- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
kalkamıyorumkikaydirigubbakcemile3hep gecikiyorumm belediyeden içeriiii girişimi görmeniz lazımkaydirigubbakcemile3yahu bu çalışma hayatı bana göre deilmişkaydirigubbakcemile3nem kıs sen gece 1-2 de yatınca sabah 8 de nasıl kalkıyonnn:))) banada yontem ogret nolurrr:))
burdayıs datlum hayırlıı olsun doktora gitmişsin amlyt günün belli oldumu datlum:)selam gızlar needirsiniz
selam kızlar bir iyi geceler deyip yatayım dedim.
firegril hayırlı olsun inş. istedğin gibi olur herşey. duamdasın.
Merhaba kızlar, ben de bugün size eşlik edemeyeceğim için çok üzgünüm, sabah 6 da kalkıcam o yüzden yatmam lazım, çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
cislarrrrrrrrr aklinialirimsmile
kızlar ben sizi bekliyem orada burdamı kaynatıyonuzzz
:jeyyar:
bütün kizlar buraya toplanmis...boshayallersmile
ehuheue herşeyden vazgeçeriz ama süslenmekten aslaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3sıkkınlık dalgasıyla bi üzülüp bi sevinirkene iyi olmaya çalışıyoz elhamdülillahhhh bayanssulusmile kokoşluktan ödün yok yola devamm aklinialirimsmile
üff hasta oluyorum sanırım bilmiyorumkismile bu havalar hep böyle yaa bir açıyo bir kapıyo off , adamı hasta ediyor sonra :umursamaz:
üff hasta oluyorum sanırım bilmiyorumkismile bu havalar hep böyle yaa bir açıyo bir kapıyo off , adamı hasta ediyor sonra :umursamaz: