenmekten aslaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

üff hasta oluyorum sanırım bilmiyorumkismile bu havalar hep böyle yaa bir açıyo bir kapıyo off , adamı hasta ediyor sonra :umursamaz:

cnm dikat et kendine meyve ye bolca nane limmon iç hastalanma datlumaklinialirimsmile

kuzular bu sefer kesin yatar bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn öptm hepiniziiiiiiiii iygelecerrrrrrrrrrrr:)

neyyy hastamı yapma bebiş ameliyat falan yok dimi ohaoldumsmile

ben genelde hasta olucağama yakın görmemezlikten geliyorum işe yarıyo tavsiye :1shok:

X