hoşbulduk bebgim öslüyom kıs buraya bakmasam sizleriaklinialirimsmilenemm kuşumm hoşgeldiin
valla nem içimi rahatlattın cnm saolll çok korkmustum bende normalde siyah nokta yok cunku :)
Tuonela accık büük sözü dinlee Taze ANANAS ye bolca dedim sana sakalım yokki dinleyesin valla diorm öle hapıyla olmuyo taze ananası tüket 3 4 gün bişiciin kalmaz deneyimliyim ondan diyorum artı bende beyaz tenliyim hemde baya :)
kıs kardeşime vuramamda kocaya valla tekme tookat dalarımkaydirigubbakcemile3ehuhuhuuh güzel uyandırma taktiği kocacık duymasın delikafadulden
ehuhuehue teşkür cnmmmm yogun hızla çizim yapıyorumki erken çıkayım işten diye kaydirigubbakcemile3görüşürs nemccimmmm iyi kızs bakmalar hehehehehe
nem yaa nereye gittin ne çok yemek yiyosun yaaa :)
BURNUMA ÇAPTIIIIMMMM çok sızlıyo yaaa
telefonla konusuyodum dirseğimide sandalyenin kenarına yasladım bi sağa bi sola dönerken dirseğim kaydı ve telefonu KÜTTTT diye burnuma çarptımm senağlama
istanbulda gitmek istediğim yer ,mesela yakup avşarın bulunduğu yere nasıl giderim hangi otogarda yada hangi semtte inmeliyim bileniniz varsa çok sevinirim birde emre ilhan için bilen varsa onuda söyleyebilirmisiniz,daha karar veremedim
kıslar artık epidural dogum varr korkmaya gerek yok :)