Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

canım daha bilmiyorum ama 1-2 hafta içinde gelmek istiyorum aslında bi cumartesi gelicem cumadan yola çıksam sabah 7 de cumartesi orda olurmuşum acaba o gün ikisinede gitmek mümkün olurmu?

canım daha bilmiyorum ama 1-2 hafta içinde gelmek istiyorum aslında bi cumartesi gelicem cumadan yola çıksam sabah 7 de cumartesi orda olurmuşum acaba o gün ikisinede gitmek mümkün olurmu?

Canım gününe kesin karar ver çünkü emre beyde yakup beydende hemen randevu alamıyosun hatta iddaya girerim bugn yakup beyi arasan 2 hafta sonrasına randevu verebiliolar bazen 3 hafta sonrasına duruma göre deişioo tecrübeliyim :) 2 sine aynı gün kesn gidersin ama emre bey e daha önce al yakup bey 5 te kliniğe gelio densede 6 gibi anca geliyo birde nedense herkese randevuyu 5 e mi veriyolar anlamadık 3 ark gittik 7:30 da zor görüşebildik yakup beyle :) haberin olsun bak uyarmadı deme önce randevularını aynı güne almaya çalış sonrada git biletini al derim ben

yakup bey şüphelenicek benden genemi geldin diye ahahaha gerçi mayıs 15 te bekliodu kontrole beniii ama 5 ayım doluyo mayıs 15 te belki 6 ayım dolunca giderim henüz karar veremedim :)

bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım bir kaç gün içinde arayacağım önce eşimden izin almaya çalışıyorum yalnız gidemezsin diyor kendiside işten izin alamıyor bugun biraz daha baskı yapayım ben ne dicek bakalım

:KK43: off hala sızlıyo ama akannehir

Unutuyorum oskee bağışlaa ne kadar olmuştu ameliyatınn bide çok mu sızlıooo hay allahh geçmiş olsunnn benm burnuma vurmalardm meşhur fena sızlıodu geçiodu ama hiçbizaman çok vurmadm sen çokmu fena çarptın kanama yok dimi burnunda kanamaya dikkat et olaki kanama olursa doktorunu araaa ulaş bişi yap yaniii

bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım bir kaç gün içinde arayacağım önce eşimden izin almaya çalışıyorum yalnız gidemezsin diyor kendiside işten izin alamıyor bugun biraz daha baskı yapayım ben ne dicek bakalım

Dikkatimi çekti izmirde yaşıosun sanırım izmirde iyi doktor yokmu araştırdınmı hiçç ist sanırım kasıcak biraz seni anlattın sebeplerden dolayı yaaa resmn yokmu canm benm valla merak ettimmmm

Soğan Kabuğu rengi saçta nasıl duruyorki yahu :sm_confused:

saçlarımda değişikliğe ihtiyacım var uf :1closedeyes:

soğan gibi oluosun lalolaa:):):)
şaka cnm şaka ya valla bilmiorum kızılla kumral arası bişimi ne heralde öle bi renk soganı düşününce o renk aklıma gelio :)

Unutuyorum oskee bağışlaa ne kadar olmuştu ameliyatınn bide çok mu sızlıooo hay allahh geçmiş olsunnn benm burnuma vurmalardm meşhur fena sızlıodu geçiodu ama hiçbizaman çok vurmadm sen çokmu fena çarptın kanama yok dimi burnunda kanamaya dikkat et olaki kanama olursa doktorunu araaa ulaş bişi yap yaniii

biraz sert çarptım heralde :sinifsinif: kanama falan yok sızlamasıda geçmeye başladı inşallah yamulma falan olmaz 40 ım çıkmak üzere :)

ayy evettt inşallah canımmm ne zormuş yaa bu iş kollamak falan delirebiliorm bazen alcam atcam burnu sonunda kaydirigubbakcemile3

oskeciğim geçmiş olsun canımmm .. opuyorumnanaktan valla başımıza cam fanusu takıp dolaşmak lazım vallahi , çok tehlikeli ya çarptı çarpmadı kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım bende burna nasıl çarpılırki falan dşünüyodum hatta Lachesisin başına geldiğinde baya kafa yormuştum uygulamalı olarak anladım nasıl olduğunu

teşekkür ederim canım bende burna nasıl çarpılırki falan dşünüyodum hatta Lachesisin başına geldiğinde baya kafa yormuştum uygulamalı olarak anladım nasıl olduğunu

Ay kuzum sen de mi çarptın kıyamam, iyidir şimdi inşallah :1hug:
Benim de bugün bir ayım doldu 2 resim koydum, başka resimelerde var da üşendim size ayrı gösteririm sonra:)

csnım gördüm resimlerini şekil olarak yüzüne çok yakışmış cidden çok doğal duruyo
ama şişiliğin çok gibi geldi yatarken falan dikkat et

csnım gördüm resimlerini şekil olarak yüzüne çok yakışmış cidden çok doğal duruyo
ama şişiliğin çok gibi geldi yatarken falan dikkat et

Sağol canım. Evet şişliğim çok, doktorda dedi. spordan oluyor galiba, spor tansiyonu çok yükseltiyor ya ondan diye düşünüyorum, ama yine de baya azaldı. Spor yapmasam mı ne yapsam:KK43:
Yatarken de hiç dikkat etmiyorum ben normal yatıyorum her yöne, sen hala dikkat ediyor musun canım?

ewet dikkat etmeye çalışıyorum yan yattığım günler hem şişiyorum hemde kemiğim sızlıyor
sporda çok zorlamamaya çalış basit şeyler yap

X