Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

yettim kizlarrrrrrr:)
ohoo okuyana kadar canim cikti
ben okurkende nemcim ve oskecim cikmis
ama Lachesiscim burda yuppiiiiiiiiii

ayyy bu arada bi bakiyim espoirin konusuna
evet Pink7cim napiyim ya sinir oldum
banlandigi iyi olmus ama neden mesajlari silmemislerki yaa
kizin konusu güme gitti
keske yeni bi konu acsa bari

pitirciklarimmm simdi baktim esporin konusu kapanmamiskiii zemuszemus
sadece yorumalr silinmis zemuszemus

ay bu arada dün size msnde mutsuzx bana özelden mail atti bende "sen erkek misin" diye mesaj attigimi söylemistimya, simdi cevap olarak bunu aldim : "evet nedenki"
bende "kk erkeklere yasak, adi üstünde KK Kadinlar Kulübü" dedim

kizlar mutsuzx'in üyeligi silinmis
yönetime bildirmistim:) esporin konusundada ozgeozgenin yazdigi mesaji ben bildirmistim kaydirigubbakcemile3
sagolsunlar ilgilenmisler kaydirigubbakcemile3

hahahah sende rahat durmamışınn bugün piyango nemle bana vurdu uyarı üstüne uyarı aldık maaleseff ama neyse iyi olduda mutsuzx erkekti evet ama nem dediki burun estetiğinde bi erkek üye daha varmış hatta konu açmış ama konuyu bulamadı hatırlayamadı yani

cnm benim uyarilari buraya koysam dudaginiz ucuklar mazallah:roflol:
bi ara herkes onlineken koyup geri silerim görürsünüz:roflol: ondan sonra halinize dua edersiniz:roflol:
hem sadece uyari almissin ceza puani vermemis sana:)

evet sinir oldum mutsuzxe
cnm ama o konu baskaydi
bi kisi topic acmis ve yazmiski arkadasim erkekler kulübü yok ve buraa üye olamiyo diye benden rica etti dedi ama bence oda erkekti
ama o konu cok eski yani onu silerlermi bilmiyorum
silselerdi coktan silerlerdi

ay evet akşam bende görim bi ara sinirim bozuldu özel mesajları açmıcaktımha banlandım ha banlanıcam evet puandamı alıosss eheueheu yok bana vermemişler ya yeniyim diyee :)

ohooo valla benim cezalari görseniz dudaginiz ucuklar:roflol:

[herkes flimmi seyrediyooooooooooooooooo off bende sıkıldım oturamadımmmm geldim buraya yoksunuzzzzzzzzÇok üzgünüm çoookmirmirmirmir

burdayiiiimmmm
ayyyy sinavim var ders calisiyorum ama arada burayada bakmadan edemiyorum:)

burdayiiiimmmm
ayyyy sinavim var ders calisiyorum ama arada burayada bakmadan edemiyorum:)

kıs git ders çalışşş gece gell kafa dagıtırsın zaten herkes filim islio şimdi tadı yok buranın sen geceye sakla aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

nem kıs sen gece 1-2 de yatınca sabah 8 de nasıl kalkıyonnn:))) banada yontem ogret nolurrr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…