Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

bu arada espoir in konusu kilitlendii kızın adına üzüldüm ama özgeözge için iyi oldu öfff baymıştı artık yavvvvv

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii özgeözge ban landı çok şükür ya onun yüüznden bizde banlancaktık..yönetime msjını bildirdim özgeözgenin gerçekten ona uydukk valla uyarı aldımmm konu dışına çıktık haklı olarak ama onun banlanması içime su serpti yuppiiiiiiiiii:)
bşy deill espoirin konusu maffoldu yafffffffffffffff

Son düzenleme:
Lachesissssss özel msg bak bacımmmmm nem saol bende hallettimde hala patlayabiirim lachesis bakmıo :)

Lachesissssss özel msg bak bacımmmmm nem saol bende hallettimde hala patlayabiirim lachesis bakmıo :)

ondan bşy olmas benceeeeeeee ama yinede halletsin lacdesis nolur nolmaskaydirigubbakcemile3

kız banlandını nerden gördün

ayy şimdi gördüm konu kilitlenmiş espoir e ayıp oldu hakkaten yaaa ozgepzgenin yaptıklarına bak yaaa akıllansada bari sataşmasa başkalarına espoir online bilmiyorumkismile

ayy şimdi gördüm konu kilitlenmiş espoir e ayıp oldu hakkaten yaaa ozgepzgenin yaptıklarına bak yaaa akıllansada bari sataşmasa başkalarına espoir online bilmiyorumkismile

valla yaffff neyse artık olan oldu bidaha olmas inş:Saruboceq:sositososito

nemmmm espoirin konuda son sayfayı okudunmu uyarıyı yani

he okudum kıssss curly de çok kızmışneyapalım amaaa böle adamlara cvp veriyorsun olmuyo cvp vermiyorsun olmuyo...yoksa bizim bugune kdr kime ne zararmız varki demiiisositososito
neyse artıkk aşkımmmm
sen evdemisin iştemisinnnnnnnnn

En sevdiğim abur cubur arasında patlamış mısır geliyoo sıcak sıcak tuzlu patlattıcan tv nin başında :)

iyi fikir birasdan yapayım hem rejim yapan kişilere patlamış mısır yiyin derler tok tutsun diye kaloriside azsositosositodur bugun yapimmm bennnnsositososito

cızlar ben içerdeyim kardeşim az bakcakmışş dinleneyimm birasda nısır patlatayımm onla oyalanayımmm geliriim akşam yine öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz muckssssssssssss

ay espoirin topiğini okuyunca çok güldüm , böyle insanlarla muhattap olunmamalı canlar :umursamaz:
aman neyse bir elbise gördüm ama resmini koyamıyoruuuuuumm buraya bilmiyorumkismile
msj sayım yeterli değilmiş bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…