benim eve gidişim en erken 19.30
yemek yap,ye,topla 21.00 en erken
gel de zayıfla
yok ama yeni bi koşu bandı buldum onu alıcam kızlar
temmuza kadar en az 4 kilo vermem gerek
nem bi de eşin dicek ki bırak şu laptopu :) böyle de bir durum var
özgecim iyiyim ama bu iş beni çok bunaltıyo ya
uzun bi tatile ihtiyacım var hissediyorum
nolcak bilmiyorum
hiç böyle olmamıştım
oskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kıs kirpik perması istiyorummmm bu ara kirpiklerimi kafaya taktımm çok uuzun deil kısada deil ama düzlerrrr sen yaptırmışsın forumu okurken gördüm memnun kalmadınmı kıs 3 ay kalıcı oluyor dediler 50-60 tl ye yapıyorlarmış burda güvenemedim şahsen ama çok istiyorumm kirpikler bakışı çok deiştiriyor..rimel kullanmayı hiç sevmiyorummm kullanmamada bi niişanımda kullandım okdr :)takma kirpikler var tekli tekli olanlar bide tüm olanlar var karar veremedim hangisini alsam diye ..sne ne önerirsin guzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..aranızda kullanan varmı bunları bacılar
Bende ekletmek istiyorum bi ark ekletmişti 3 ayda normal kirpik nası dökülürse öle dökülüomuş galbaaa
canım ben sadece boyatıp perma yaptırttım ama düğünden bi hafta önce bence pinkin dediği gibi kirpik eklet o daha başarılı oluyomuş benim kirpikler çok ii değildi belkide bilemiyorum ama çok memnun kalmadım yani
1 saat eziyet çektiğine değmez düğünde takma kirpik taktırırsın olmadı :)
Türkan Şoray gibimm
fstk gene dayanamamışsın ozgeozgeye yorum yapmışınallah sizi ne etmesinnn kaydirigubbakcemile3
oskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kıs kirpik perması istiyorummmm bu ara kirpiklerimi kafaya taktımm çok uuzun deil kısada deil ama düzlerrrr sen yaptırmışsın forumu okurken gördüm memnun kalmadınmı kıs 3 ay kalıcı oluyor dediler 50-60 tl ye yapıyorlarmış burda güvenemedim şahsen ama çok istiyorumm kirpikler bakışı çok deiştiriyor..rimel kullanmayı hiç sevmiyorummm kullanmamada bi niişanımda kullandım okdr :)takma kirpikler var tekli tekli olanlar bide tüm olanlar var karar veremedim hangisini alsam diye ..sne ne önerirsin guzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..aranızda kullanan varmı bunları bacılar
kızlar bi arkadasımdan duydum ve eczaneye bi su ahzırlattım yüze çok ii geliyomuş yağmur yağmazsa akşam onu almaya gidicem ii gelirse siz de yaptırın
kendimi kobay yaptım hee
ay nebilim yaaa biden aklıma öle bşy geldikaydirigubbakcemile3Pıtırcıkların en manyakııı olan NEMMMM iğneyle kirpikmi eklenir yahuahhahaha
kızlar bi arkadasımdan duydum ve eczaneye bi su ahzırlattım yüze çok ii geliyomuş yağmur yağmazsa akşam onu almaya gidicem ii gelirse siz de yaptırın
kendimi kobay yaptım hee