Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

oooo butun kizlar toplan dik toplandik:)) haha iyi bi topic olmus nemi mucuks sana bal kaymagim:içelim:

gunaydınnn:)) ya bu benim sag gozumun morlugu ne zaman gecicek ya panda gibi dolanıyorum ortalıkta bi gozde hiöçbisi yok bi goz mosmor:KK43:

kızlar gezete okuyordumda şimdi fatma kabasakal estetik olmuş.burnumdan ufak bi operasyon geçirdim demiş ama güzel olmuş burnu doktoru kim acaba ???

üsülme cnm ya gecer gerci bnm tecrübem yok ama üsülmeye değmes bence 1 haftaya bişiciğin kalmas tuonelacım

kıslar ya ameliyat olduktan snra cilt temizliği için neler önerirsiniz özellikle ameliyat olan pıtırcıklara sesleniorum :) hadi bu konuda konusalım fikirleri olanlar ve kullananlar yazsın lütfennn

kıslar ya ameliyat olduktan snra cilt temizliği için neler önerirsiniz özellikle ameliyat olan pıtırcıklara sesleniorum :) hadi bu konuda konusalım fikirleri olanlar ve kullananlar yazsın lütfennn

ne yaparsan yap alçı ve bandaj sonrası burundaki siyah noktalar gitmiiyo :)

ayyy bende bunu soracaktım acaba cilt için ne yapabiliriz diye. şimdiden burnumun ucucnda siyah noktalar peydah etti.hiç sevmeem siyah noktaları yaaaa. acaba kızlar denediğiniz bişeyler varsa yazın. ben mesela ameliyatım 3.gününden itibaren kantaron yağı sürüyourm .acayip parlattı cildimi.yağı ömer coşkun cilt besleyici olarak , kullanılabilir demişti. programında ben hala sürüyorum.

ya su.ay bende koktum şimdi ya inşallah kalıcı deildir bu siyah noktalar :KK43::KK43::KK43: deneyenler varsa lütfen yazsnlar cilt bakımıyla ilgili gerci burda ameliyat olanların resmlerine baktın hiç birinde siyah nokta belli olmuodu ama yineden bilemem belki makyajla fln kapanmıstır :KK43::KK43:

39.cu günüm heralde hala gitmediler :çok üzgünüm: dün eczaneye bi tonik yaptırdım bakalım belki işe yarar

kızlar benim doktor yanında çalışan bi rarkadaşım söledi gazlı bezi sabunlayıp burnunuzu acıtmadan hergün yıkayın ben arada bir yapıyorum birde keseylede yapabilirsiniz

ne yaparsan yap alçı ve bandaj sonrası burundaki siyah noktalar gitmiiyo :)
kaydirigubbakcemile3öncede sıkardım şimdii töbee elimi süremiyorumkaydirigubbakcemile3

benn loreal pure zone siyah nokta temizleyicisi aldımmm burun venarlarda gözenekler var onlara sürdüm 1.ayın sonunda acaip soyulduuu valla korktum bıraktımmm soyulması işe yaradıgını gösteririmiş ama benimki kızardı baya soyulan yerler...
şimdiiiii ise diadermine nin 3 ü birarda majyaj temizlemesini kullanıyorummm vala siyah nokta falan hiç yok tertemiz yapıyor..hem makyajı hem siyah nokların gittigini gördüm 2 aydan fazla kullanıyorummaklinialirimsmilesositososito

gunaydınnn:)) ya bu benim sag gozumun morlugu ne zaman gecicek ya panda gibi dolanıyorum ortalıkta bi gozde hiöçbisi yok bi goz mosmor:KK43:

15-18 gün gibi tam anlamıyla gecer cnmm benim mercimek kdr vardı gözümün altında 17.gün gibi geçti tamanem:)

X