Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım daha bilmiyorum ama 1-2 hafta içinde gelmek istiyorum aslında bi cumartesi gelicem cumadan yola çıksam sabah 7 de cumartesi orda olurmuşum acaba o gün ikisinede gitmek mümkün olurmu?
Geçmiş olsun tikkat ettt bende uyku sersemi 2 kere yorganı geçirdim kafama allahtan çok çarpmadımmm gene başladım debil debil uyumaya :)
off hala sızlıyo ama akannehir
bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım bir kaç gün içinde arayacağım önce eşimden izin almaya çalışıyorum yalnız gidemezsin diyor kendiside işten izin alamıyor bugun biraz daha baskı yapayım ben ne dicek bakalım
Unutuyorum oskee bağışlaa ne kadar olmuştu ameliyatınn bide çok mu sızlıooo hay allahh geçmiş olsunnn benm burnuma vurmalardm meşhur fena sızlıodu geçiodu ama hiçbizaman çok vurmadm sen çokmu fena çarptın kanama yok dimi burnunda kanamaya dikkat et olaki kanama olursa doktorunu araaa ulaş bişi yap yaniii
teşekkür ederim canım bende burna nasıl çarpılırki falan dşünüyodum hatta Lachesisin başına geldiğinde baya kafa yormuştum uygulamalı olarak anladım nasıl olduğunu
csnım gördüm resimlerini şekil olarak yüzüne çok yakışmış cidden çok doğal duruyo
ama şişiliğin çok gibi geldi yatarken falan dikkat et